2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
ای جانممممم....  مهجزه شیرینت مبارکه عزیزم....  به سلامتی بغلش کنین و زیر سایه مامان ...

سلام عزیزم شما درباره سردی رحم گفتین منم دقیقا این طوریم همش دست و پام سرده و همیشه به زیر شکمم دست میزنم این یخ میمونه میشه بپرسم برا درمانش چیکارا کردین ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خيلي برام دعا كن مردم از بس لكه بيني خونريزي دارم نميدونمم بعد از هفته هفده چيكار كنم قبلش يه شياف ي ...

احتمالا هماتومه استراحت کن. خون قرمز خطرناکه خون سیاه خون موندس

خدایا شکرت
خيلي برام دعا كن مردم از بس لكه بيني خونريزي دارم نميدونمم بعد از هفته هفده چيكار كنم قبلش يه شياف ي ...

چشم حتما دعاگوی همه هستم به شرط لیاقت

عزیزم این استرس ونگرانیت از همه چی برات بدتره وخطرناکتره 

رفتی سونو؟ احتمال زیاد هماتوم داری درمانشم فقط استراحت واستفاده به موقع پروژسترونته 

من خودمم از روز ۶ انتقال تا غربالگری اول هم لکه بینی هم خونریزی داشتم که از هماتومم بود 

آسپرین و انوکسا هم داری؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ماشالا جون آزمایش آن تی شرایط خاصی داره؟

نه عزیزم شرایط خاصی نداره اول میری برا سونوگرافی بعد جوابشو که گرفتی با جواب میری برا آزمایش 

نمونه خون میگیرن ناشتایی واین چیزام نمیخواد

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی عزیزم شیرنداشتی یا خودت خواستی شیرندی منم شیر خودم و شیرخشک هردورو میدم بردم دکتربرای زردی چ ...

عزیزم سلام قدم پسرت مبارک عزیزم یه سوال شما چرا شیر خشکم میدی؟ من یه موقعهایی مجبور میشم بدم چون زیر سینم یوقتا پیش میاد بد قلقی میکنه و حرصی میشه و گریه میکنه و دائم میخواد سینه بخوره دیگه مجبورا بهش یکم شیر خشک درست میکنم میدم آروم میشه ولی دکترش اصلا اجازه دادن شیر خشکو بهم نمیکنه . شما با شیشه میدی شیر خشکو ؟ علت دادنشم‌میشه لطفا بگی و اینکه دکترش چی میگه راجع به بقول معروف دوگانه سوخت کردنشون😅

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ای جانم به سلامتی....  زیر سایهمانان باباش بزرگ بشه....

ممنونم عزیزدلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنونم عزیزدلم

سلام عزیزم خوبی؟

چه خوب شد اومدی کارت داشتم 

سارا جان شما آخرین سونویی که دادی چندهفته بودی ووزن نی نیت چقدر بود؟ موقع به دنیا اومدن چقدر بود وزنش؟

عزیزم سلام قدم پسرت مبارک عزیزم یه سوال شما چرا شیر خشکم میدی؟ من یه موقعهایی مجبور میشم بدم چون زیر ...

سلام عزیزم حالت خوبه؟

گل دخترت خوبه؟

آنا جان شما آخرین سونویی که دادی چندهفته بودی ووزن نی نیت چقدر بود؟ موقع به دنیا اومدن چقدر بود وزنش؟

مرسی عزیزم شیرنداشتی یا خودت خواستی شیرندی منم شیر خودم و شیرخشک هردورو میدم بردم دکتربرای زردی چ ...

تقریبا هر دوتا 😊 اولش شیرم نیومد بعد بچه اصلا ادرار و مدفوع نداشت واسه همین شیرخشک دادم بهش که ادرار کنه همون شب خیلی صورتش زرد بود شیرخشک که خورد شکمش کار کرد

خدا حفظش کنه چند‌ روزشه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چرا شیرتو نخورد؟

شیر نداشتم اول نمیومد بچمم ادرار و مدفوع نداشت زردی هم داشت شیرخشک دادم که ادرار کنه دیگه شیر خودمو نخورد 

البته اصراری هم نداشتم که شیر خودمو بدم.

سلام عزیزم حالت خوبه؟ گل دخترت خوبه؟ آنا جان شما آخرین سونویی که دادی چندهفته بودی ووزن نی نیت چقد ...

سلام عزیز دلم . من فکر کنم سی پنج هفته بودم آخرین سونوم که نی نی دو هفتصد هشتصد بود بدنیا اومد سه کیلو دویستو چهل بود 🥰 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزیز دلم . من فکر کنم سی پنج هفته بودم آخرین سونوم که نی نی دو هفتصد هشتصد بود بدنیا اومد سه کی ...

مررررسی عزیزم چندهفته زایمان کردی عزیزم؟