2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
عزیزم تا جایی که ما میدونیم و شنیدیم پی آر پی رو قبل از انتقال انجام میدن که شانس مثبت شدن بره بالا ...

برای اونایی که ذخیره اشون کمه انجام میدن پی آر پی تخمدان رو‌میگم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من دوتا دختر دارم دکتر بهم گفت برایه یه سقط لازم نیست دیگه انجام ندادم وارد سیکل شدم ولی پرندزولون د ...

عزیزم من مورد زیاد دیدم بچه اول طبیعی بوده اما برا دومی بعد از چند تا منفی یا سقط فهمیده مشکل ایمنی داشته..... 

البته منظورم این نیست شمام داریا..... 

چون انتقال منفی داشته من جات بودم بررسی میکردم..... 

ضمنا اعتبار آزهای ایمنی ۶ ماه وقتی هست یعنی قابل تغییرن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من دیدم دوستان انجام دادن.....  انشالله که تاثیر + برات خواهد داشت....

دکتر گفت همون موقع پانکچر انجام میدیم ، به نظرت نباید زودتر انجام بشه تا تاثیر داشته باشه یا فرقی نمیکنه ؟ من در این مورد اطلاعات ندارم 

بی زحمت لیست ازمایش های ایمنی انعقادی رو برام میفرستی  

چشم عزیزم.... 

نسخه ۳ و ۴ مربوط به ایمنی انعقادیاست.... 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر گفت همون موقع پانکچر انجام میدیم ، به نظرت نباید زودتر انجام بشه تا تاثیر داشته باشه یا فرقی نم ...

عزیزم من خودم تجربش رو نداشتم.... 

علمشم ندارم.... 

اما به نظر میاد بهتره قبلش باشه وگرنه موقع پانکچر که دیگه تاثیری رو تخمکها نداره که.... 

این غلظت خونی که دارم مشکل ایمنی نیست؟درمانش چیه توی سیکل

عزیزم مشکل غلظت خونت با چه تستی مشخص شده؟ 

من  دو روز قبل انتقال

برای من دکتر گفت موقع پانکچر انجام میده ب خاطر تخمک کشی در این مورد اطلاعات داری ؟

سلام بچه ها نمیدونم منو یادتون  هست کاربری قبلی م تو امضام 

اینجا چن روز خیلی سوال کردم ک چن سال منتظر بچه بودم 

ذخیره تخمدان نداشتم اصلا 

تو سیکل ای وی اف بودم 

تخمک نداشتم فقط یکی این همه آمپول  قوی ای وی اف زدم ای یو ای کردم  بی نتیجه شد 

خیلی ناراحت بودم 

این ماه ب لطف خدا مهربون باردار شدم طبیعی 

اومدم اینجا بگم فقط از خدا بخاید  من تمام دکترها معروف جوابم  کرده بودن ک باردار نمیشم 

ولی اصل کاری خدا هست 

الان ۷هفته هستم برام دعا کنید سالم سالم سالم سالم باشه 

من خیلی سختی ها کشیدم خیلی زخم زبون شنیدم همه راه ها رفتم  

ان شاء الله  تمام منتظرا خدا سوپرایزشون  کنه 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
تا چند وقت بعد اینجوری بودید. الان سومین روزه اصلا بهتر نشدم 

برای من تو پانکچر دومم خیلی طول کشید با اینکه بهم گفته بودن هاپیر نشدم ولی حدودا دوماه شکمم ورم داشت و علائم نفخم یه چند مدتی داشتم .ان شاالله شما خیلی زودتر خوب بشین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻من چون فرش باید انتقال میدادم هیچ مسکنی هم نمیتونستم بخورم و تخم مرغ و ... رو هم حواسم نبود بخورم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام بچه ها نمیدونم منو یادتون  هست کاربری قبلی م تو امضام  اینجا چن روز خیلی سوال کرد ...

ای جانممممم.... 

مهجزه شیرینت مبارکه عزیزم.... 

به سلامتی بغلش کنین و زیر سایه مامان باباش قد بکشه و شاهد شادیا و موفقیتاش باشین.... 

ای جانممممم....  مهجزه شیرینت مبارکه عزیزم....  به سلامتی بغلش کنین و زیر سایه مامان ...

ممنون گلم اینجا کلی پیام میزاشتم سوال میکردم دیگه آخری ها کسی جوابم نمی داد   چون کسی نداشتم همش سوال میکردم اینجا خسته کرده بودم  بچه ها رو 

ان شاءالله  همه منتظرا جواب بگیرن

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
خدا کمکت کنه زود زود دامنت سبز بشه به دکترت نگفتی علت این کم شدن پریودی چیه؟

خدا ان شاالله دامن همه ماهایی که در انتظار بچه هستیم سبز کنه و دل هممون شاد بشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 نه به این دکترم حتی فرصت پرسیدن سوالای مرتبط با انتقال و پانکچرم ندارم چه برسه به بقیه موارد .حالا چک اپ سالانه انجام دادم سونو و ماموگرافی و پاپ اسمیر هفته اینده نتایج رو به این دکتر خواستم نشون بدم اگه یادم نره میپرسم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...