2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045913 بازدید | 684488 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سپیده جان شیاف گلیسیرین گرفتم .چطوری مصرف کنم ؟هر چند ساعت؟

سلام عزیزم شیاف گلیسیرین بعدا  تخمک کشی زدین؟ خوب شدین ؟ من ۳ روز پیش تخمک کشی کردم ، یبوست شدید دارم هرچی هم ملین میخورم اثر نمیکنه😥

خاستم ببینم شیاف گلیسیرین خوبه بزنم؟

دوستانی که تخمک کشی کردین و هایپر شدین ، یه سوال دارم ممنون میشم جوابم بدین 

من دوشنبه پانکچر کردم و از دیروز به شدن یبوست دارم هرچیم شربت ملین و انجیر میخورم بی تاثیره

الان شیاف گلیسیرین گرفت خوبه به نطرتون؟

شما چیکار کردین خوب شدین؟

دوستانی که تخمک کشی کردین و هایپر شدین ، یه سوال دارم ممنون میشم جوابم بدین  من دوشنبه پانکچر ...

عزیزم منم ۴ روز یبوست شدید داشتم و اصلااااا دفع نداشتم، هیچ ملینی هم چه گیاهی چه میوه چه دارو اثر نداشت، قرص بیزاکودیل گرفتم شب خوردم فردا صبحش شکمم کار کرد

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم پس اگه طبعت گرمه اصلا تو خوردن گرمی زیاده روی نکن....  اعتدال رو رعایت کن.....  گر ...

عزمزم لوبیا سبز و سبزی خوبه بخورم قبل پانکچر؟

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
آره عزیزم، رب گوجه که مشکلی نداره ولی کلا ادویه جات خیلی کم استفاده کن

هیچی نمیزنم فقط زرد چوبه و نمک و رب گوجه اونم اگه نزنم خیلی بد مزه میشه دیگه غذا.   خم و راست نمیشم بلند میشم راه میرم میام میخوابم یه لیوان یا یه بشقاب میوه فقط برمیدارم میارم میخورم همین 

واي چ باحال قسمتت بچه هاي زياده 😅😍 عزيزم دكترت كي بوده؟ چ خوب ك توو ٢٠ هفته كيسه آبت پاره شده ري ...

سلام الهی بگردم خدا صبرت بده انشاالله قسمت خودت بشه یه نینی زیبا و تپلی جای اون فرشتت که پرکشید🙏🙏🙏دکتر من تو رویان حافظی بود که من کلا باهاش ویزیت نشدم فقط یه بار دیدمش اونم دو روز قبل پانکچر بود...

من شهرستانم،،،تو ۱۳ هفته کیسه آب قل دومم پاره شد صبر کردم تا ۲۰ هفته ببینم قلبش وایمیسه یا نه که خطر رفعشه اما نشد دکترم تو شهرستان گفت همه میگن ختم بارداری بده تمومشه این وضعیت برای مادر خیلی خطرناکه...ولی من گفتم نه اصلا،،

دکتر گفت پس پاشو برو پیش استادم که اسمش رحیمی شعربافِ ببین اون چی میگه...

من رفتم تهران حالا چون بعداز ظهر وقت داشتم با این دکتر گفتم یه سر صبح میرم رویان ببینم اونا نظرشون چیه باورت میشه گفتن پریناتالوژیستمون الان نیست برو بیمارستان آرش همین الان بستریشو وضعیتت خطریه من تازه دوزاریم افتاد اینا میخوان منو بکشونن بیمارستان و ختم بارداری بدن بچه هامون سقط کنن...

از همونجا مستقیم رفتم پیش دکتر رحیمی گفت خیلی شانس آوردی که تا الان زایمان زودرس نگرفتی طول سرویکستم که خوبه خدا باهات بوده،،فردا صبح بیا بیمارستان محب یاس من برات ریداکت میکنم این بچه که کیسش پارست و گفتم آخه همه دکترا میگن نمیشه بهم گفت من کارم همینه بهت میگم میشه...خدا یک در دنیا و صد در آخرت بهش بده واقعا دست خدا روی زمینه با اینکه روز ریداکت خیلیییی درد کشیدم ولی پسرمو نجات داد...

انشاالله خدا یکی از این معجزات زیبا نصیب خودت کنه و با بارداری طبیعی سورپرایز بشی مث من🙂

فدات بشمم من تعيين جنسيت رفتي؟؟؟ اين فسقلي دختر يا پسر؟؟ من علت ناباروريم ازو اسپرم شديد همسرم بود ...

اولین بچمو میگی نه بابا ما با اونهمه سختی و بدبختی کجا به تعیین جنسیت فکر میکردیم فقط میگفتم خدا بهمون بچه بده هرچی بود رو سرمون جاشه...اتفاقا تا غربالگری دوم همش فکر میکردیم بچه اولم دختره تازه تو آنومالی فهمیدیم پسره چون دکترم تو ان تی جنسیت و اشتباه گفته بود...

این دومی هم که تیکرم آبیه پس پسره😊

خب چرا شوهرت یه همچین فکری میکنه جلوگیری برا چی؟؟؟!!!!!!منو شوهرمم چندسال بچه دار نشدیم ب همین خاطر کلا جلوگیری نمیکردیم فکر میکردیم کلا نمیشه طبیعی که این اتفاقا افتاد و تا الان نمیدونستم باردارم...

مث شما و با شرایط شما بچه های زیادی بودن اینجا که خدا بهشون نینی داده اصلا از رحمت خدا ناامید نشو بالاخره نوبت شمام مث بقیه میرسه

میدونی من چند بار دارو برا پانکچر استفاده کردم چند بار انتقال دادم؟؟؟ولی بازم از پاننشستم انقدر رفتم و اومدم تا خدا لطفشو شامل حالم کرد...هیچوقت امیدم و به خدا و ائمه از دست ندادم قربونشون برم جوابمم دادن❤😍

هیچی نمیزنم فقط زرد چوبه و نمک و رب گوجه اونم اگه نزنم خیلی بد مزه میشه دیگه غذا.   خم و ر ...

بین ادویه جات گلپر و زعفران و دارچین یکم خطرناکه، مابقی در حال متعادل و کم اشکالی ندارد عزیزم.

در مورد تحرک هم در حدی باشه که خون توی بدنت جریان داشته باشه، زیاد سرپا واینستا ولی در حد کارای روزمره بهترین حالته عزیزم، ان شاالله مثبت میشی گلم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم