2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
آنا جون من خیلی قطره های کولیک رو امتحان کردم پدی لاکت که عالیه . ولی یه شربت هست واقعا معجزه بود بر ...

میدونی عزیزم من هنوزم مطمین نیستم به کولیک اخه نت راجع به کولیک نوشته گریه ای طولانی دارن دو سه ساعت مثلا ولی دختر من اینجوری نی  پیچش و کشو قوس زیر سینم مثلا گاها داره که نق میزنه یکم و نااروم میشه 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بسلامتی عزیزم فقط گرمی بخور چون دیگه مواد غذایی تاثیر گذار نیست گلم ماهیت و کیفیت فولیکول مال حداق ...

ممنون گلم 8میلیون شد جلدشو انداختم دور. گرمی زیاد بخورم کهیر میزنم. و تا چه روزی گرمی بخورم؟

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ميگم اونايي ك انوكسا و اسپرين استفاده ميكنن خونريزي پريودشون بيشتر ميشه؟ من خيلي خونريز ...

منم این دفعه ک سیکلم کنسل شد خیییلی خونریزیم زیاد بود. ولی دفعه پیش نه. به زور امپول پروژسترون پریود شدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی و راهنمایی که کردی ان شاالله بهترین ها نصیبت بشه تو ابن سینا کلا بدو ...

ببخشید عزیزم من دیر به دیر میام اینجا. 

من محب کوثر انتقال دادم که سونو نکرد. ابن سینا آی یو آی هم دکترطرازی بدون سونو انجام دادن.

فک میکنم روش هر دکتری فرق داره. 

ببخشید سوم یا پنجم پریودی باید شروع کنی اشتباه تایپ کرذم

سلام پروانه جان شما قبل پانکچر هم ال دی مصرف کرده بودین 

دکتر برای من قبل پانکچر نوشته به مدت دو ماه نوشته ،معمولا دو ماه میدن یا یک ماه ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه عزیزم دارو میدن، قرص لتروزول، کلوفین و آمپول برای آزادسازی و مرحله دوم کلا آمپول 

نسرین جان تو‌ میگفتی سه بار پشت سر هم پانکچر شدی ؟

یکی به روش شانگهای بود که دو مرحله ای بود اون یکی شرایطش چه جوری بود؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اتفاقا پسرم مدام تو حالت چهار دست و پاست هی باسنشو بلند‌ میکنه جمع میکنه میره به سمت جلو فقط این نشس ...

خوب دیگه دقیقا بچه منم قبل اینکه چهاردست و پا بره همینطوری بود نگرانیت چیه دیگه تا دو سه هفته دیگه هم میشینن نگران نباش...دهن سرویس شدن به معنای واقعی و یه چند وقت دیگه متوجه میشی خیلییییی شیطون میشن😨🤓

فدات شم❤ تیکرت واسه چیه عزیزم؟😍

من الان یک هفته ای میشه که متوجه شدم دوباره باردارم فکر کن توی ۱۹ هفته بودم تازه متوجه شدم🙈🙈🙈 چون من پریودام همش نامنظمه اصلا فکرشو نمیکردم...

چند روز بود یه چی تو شکمم تکون میخورد فکر میکردم توهم زدم میگفتم من با اونهمه دوا درمون و این مرکز اون مرکز که همینطوری حامله نمیشم بعد ال دی خوردم چند روز دیدم باز خبری نیست بی بی چک زدم دیدم دو ثانیه ای مثبت شد همون شب رفتم سونو گفت این بچه که بزرگه باید براش عروسی بگیری چطور تا الان نفهمیدی آخه😂😂😅😅

من الان یک هفته ای میشه که متوجه شدم دوباره باردارم فکر کن توی ۱۹ هفته بودم تازه متوجه شدم🙈🙈🙈 چون ...

ای خداااااا عزیزمممممم، چقدر جالب، یعنی بیشتر از ۴ ماه پریود نشدی هنوز شک نکرده بودی؟ چقدررررر شیرینه اینجور بارداری ها، حتما ویار و تهوع و اینا هم نداشتی که بخوای شک کنی، شکمت هم جلو نیومده بود؟

خدا رو هزااااار مرتبه شکر عزیزم، خوبیش اینه که نصف راه رو رفتی دیگه، به سلامتی و مبارکی باشه گلم، خدا براتون حفظش کنه 🙏⁦❤️🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ای خداااااا عزیزمممممم، چقدر جالب، یعنی بیشتر از ۴ ماه پریود نشدی هنوز شک نکرده بودی؟ چقدررررر شیرین ...

نه چون نامرتبه پریودم بعدم هرگز فکر نمیکردم با اونهمه دوندگی دیگه طبیعی حامله بشم

نه هیچ علائمی نداشتم اصلا شکمم از قبل عید یکم بزرگتر شده بود شوهرم هی میگفت بهم من هی میگفتم بسه مسخرم نکن خدا به من و تو همینطوری بچه نمیده آخرشم میگفتم برو شیکم خودتو مسخره کن😅

ولی خب انگار تو این یه هفته ای که فهمیدیم شکمم خیلی بزرگتر شده نمیدونم چرا😊 نمیدونم واکنش بقیه وقتی بفمن من با بچه کوچیک بازم باردارم چیه لابد کلی بهم میخندن که اینو ببین چقد هولِ...آخه نمیدونن راجب بچه اولم،،، میگن طرف مستاجره راه به راه بچه میاره😨😂

ممنون عزیزم انشاالله خدا این تجربه شیرین و به بچه های این تاپیک هم هدیه بده و بدون دوا دکتر سوراپرازشون کنه من همش همین و از خدا خواستم براشون😍😍❤❤

نه چون نامرتبه پریودم بعدم هرگز فکر نمیکردم با اونهمه دوندگی دیگه طبیعی حامله بشم نه هیچ علائمی ندا ...

از صمیم قلبم میگم مبارک باشه عزیزم، فقط ماها قدر اینجور بارداری ها رو میدونیم، حرف مردم هم که همیشه هست، خوب باشی حرف میزنن بد باشی حرف میزنن، به کسی چه ربطی داره آخه؟ مگه نون و آبش رو میدن؟ روزی رسون یکی دیگست فقط همون برات مهم باشه که چه موهبت بزرگی بهت عطا کرده در حد معجزه ⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم