2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم.lhنرماله درسته؟فقط fshبالاس انگار

روز چند رفتی رکسانا ؟؟

بعد دوستمم تو سونو کم نشون داد و تو آزمایش عین تو بود الان بارداره دو قلو انشاالله که سر تو هم بیاد.😍😍😍🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
روز چند رفتی رکسانا ؟؟ بعد دوستمم تو سونو کم نشون داد و تو آزمایش عین تو بود الان بارداره دو قلو ان ...

روز۵عزیزم.خیلی دعام کن خودمم یه نورامید تودلم اومد ک شاید خدابخواد برام جبران کنه همه سختی ها و بدی هایی ک تواین دوسال ازبنده هاش دیدم.۲۱اردیبهشت نوبت دکتر دارم ببینم داروبهم میدن ک خودم پانکچر بشم توروخدا امشب منو فراموش نکنید 😭😭😭من هرماه دقیقا دوسه روز مونده ب موعدم پریودم رو کامل و عادی میشم

عزیزم به من فعلا ۳۰ تا داده پریروز گرفتم، آزاد دونه ای ۸۰، با بیمه تامین اجتماعی ۲۵ تومن.

ان شاالله مثبت میشی 

به من گفت ۴ تا استردایول باید انوکساپارین بزنی شما چند تا استرادیول داری؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ان شاالله مثبت میشی  به من گفت ۴ تا استردایول باید انوکساپارین بزنی شما چند تا استرادیول داری؟

منم همون ۴ تا البته پچ استرادیول هم دارم یکروز در میان که دونه ای ۹۵ تومن هست بیمه هم شاملش نمیشه 🙁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ماما گفت  امپول انوکساپارین باید بزنم کسی میدونه کلا چند تا لازم دارم و قیمتش چنده؟

من پریروز دونه ای 25با بیمه تامین گرفتم.باتوجه به شرایط میگن چندتا باید بگیری.

عزیزم شروع کردی درمانتو انشاالله که به زودی جواب مثبت بگیری و خدا آرزوتو برآورده کنه.😍😍😍😍

بله گلم، ممنونم ان شاالله همه زودی حاجت روا بشن من و شما هم همینطور 🙏🌹

دخترا من میتونم با وجود این خارش ها بعد از پریودی برم عکس رنگی ؟؟

اگر کامل درمان شده برو برو چون همینجوری بعدش آنتی بیوتیک میدم چون احتمال عفونت بعدش هست

نی نی اولمو سی هفتگی بخاطر پره اگلامپسی از دست دادم.😔

عزيزم چقد سخت ايشالا نيني تون رو خدا واستون ببخشه

ببخشيد علايم تون چي بود و از چند هفتگي شروع شد من گاهي تو اين هفته ها ورم ميكنم خيلي نگرانم ميكنم ولي كلا نمك رو حذف كردم و فشارم كنترل شده و ازمايش دفع پروتئين نداشتم ولي همچنان نگرانم 

اون بارداري تون انوكساپارين داشتين؟