2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

سلام خانوما.یه سوال.ازکجابفهمم رحمم سرده یاگرم؟میگم گرمم باشه مضره سردم باشه مضره.معتدل خوبه.حالامن نمیدونم کدومه فقط میدونم واژنم وکه دست میرنم خیلی گرمه انگارازداخل حرارت میادبیرون.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما.یه سوال.ازکجابفهمم رحمم سرده یاگرم؟میگم گرمم باشه مضره سردم باشه مضره.معتدل خوبه.حالامن ...

سلام گلم من اینو میدونم میگن وقتی پری ی میشید و خون بصورت لخته لخته میشه رحم سرد شده.واینکه رحم همیشه یه حالت نمیمونه باتوجه به تغذیه و ورزش و ویتامین ها تغییر میکنه.اگر رحم سرد بود روغن سیاه دونه وروغن زنجبیل روی رحم وتخمدان هرشب به جز موقع پری ماساژ بدین تادستتون گرم بشه.مخصوصا قبل انتقال.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
اگه کیست داشته باشیم ماساژ سیاهدونه خوب نیست ؟

اگر از داشتن کیست مطمئن هستید ومیدونید کمی بزرگ شده انجام ندید بیشتر پیاده روی داشته باشین مایعات وآبمیوه مصرف کنید.اما اگر تخمدان پلی کیستیک دارین ویستای خیلی کوچیک موردی نداره شکمتون هم آروم ماساژ بدین.من یه وقتای حوله گرم میکردم میزاشتم روشکمم البته قبلش سیاه دونه .روغن زنجبیل هم خیلی گرم وخونه.

اگر از داشتن کیست مطمئن هستید ومیدونید کمی بزرگ شده انجام ندید بیشتر پیاده روی داشته باشین مایعات وآ ...

گلم کیست آندمتریوزه . الان دوتا آمپول دیفرلین زدم که التهابش کم بشه برم به امید خدا انتقال بدم . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
گلم کیست آندمتریوزه . الان دوتا آمپول دیفرلین زدم که التهابش کم بشه برم به امید خدا انتقال بدم .&nbs ...

ان شاءالله خیرباشه براتون .همون سیاه دونه آروم روی شکم ماساژ بده تا روز انتقال هرشب ۵ دق تا۱۰ دق فقط گرم بشه واحساس گرما داشته باشی آرووووووم انجام بدی.روز انتقالت پیام بده یادت کنیم دعاکنیم برات عزیزم.

ان شاءالله خیرباشه براتون .همون سیاه دونه آروم روی شکم ماساژ بده تا روز انتقال هرشب ۵ دق تا۱۰ دق فقط ...

مرسی عزیزم‌ممنون از راهنماییت . 

باشه حتما میگم . مرسی انشالله خودتم‌حاجت روا بشی 

خدای من خدای معجزه هاست . 
@ماشالا ‍  چکار میکنی؟،،کجایی

سلام عزیزم خوبی؟ دیشب که به هوای طبیعی بودن دردا دکتر نرفتم پیش خودم گفتم حتما طبیعیه دیگه بالاخره ماه آخرم بعد اونم خوابم برد خوب شدم تا الانم خوبم خداروشکر 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم رفتی دکتر؟

سلام سارا جون نه نرفتم عزیزم فکر کردم که شاید بالاخره ماه آخرم طبیعی باشه این دردا دیگه نرفتم دیگه خوابمم برد خوب شدم تا الانم خوبم خداروشکر حرکاتشم خوبه پیامای همتونو الان خوندم اگه دیشب میخوندم حتما میرفتم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم بهتر برین بیمارستان تا خیالتون راحتتر بشه .ان شاالله که چیز خاصی نیست و نی نی به موقع میاد بغل ...

فدات بشم انشاءالله این روزا خیلی زود نصیب خودت عزیزم

سلام عزیزم نمیدونم چه کردی، ولی اگر هنوز نرفتی برو بیمارستان، درد پریودی مداوم تو ماه بالا میتونه ن ...

سلام ققنوس جونم والا دیشب نه نرفتم گفتم حتما ماه آخرم این دردا طبیعیه دیگه بعدم که خوابیدم وخوب شدم وتا الانم شکر خدا خوبم وحرکاتشم خوبه اگه پیاماتونو دیده بودم حتما میرفتم ولی خوابم برد اون موقع انشاءالله که خیره ودیگه تکرار نمیشه 

سلام.آسپرین ضرر نداره.هفته ۱۲ شروع کن. سونو ها رو هم داشته باش.چون توی بعضیا با خوردن آسپرین هماتوم ...

خیلی ممنونم از جوابتون، باشه پس من استفاده میکنم ازش🌷

فقط عزیزم اگه استفاده کنم و لکه بینی پیدا کنم ممکنه قطعش کنن؟

امیدوارم بارداری خوبی داشته باشید و نی نیتون رو به سلامت بغل بگیرید.