2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
هیچکس دلسوزتر از مادر نیست. خوبن خاله جونشون امروز ۶ ماهه شدن فداتشم😍اوایل درک مسئولیت خیلی سخته من ...

الهی😍😍😍خدا حفظشون کنه الهی

من که فعلا خونه مامانمم گفتم یک ماهه بشه برم خونه خودم خیلی میترسم تنهایی تو چقد اذیت شدی بادوتا بچه دست تنها

من یدونه رو نمی تونم تنهایی هی چرت میزنم☺الهی خدا حفظشون کنه برات

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون شکر خدا ما هم خوبیم خداروشکر کوچولومم سلام میرسونه عزیزم....دیروز ۱۱ ماهش تموم شد😊

الهی😍😍خدا حفظش کنه الهی

الهی دامادش کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای جونم ...مبارکه ...خوبه همه چی خداروشکر

خداروشکر😊مرسی عزیزدلم

اره لامصب منم چاق میکرد ادم ورم میاورد عزیزم ازت سوال کردم احتمالا ندیدی تخمک کشی کردی؟ چند تا جنین ...

وای منم چاق شدم . ببخشی عزیزم متوجه نشدم حتما‌ .۷ تا تخمک شد ولی ۶ تاش جنین بود ولی ۴ تاش به مرحله ی فریز رسید . ۳ تا گرید A یه دونه ام B 

تعیین جنسیت انجام نداد گفت قبل انتقال . دیگه توکل بخدا 

خدای من خدای معجزه هاست . 
ای جانم😍زی زی‌ جانم بچه های من امروز ۶ ماهه شدن فردا واکسن ۶ ماهگی دارن اما فعلا خودشون نمیتون ...

بسلامتی چیکاجون انشاالله خدا حفظشون کنه😍آخی ببین بچه ها چه زود بزرگ میشن انگار همین دیروز بود اومدی گفتی تستت مثبت شده چقدم بعدها استرس زیادی داشتی😊

من بچم بعد از ۶ ماهگی بود که قشنگ خودش نشست ۶٫۵ ماهشم بود که چهاردست وپا میرفت

ولی اصلا دلیل نمیشه بچه ها با هم کلی فرق دارن مثلا خاله های من همراه من باردار بودن یکیشون بچش الان ۸ ماهه یکی دیگه بچش ۷٫۵ ماهه ولی هنوز چهاردست وپا نمیرن تازه اون که ۷٫۵ ماهشه الا یه هفتس خودش میتونه بدون کمک تقریبا بشینه...بنظرم بیشتر جنبه ارثی داره اصلا نگران نباش کم کم میشینن چهاردست و پا میرن اونم با سرعت جت باید دنبالشون بدویی و کلی حرص بخوری آخرشم بهشون نمیرسی😂

الهی😍😍😍خدا حفظشون کنه الهی من که فعلا خونه مامانمم گفتم یک ماهه بشه برم خونه خودم خیلی میترسم تن ...

عزیزم خب طبیعیه کم کم عادت میکنی😍اره خوب کاری میکنی فعلا کمک واجبی به شدت😘

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم میشه بگی شیر خشکو چجور به دختر میدادی باشیشه یا....که هم سینه میگرفته هم شیر خسک

آنا جون من با شیشه شیر میدادم . وقتی هم سن گل دخترت بود سه بار در روز دکتر گفت صبحونه نهار شام بهش بده هر بار دو سی سی . بین این تایم اصلا شیر خشک نده فقط شیر خودتو بده . آهان من ساعت ۱۲ شب براش درست میکردم که خواب عمیقی داشته باشه ‌ . 

یه موقعی بد قلقی میکنه که شیر خشکو میخوام ولی با آرامش شیر خودتو بده کافیه دو سه ماه اول این روندو ادامه بدی دیگه عادت میکنه (البته این دو سی سی هر بار تا ۴۰ روزگیه . بعد مقدارشو بیشتر کن ) بسلامتی چند وقتشه دخملی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
بسلامتی چیکاجون انشاالله خدا حفظشون کنه😍آخی ببین بچه ها چه زود بزرگ میشن انگار همین دیروز بود اومدی ...

اتفاقا پسرم مدام تو حالت چهار دست و پاست هی باسنشو بلند‌ میکنه جمع میکنه میره به سمت جلو فقط این نشستنه فکرمو مشغول کرده دکتر گفت از ۷ تا ۹ ماه انتظار داشته باش بشینن. اره واقعا خیلی زود گذشت دهنم سرویس شد ولی‌گذشت😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
کولیک و خیلی از نوزادها دارن بیشتر لباس هاشو سرهمی بپوش یا کش شلوارش اصلا تنگ نباشه فشار رو شکم بدتر ...

مرسی عزیزم ممنونم ایشالله ، ایشالله هیچ نی نی از این مشکلات نداشته باشه و راحت بزرگ بشن 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم میشه بگی شیر خشکو چجور به دختر میدادی باشیشه یا....که هم سینه میگرفته هم شیر خسک

والا من با شیشه شیر اونت با سر شیشه نچرال میدادم هر دورو میگرفت.... 

اما در کل من شیرم زیاد نبود. 

البته احتمالا اگه فقط شیر خودمو میدادم و بیشتر مک میزد شیرم بیشتر میشد اما متاسفانه تو هر دو شیردهیام نهایت تا ۶ ماه شیر دادم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com