2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
حساسیت پروتئین باشه چکار باید کرد؟ امروز بردمش دکتر دکتر گفت همون کولیک نوزادیه و تا سه ماه ادامه خ ...

اناجون این کولیک لعنتی دقیقا تا ۳ ماه و ۱۰ روز همراه بچه هام بود کاریشم‌نمیشه کرد باید دورش بگذره فقط نیم ساعت قبل از خواب قطره کولیک اید بده

خداياشكرت....❤️ 
اناجون این کولیک لعنتی دقیقا تا ۳ ماه و ۱۰ روز همراه بچه هام بود کاریشم‌نمیشه کرد باید دورش بگذره فق ...

واقعا؟ دیروز دکترم گفت کاریش نمیشه کرد. قطره پدی لاکت میدم بهش قبل خواب پنج قطره دکتر گفت کولیک ایز خیلی کاری نمیکنه براش ولی خواستی هر هشت ساعت بده. شما کولیک ایز میدی؟ چقد میدی چتد قطره روزانه؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حساسیت پروتئین باشه چکار باید کرد؟ امروز بردمش دکتر دکتر گفت همون کولیک نوزادیه و تا سه ماه ادامه خ ...

تمام چیزهایی که پروتین گاوی دارن از رژیم مادر حذف میشن از گوشت و کره تا پنیر پیتزا و انواع بیسکوییت اینا با حذف کامل بعد چند ماه بچه خوب میشه احتمالا دور و برتون افرادی رو دیدین شیر میخورن حالشون بد میشه اینا دیگه باهاشون مونده

خدایا شکرت
وای چه خبری الهی شکر عزیزم الهی دوتا جوجه ی خوشگل بچسبه بدلت ومهمون ۹ماهه دلت و۱۰۰ساله خونت بشه گلم ...

ممنونمممم عزیزممم، الهی بگردم، میفهمم واقعا خیلی شرایط سختیه، من هر ۳ شب احیا کلی برای تمام خانمهای نی نی سایت جداگانه دعا کردم، الهی که به حق ۵ تن آل عبا تمام حاجتمندان در کمتر از پلک زدنی به حاجتشون برسن، دامن تمامی خانمهای منتظر هم سبز بشه دل ما هم شاد بشه 🙏🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

کولیک و خیلی از نوزادها دارن بیشتر لباس هاشو سرهمی بپوش یا کش شلوارش اصلا تنگ نباشه فشار رو شکم بدترش می کنه امیدوارم زود رفع بشه همه اینا مثل برق و باد میگذره

خدایا شکرت
سلام دوستان به امید خدا سیکل بعدی انتقالم هست اگر کسی توصیه ایی داره ممنون میشم کمک کنه🙏 خانم هایی ...

سلام عزیزم، به سلامتی ان شاالله 🙏

اولین نکته همون داشتن آرامش و دور کردن استرسه که خیلیییی مهمه، خودت رو مشغول کارهای مورد علاقه ت بکن مثلا من بیشتر از قبل نقاشی و کارهای هنری میکردم چون بشدت علاقه دارم و بهم آرامش میده.

در مورد موارد غذایی هم سعی کن تمام گروه های غذایی رو داشته باشی اما پروتئین بیشتر از همه و کربوهیدرات کمتر. مکمل هایی هم که من مصرف کردم شامل: ال آرژنین، کوآنزیم کیوتن، امگا۳، ویتامین D و E و A، کلسیم، قرص آهن، زینک سلنیوم، فولیک اسید

پیاده روی و ورزش روزانه مخصوصا ورزشهای لگنی هم تا روز انتقال خیلی موثر هستن، گرم و شک نگه داشتن شکم و رحم هم موثره، خوردن روزانه خرما و عسل هم خوبه، طبعت رو هم متعادل نگه دار یعنی نه خیلی سرد بخور نه خیلی گرم ولی یکم به سمت گرمی باشه بهتره.اگر تونستی ماساژ مخصوص لگن و رحم هم برو عالیه. سیکلت که شروع شد اگر تونستی روزی یک برش آناناس تازه یا کمپوت شده تا روز انتقالت بخور، به لانه گزینی کمک می‌کنه.

ان شاالله خوش خبر برگردی عزیزم 🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزدلم😍😍😍قربونت برم ممنونم ان شاالله شما خوبی؟گل پسری خوبه؟چند وقتشه؟

ممنون شکر خدا ما هم خوبیم خداروشکر کوچولومم سلام میرسونه عزیزم....دیروز ۱۱ ماهش تموم شد😊

واقعا؟ دیروز دکترم گفت کاریش نمیشه کرد. قطره پدی لاکت میدم بهش قبل خواب پنج قطره دکتر گفت کولیک ایز ...

پدی لاکت و کولیک اید من تا ۳ ماه دادم بعد قطع کردم هر ۱۲ ساعت ۸ قطره میدادم بنظر من خوب بود ولی فقط و فقط باید به مرور خوب بشه و زمانش بگذره. اگر خودت شیر میدی فعلا خیلی رعایت کن شیر خشکم مارکی که میدی تاثیر داره فعلا شیرخشک سبک بده چون معدشون حساسه من تا الان که ۶ ماه دارن ببلاک کامفورت میدم هم هضمشون خوبه هم دفعشون خداروشکر.

خداياشكرت....❤️ 
ممنون شکر خدا ما هم خوبیم خداروشکر کوچولومم سلام میرسونه عزیزم....دیروز ۱۱ ماهش تموم شد😊

ای جانم😍زی زی‌ جانم بچه های من امروز ۶ ماهه شدن فردا واکسن ۶ ماهگی دارن اما فعلا خودشون نمیتونن بشینن دیروز برای همین بردم دکتر که دکتر گفت فعلا زوده انتظاری نداشته باش نمیدونم زوده واقعا؟ نی نی شما از کی خودش نشست؟ 

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزدلم چطوری خوبی نی نی خوبه؟ اسمشو گذاشتیم بهار  سه روزشه😊

ای جونم ...مبارکه ...خوبه همه چی خداروشکر

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
نه عزیزم ندادم به نظرت لازمه بدم من دوتا دختر دارم احتمال داره بعدا مشکل برام به وجود اومده باشه

نه گلم نیاز نیست فکر نمی‌کنم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین