2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیزم انشاله. والا منم دوتا دکتر بردم . دختر من از اول همراه شیر مادر خیلی کم یک وعده یا نهایت ...

کولیک و که همه بچه ها دارن ولی اینکه میگی موقع شیر بیقراری میکنه حسم میگه رفلاکس داره....توی تهران یه دکتر کودکان خیلی خوب هست به اسم دکتر مقدادی نمیدونم کدوم شهری عزیزجان ولی اگه تهرانی ببر کوچولوت رو پیشش همه خیلی ازش تعریف میکنن اگه هم نیستی که هیچی....

میتونی این پودر اُمپرازول و هم یه دو روز بهش بدی ببینی حالش بهتر میشه اگه شد که یعنی همون رفلاکس داره اذیتش میکنه طفل معصوم گناه داره آخه کولیک خودش بده بعد اگه همراه رفلاکس باشه دیگه وحشتناکه بچه از دو طرف اذیت میشه...این پودر هیچ ضرری هم نداره اصلا که بخواب نگران باشی

دوس داشتی امتحانش کن یکی دو روز ببین چی میشه...

راستی منم به بچم آپتامیل میدم البته من از وقتی ۸ ماهش بود بهش میدم اونم فقط شبا قبل خواب که تا صبح صد دفعه بیدار نشه شیر بخواد😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه از روز دوم پریودی باید استرادیول شروع میکردم  انشاالله با هم مامان میشیم میایم از بارداری و ...

آها متوجه شدم

خدا کنه 😍 انشالله ما هم به آرزومون میرسیم👶👶😭

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
از خدا میخوام یه روز انقدر سرت با نی نی خوشگلت گرم باشه که اصلا فرصت نی نی سایت اومدن نداشته باشی &n ...

قوربونت برم    

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
انشالله که دوست عزیزم خدا به زودی برات جبران میکنه و جواب اشکاتو با داشتن فرزندان سالم و صالح میده گ ...

فدات شم سارا جون و خودت انشاالله به زودی خدا بهت بچه سالم صالح و زیبا عطا کنه به حق این ماه عزیز

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
قربونت برم عزیزم. شرمنده ناراحتتون کردم حلال کنین😘❤ اره الکی الکی کلی غصه ضخامتو خوردم🤧😂 دعا کن ...

انشاالله بهترینا اتفاق می افته برات ایندفعه . 

کاملا درکتون میکنم منم هفته گذشته حس و حال شما رو داشتم و همش گریه ام میگرفت ولی ان شاالله امسال همگ ...

انشاالله عزیزم  امسال سال ماست مطمعنااا  

سلام دوستان یه سوال داشتم ازتون تو سیکل انتقال نباید نزدیکی داشته باشیم ؟

سلام خانم

قبل انتقال اگر دکترت ممنوع نکرده و ترس از عفونت نداری مشکلی نیست. 

اما بعد انتقال حتما تا آزمایش  نداشته باش. حتی بدون نزدیکی هم ارضا نشو. انقباضات رحم خوب نیست

ان شالله بعد مثبت شدن هم یک ماه را حتما صبر کنید و بقیه اش بستگی به شرایطت داره

کلا سه ماه اوا بیشتر احتیاط کن و اما شرایطت خوب باشه مشکلی نیست. ما انقدرها هم صبر نکردیم  

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

سلام دوستان عزیز

امیدوارم همگی به خواسته های دلتون برسید🌷

من سوئد زندگی میکنم و هفته دهم بارداری هستم، من مشکوک به داشتن دیابت نوع ۲ هستم، دیروز دکتر به من گفت برای جلوگیری از دفع پروتئین در هفته های بالاتر بهتره از هفته ۱۲ شروع به خوردن آسپرین کنی. دکتر میگفتن چون تو دیابت داری احتمال دفع پروتئین در تو زیاده.

میبخشید طولانی شد

لطف میکنید بگید روال در ایران به چه صورته؟

اینکه از هفته ۱۲ آسپرین رو شروع کنم ضرری نداره؟

سلام دوستان عزیز امیدوارم همگی به خواسته های دلتون برسید🌷 من سوئد زندگی میکنم و هفته دهم بارداری ...

سلام.آسپرین ضرر نداره.هفته ۱۲ شروع کن. سونو ها رو هم داشته باش.چون توی بعضیا با خوردن آسپرین هماتوم پیش میاد که اونوقت دکتر قطع میکنه.ولی اینجا اونایی که مشکوک به دفع پروتیین یا مسمومیت بارداری باشن امپول انوکسارو هم تجویز میکنن.

😉