2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
وقتی شک داری به اندومتر، جنینهات رو مصزف نکن بذار با بهترین سرایط انتقال بدی البته این نظر منه، با ...

اره شک دارم حتی پرسیدم امیدی به مثبت شدن نداشته باشم گفت نه نمیدونم فقط میخواد انتقال بده دکتر موندم تو کارش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دیواره ریزش کنه احتمالش هست....  سعی کن استرس رو از خودت دور کنی و تا میتونی به حداقل بر ...

اناجون هیسترو هم کردم پلیپ داشتم دکتر میگه زودتر انتقال بده عود نکنه خراشم دادم اندومتریوزم هستم هر چی بلا هست سرم اومده 

منم موندم بعضی ها میگن مطلق ادمو به شک میندازن واقعا چه کار کنیم خودمم علظت خون دارم 

عزیزم استراحت مطلق در این مقطع درمان اشتباه محضه، این تاکید تماااام پزشکان هست

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

دیشب به یادتون بودم دخترا

پارسال شب قدر من انتقال داده بودم هتل بودم خدا خواست امسال شب قدر یه بچه تو شکمم باشه. ان شالله تا سال دیگه فرزند صالح و سالم داشته باشین 😍

خدایا شکرت
سلام دوست عزیزم من این انتقال پنجمم هست که البته احتمالا ماه بعد انتقال داشته باشم الان تو سیکل لانگ ...

دکتر من تو ایران که توصیه خاصی نکرد ولی اینجا بهم گفتن بعد از انتقال ۳ روز کامل بخوابم، فقط برای دستشویی بلند شم

ولی گفتن دستشویی رو حتما برو که خون گردش پیدا کنه، برای من غذام رو هم میاوردن چند دقیقه سر جام مینشستم و میخوردم

البته من ۴ روز استراحت کردم، دستشویی هم فقط فرنگی استفاده کن

من بعد از ۴ روز هم کار زیادی نمیکردم ، پله بالا پایین نمیرفتم

حمام بعد از ۶ روز رفتم با آب ولرم و سریع اومدم بیرون، بعدش هم هر روز نمیرفتم تا چند هفته

کلا سعی میکردم از خونه نرم بیرون تا جواب آزمایشم

اینجا به ما میگفتن از روز انتقال بارداری مگر اینکه خلافش ثابت بشه پس خیلی مراقب باش

اگر مجبوری برای کار بری بیرون از خونه ، به خودت فشار نیار و سهی کن استراحت کنی وسط کار

البته خیلیا میگن اصلا رعایت نکردن و مثبت هم شدن ولی ما که انقدر زحمت کشیدیم تو این راه، اینم رعایت کنیم مشکلی نداره

کاری رو بکن که بهت آرامش میده، من سه بار مثبت شدم هر بار هم این کارها رو کردم، دلیل سقط چیز دیگه ای بود

امیدوارم جواب عالی بگیری

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
انشاالله ممنونم همچنین انشاالله شمام مثبت بشی اول از همه خواست خداست که باید باهامون همراه باشه بقیه ...

منم استراحتم مثل شمابودسری قبل ک نشد.ایشاالااینسری نتیجه میگیریم نگران نباش.

سلام دوست عزیزم من این انتقال پنجمم هست که البته احتمالا ماه بعد انتقال داشته باشم الان تو سیکل لانگ ...

سلام عزیزم منم انتقال چهارمم.ایشاالانتیجه میگیریم.منم میخوام استراحتم وبیشترکنم اشپزی اینانکنم.ولی دوستاتم دیگه خیلی حساس شده بودن خخخخخ.

ماشالله جان تاریخ زایمان و دکتر چندم بهت داد؟

سلام عزیزم اتفاقا میخواستم بهت پیام بدم یکم تا پنجم خرداد تاریخ زایمانمو داد دکترم واینکه درمورد ویتامین دی قرص ۵۰۰۰۰ بهم داد گفتم ضرر نداره گفت نه الان شما ماه آخری بچت بیشتر احتیاج داره هفته ای یه دونه ۵۰۰۰۰ هزار بخورم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دیشب به یادتون بودم دخترا پارسال شب قدر من انتقال داده بودم هتل بودم خدا خواست امسال شب قدر یه بچه ...

آره منم پارسال تو ماه رمضون اولین بار انتقال داده بودم شبای قدر با یه حالِ دیگه ای التماس خدا میکردم که اونموقع منفی شدم ولی تو تقدیر یکسالم نگو نوشته شده بوده که سال بعد شب قدر نی نیم تو شکمم باشه 

الهی که قسمت همه بچه های تاپیک🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
😳😳😳🙄🙄🙄😐😐😐 عزیزم این توصیه ی شما ممکنه خطرات جبران ناپذیری بهمراه داشته باشه، حتما در جریان ...

آره دقیقا منم انتقال اولم از اول تا آخر فقط خوابیدم استراحت مطلق مطلق انگار که زاییده بودم فقط برا دستشویی بلند میشدم که خدا نخواست ومنفی شد ولی برا انتقال دومم اصلا استراحت اولی رو نداشتم همون روز که از مرکز اومدیم من آروم آروم کارامو انجام دادم روزای دیگه هم همینطور، روز ۴ تا ۶ انتقالم من ۳ روز مهمون داشتم صبح تا شب سرپا بودم مهمونداری میکردم وخیلی کارای دیگه مثلا اربعین بود نذر داشتم من با شوهرم رفتیم وسیله خریدیم رفتیم بیرون کجا تا کجا پیاده روی کردم پخش کردیم و.... ولی خدا خواست ومثبت شدم 

نظر شخصی من اینه که به استراحت داشتن یا نداشتن نیست اول وآخر باید تو قسمت آدم باشه که مثبت بشی یا منفی

سلام عزیزم اتفاقا میخواستم بهت پیام بدم یکم تا پنجم خرداد تاریخ زایمانمو داد دکترم واینکه درمورد ویت ...

مبارک باشه گلم

انشالله به سلامتی زایمان کنی

تاریخ دقیق انتقالت کی بود؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم