2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
وقتی ال دی مصرف میکنیم لازمه کلسیم هم مصرف کنیم ؟ من از ملت دیگه ال دی رو شروع میکنم باید کلسیم هم ب ...

اينوفوليك منم براپانچكر ميخوردم كه دكترم اشتباهه انقد شلوغه نگفتن قطع كن فك كنم تا دوماه بعد انتقالم خوردم😑ولي براي پانكچره

من تو سيكل انتقالم

يدوفوليكم بعد مصب شدن باردايم ميهوردم فك كنم تا سه ماه اول بعدش مولتي دادن

سلام عزیزم شما شماره از مرکز مام دارین شماره های که من دارم همش اوپراتور پاسخگویی .یعنی مشاوری که بش ...

سلام.021425000 برو سایتشون اونجا مشاوره داره.پیج هم دارن شماره واتساپ دارن تو اونم ج میدن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هانیل جان من روز سوم رفتم قبولم نکرد گفت فقط روز اول و دوم 

برای اینکه همون سیکل بخوای شروع کنی روز سوم دیره، یا باید روز بیستم سیکلت بری که برای سیکل بعدی شروع کنن یا روز اول سیکل بری که همون موقع داروهاتو شروع کنن عزیزم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم میشه دستور این حلوا رو به من بدی. ممنونم 

عزیزم درست کردنش اینطوریه که اول آرد سفید رو حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت میدی بعدش آرد برنج، آرد نخودچی، آرد جو دوسر، سویق عدس رو اضافه میکنیم و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه با حرارت کم تفت میدم، بعدش روغن حیوانی یا کره حیوانی رو اضافه میکنیم و دو سه دقیقه هم می‌زنیم و بعد مابقی مواد خشک و بازم چند دقیقه هم می‌زنیم تا کاملا یکدست بشه. بعدش هم شهد که شامل آب و عسل یا شیره انگور میشه رو کم کم اضافه میکنیم و مدام هم می‌زنیم تا مثل حلوا بشه. این مقدار موادی که گفتم برای من حدود ۲ ماه جواب داد و فقط تا روز انتقال باید خورده بشه و حتما باید در روز یک استکان هم عرق کاسنی خورده بشه چون طبعش فوق العاده گرمه و بیشتر از روزی سه تا چهار قاشق غذاخوری هم خورده نشه، برای بعد از سقط هم عاااالیه، سریع رحم رو جمع و جور میکنه، برای قبل بارداری هم عالیه ولی فقط تا زمان انتقال. این دستور رو یه پرستاربعد از زایمانم بهم داد و واقعا تاثیرش رو هم اون موقع و هم ایندفعه برای قبل انتقالم دیدم، ان شاالله زودی نتیجه بگیری عزیزم 🌹

مواد اولیه:

پودر مغزهای: پسته،بادام درختی، بادام هندی، بادام زمینی، گردو، فندق، نخودچی از هر کدام یک ق غ
کنجد ۱ ق غ
پودر دارچین ۱ ق غ
پودر زنجبیل ۱ ق غ
پودر میخک ۱ ق مربا خوری
مخلوط پودر زیره سبز و سیاه ۱ ق غ
قرص کمر نر و ماده پودر شده یک جفت
پودر سیاه دانه ۱ ق غ
زعفران نصف ق مربا خوری
پودر هل ۱ ق مربا خوری
پودر گل محمدی ۱ ق مربا خوری
خرنوب آسیاب شده ۳ ق غ
آرد سفید ۵ ق غ
آرد نخودچی ۲ ق غ
آرد جو دو سر ۴ ق غ
آرد برنج ۲ ق غ
سویق عدس ۵ ق غ

روغن حیوانی یک و نیم تا دو لیوان

مواد شهد:
عسل یا شیره انگور یک و نیم لیوان
آب سه لیوان، یا بیشتر ، باید غلظتش مثل حلوا بشه برای همین میزان آب رو نمیشه دقیق گفت

عزیزم درست کردنش اینطوریه که اول آرد سفید رو حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت میدی بعدش آرد برنج، آرد نخودچی ...

مرسی گلم حتما درست میکنم من یه چیزی توی مایه های همین درست میکردم عالی بود اینسری اینو درست میکنم.

خیلی لطف کردی. انشالله به زودی چای نی نیت سبز میشه ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اينوفوليك منم براپانچكر ميخوردم كه دكترم اشتباهه انقد شلوغه نگفتن قطع كن فك كنم تا دوماه بعد انتقالم ...

من تو‌دوره پانکچرم به خاطر همین اینو‌فولیک دارم ☺

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مرسی گلم حتما درست میکنم من یه چیزی توی مایه های همین درست میکردم عالی بود اینسری اینو درست میکنم. ...

خواهش میکنم گلم، ممنونم ان شاالله روزی تمام منتظران بشه

سلام خواهرهای عزیزم امیدوارم حال دلتون خوب باشه 

هفته بعد سه شنبه قراره برم خراش بدم و اگه خدا بخواد همچی خوب پیش رفت 1 ماه بعد میشه انتقال این طور گفتن بهم 

من الان خودم فولیک اسید هر روز و سه روز در میون ویتامین ای و هفته ای یک بار ویتامین دی میخورم که همون اول بهم گفتن این دفعه یادم رفت بپرسم لازمه چیز دیگه بخورم یا ن 

همینا کافیه چون میبینم دوستان انگار ویتامین های مختلف میخورن نظرتون چیه؟

سلام دوستای گلم ممنون میشم این ازمایش و‌نگاه کنید کسی بلده. راهنمایی کنه خوبه یا نه؟؟ سری قبل آز داد ...

منم آنزیمهای کبدیم همیشه بالا بود.بعد رفتم پیش فوق تخصص کبد .اون ازمایشهای ریز رو نوشت.بعد معلوم شد من سندروم ژیلبرت دارم.یه بیماری ژنتیکی هست.هیچ خطری هم نداره.فقط گفت ازدواج فامیلی نداشته باش.و گفت مثلا گرسنه یا روزه بشی باعث زردی پوست و چشم میشه. 

حالا من گاهی پیش خودم میگم نکنه همون توی حاملگی قبلیم باعث پره اگلامپسی من شده بود؟

😉

عزیزم اسمم فاطمه هستش منم جزء منتظرا دعام کن همسرمم دعا کن از دیشب باز درد سینه ش شروع شده دکترا هم ...

فاطمه جان

انشالله به حق برکت امشب مشگلاتتون حل بشه و خدا گره کارهاتون رو باز کنه.انشالله مشگل شوهرت حل بشه و دامنت بزودی سبز بشه🤲🤲🤲

😉

دوست منم دوقلو داشت .بعد زایمان زود راس گرفت .همون هفته های سی و یک اینا بود به دنیا اومدن.جفت بچه ه ...

راستش امروز همش سرگیجه خفیف داشتم نرفتم بزنم 

میذارم شنبه و یکشنبه میرم بزنم 

وای دعا کنید زود زایمان نکنم با این وضع بچه ها 

بیشتر اون تو بمونن 😅😍