2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
عکس رنگی روز چندم پریودی باید انجام بدیم؟

به من گفته بودن پریود که شدم زنگ بزنم که وقت بدم و دقیقا یادم نمیاد که روز چندم سیکل نوبت دادن بهم و شرمنده نمیدونم  که روز خاصی از سیکل باید انجام بشه یانه .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان ما ۳ تا ای وی اف ناموفق داشتم رفتیم مام الان جواب ازمایش اومد dfiزده ۶۰ درصد پس چرا مرکز اهوا ...

بعضی از مراکز نتیجه آزمایشها خیلی سختگیرانه است .برای درمان dfi بالا فکر کنم تخیله مداوم و مستمر حداقل دوبار درهفته و استفاده از کیسه یخ مفید باشه .دقیق مطمئن نیستم.

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیزم من این انتقال پنجمم هست که البته احتمالا ماه بعد انتقال داشته باشم الان تو سیکل لانگ ...

ان شاالله که اینسری حتما مثبت میشین .🙏🏻😍😍🙏🏻🙏🏻یکسری با استراحت مطلق مامان شدن یکسری استراحت نسبی یکسری هم اصلا استراحت نکردن .فقط و فقط خواست خداست .ولی خودتون هرکاری که به دلتون آرامش میده رو انجام بدین چون مهمترینش همینه..منم دوسری قبل منفی شدم فقط سه چهار روز اول استراحت کردم بقبه رو آشپزی کردم و استراحت نسبی داشتم و هرروزم حموم بودم .ولی این سری آخر میخوام تلاش کنم استراحتم رو بیشتر کنم و اگر بتونم حمومم رو کم کنم من معتاد به حموم روزانه هستم و واقعا برام سخت و عذاب آوره ترکش متاسفانه 🤦‍♀️🤦‍♀️ ان شاالله که اینسری دلتون شاد بشه به حق این شبهای عزیز.🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام 

خوبین بچه ها، من اسفند ماه انتقال داشتم منفی شد سه روز بعداز قطع داروهام پریود شدم ،ولی پریود دومم الان عقب افتاده یکم اردیبهشت موعدم بود

کسی تاحالا اینجوری شده؟ چکارکنم پریود بشم

بی بی چکم منفیه

ای جان دلم اره واقعا درسته. رها و رادمهر عزیزدلم. فداتشم مهربون

نامدار باشن عزیز دلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
😳😳😳🙄🙄🙄😐😐😐 عزیزم این توصیه ی شما ممکنه خطرات جبران ناپذیری بهمراه داشته باشه، حتما در جریان ...

سلام دوست خوبم من توصیه نکردم که اینکار رو انجام بدن یا ندن فقط تجربه دوستانی که مثبت شده بودن رو عرض کردم کم نبودن دوستانی که تو همین تاپیک استراحت مطلق داشتن و خدارو شکر باردار شدن و الان هم بچه شون او بغلشون 

😳😳😳🙄🙄🙄😐😐😐 عزیزم این توصیه ی شما ممکنه خطرات جبران ناپذیری بهمراه داشته باشه، حتما در جریان ...

بله دقت کرده باشید من هم گفتم دکتر گفتن استراحت نسبی ولی خیلی ها هم جواب گرفتن من توصیه هم نکردم آور خوب توجه کرده باشید 

دکتر من تو ایران که توصیه خاصی نکرد ولی اینجا بهم گفتن بعد از انتقال ۳ روز کامل بخوابم، فقط برای دست ...

تشکر مانان سوفی عزيزم بله البته وضعیت اشخاص متفاوت، من تصمیم بر این گرفتم فقط برای وعده هایی غذایی در واقع حرکت داشته باشم و در ضمن به دکترم هم گفتم که برام آسپرین بنویسن خارج از ایران اصولا استراحت مطلق پیشنهاد میشه ولی در ایران نظریات مختلف

ان شاالله که اینسری حتما مثبت میشین .🙏🏻😍😍🙏🏻🙏🏻یکسری با استراحت مطلق مامان شدن یکسری استراحت ن ...

الهی آمین بله دقیقا همینطور تصمیم بر استراحت مطلق گرفتم شاید خدا بنده رو لایق مادر شدن دانست و این سری مادر شدم، امیدوارم شما هم به آرزوتون برسید و خبر مادرشدنتون رو با ما به اشتراک بزارید