2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045837 بازدید | 684484 پست
سلام دوستان گل.مامانای عزیز من دوسه روزه راه که میرم احساس میکنم معذرت میخوام یه چیزی توواژنمه.طول س ...

جفت من پایینه، تمام تکونای بچه تو واژنمه  

همه میگن آخی تکناز را حس میکنی، چه ناز و چه خوب

ولی راستش خیلی هم ناز نیست، درد داره   اما باز راضی ام که حس کنم تا خیالم راحت بشه 

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

[QUOTE=235023026]منم ۳۵   یک سال تاثیرداره   

نه نداره . چون تا نی نی بدنیا بیاد شما هم ۳۶ میشی  

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا خدا سر راهم گذاشت. چون خیلی چیزا برام مهم بود. یه دکتر تو یه مرکز دیگه بهم معرفی کرد.نمیخواست ...

والا امروزکیت زدم دوتا خط پررنگ افتاده 

دیروزکم رنگ بود امروزپررنگ شده

کیتام خوب رنگ میگیره نمیدونم چراباردارنمیشم

فروردین رفتم عکس رنگی گفت گرفتگی نداری ولی بازهمین عکس رنگی ممکنه کمک کنه بارداشی

حالا یکی دوماه اقدام کنم توکلم به خداهست تاببینم چی میشه

ممنون عزیزم که احترام گذاشتی وجواب سوالمو دادی

ان شاءالله خدابهت بچه سالم وصالح بده🌺🌺🌺🌺🙏🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺
والا امروزکیت زدم دوتا خط پررنگ افتاده  دیروزکم رنگ بود امروزپررنگ شده کیتام خوب رنگ میگیره ن ...

همسرت سالمه؟

عزیزم شما که کیت تخمک ات رنگ میگیره، طبیعی هم نشد ، با آی وی اف ، با تخمک خودت اقدام کن

من تخمدان هام از کار افتاده بود 

به حق امیرالمومنین طبیعی باردار شی . بچه سالم و صالح و خوش رو و خوش قدم نصیبت شه

امروز خیلی دلم گرفته بود پیامتو خوندم حالم خوب شد ، بچه ها شما شده کسی بهتون بگه اویل عقد رفتین قبرس ...

این حرفا مسخره اس. ذهنت را در گیر نکن

همیشه چهار قل بخون. با اینکه نیروهای شیطانی و طلسم اصلش درسته و وجود داره اما هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست.

ان شاءالله چندماه باقی مونده رو به سلامتی بگذرونی وبعدش با کلی ذوق وشوق از داشتنش لذت ببری.برای ماهم ...

من هنوزم سر کار میرم

فردای انتقال رفتم سر کار. اما خوب نمیذاشتم خسته شم.

آروم راه میرفتم و سعی مسکروم حواسم را جمع کنم

نه نشاسته خوردم و نه شیر سویا

قبل انتقال چند بار رفتم ماساژ شکم و یکبار حجامت. از چند وقت قبلش هم سعی کردم گرمیجات بخورم و بعد انتقال دیگه کاملا معمولی تغذیه داشتم

کاهو دوس دارم، زیاد میخوردم که یبوست نگیرم و ببخشید زور نزنم

هر روز ذکر داشتم و هنوزم دارم. خدا رو شکر آرام بودم و استرس نکشیدم

اینا بهونه اس . هر کاری بهت آرامش میده انجام بده و خودت را اذیت نکن. ان شاالله خدا برات بخواد 

این حرفا مسخره اس. ذهنت را در گیر نکن همیشه چهار قل بخون. با اینکه نیروهای شیطانی و طلسم اصلش  در ...

اره واقعا  امروز خیلی  گریه کردم برا اینکه منی که طاقت دیدن ناامید شدن دیگران  نسبت به خدا رو  نداشتم  منتهی خودم  امروز به حرف دوستم گفتم شاید باشه اگه چله افتاده باشه چی ، به دوستم بگم بره برام باز کنه   .گریم از ترس خدا هم بود خدا درسته بچه نداده به من ولی مواظبم بوده تو شهر غریب ، راستش  تو تمام این ده سال حتی بیشتر از شوهرم خدا یه کاری کرده که اروم بشم بعد  من منتظر بودم شوهرم بیاد خونه بهش بگم بریم چله رو یه جا باز کنیم این خیلی درد داشت برام گفتم به شوهرم میگم اروم میشم نگو نه بدتر گریم بیشتر شد ،الان اومدم بخابم دیدم اینقدر گریه کردم همه بالشم خیسه پاشدم حرفامو نوشتم برای خدا بعدم قران باز کردم  منتظر بودم یه چیز بیاد در مورد بچه باشه که  ارومم کنه  یادم بره همه چیو ،دیدم هزار برابر بهتر از اون اومد و بازم منو شرمنده خودش کرد خدا ،از خدا خاستم چله  ای هم باشه خودش برام باز کنه توکل بر خودش که ارحم الراحمینه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
این حرفا مسخره اس. ذهنت را در گیر نکن همیشه چهار قل بخون. با اینکه نیروهای شیطانی و طلسم اصلش در ...

حرز امام جواد و چهار قل  و چشم زخم همیشه تو کیفم دارم سعی میکنم ممبعد روزانه هم بخونمشون باشه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
حرز امام جواد و چهار قل  و چشم زخم همیشه تو کیفم دارم سعی میکنم ممبعد روزانه هم بخونمشون باشه&n ...

به خدا اعتماد کن. خدا میدونه چی میخوای، همیشه خیرش را بخواه. بهترین روزی را بخواه. دعا کن اما همیشه بگو خدایا راضی ام. بذار اونی بشه که خدا برات میپسنده. نه اونی که ما زورکی بگیریم

به خدا اعتماد کن. خدا میدونه چی میخوای، همیشه خیرش را بخواه. بهترین روزی را بخواه. دعا کن اما همیشه ...

اره واقعانم همینه باید راضی باشیم به رضای خدا   خودش میدونه چجوری برامون برنامه ریزی کنه 

اره واقعانم همینه باید راضی باشیم به رضای خدا    خودش میدونه چجوری برامون برنامه ریزی کنه ...

از خدا میخوام یه روز انقدر سرت با نی نی خوشگلت گرم باشه که اصلا فرصت نی نی سایت اومدن نداشته باشی  

اون روز دیر نیست

سلام عزیزم، به سلامتی ان شاالله 🙏 اولین نکته همون داشتن آرامش و دور کردن استرسه که خیلیییی مهمه، خ ...

خیلی خیلی ممنونم من واقعا به این کمک ها نیاز دارم❤️

خدایا به امید تو....
سلام عزیزم....  ببین اولین توصیم اینه از تغذیه کسی تقلید نکن و متاسب طبعتون بخورین...  ...

طبعم رو نمیدونم چیه... فیلم دیدن رو هم خیلی خیلی دوست دارم و به شدت سرگرمم میکنه... 

با وجود اینکه الان میرم سر کار و کلی دورم شلوغه بازم همش استرس انتقال رو دارم..... 

خدایا به امید تو....