2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سارا من پریروز رفتم سونو ۳۲ هفته و۶ روز بودم طبق سونو گفت ۲ کیلوئه وزنش خوبه؟ 

فسقلی خوبه عزیزم از طرف من بوس بفرست براش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا اینقد دلم گرفته خیلی از اونور تر دلم گرفته نمی‌دونم چیکارا کنم از اینورم قارچ گرفتم و عفونت کلا بهم ریختم 

هی میگم نکنه فسقلی رشد میکرد بعدا من سقطش کردم همش این فکرا تو سرم می‌چرخه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم منم خیلی دوست دارم برم محب کوثر فعلا که تا الان میرم همون رویان پس ایندفعه به دکتر مشای ...

فدات بشم

آره عزیزم بهش بگو بهت میده چون منم اونموقع خودم به دکتر مصطفایی گفتم نوشت برام 

من که دیگه از اسفند رویان نرفتم بخاطر بیمارستان دکترمو عوض کردم از اونجا یه خلاصه پرونده بارداری گرفتم وآوردم پیش دکتر جدیدم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فسقلی خوبه عزیزم از طرف من بوس بفرست براش

فدات بشم خوبه به خوبیت چشم عزیزم الهی که به حق این ماه پرخیر وبرکت خیلی خیلی زود من این حرفو بهت بزنم عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فدات بشم خوبه به خوبیت چشم عزیزم الهی که به حق این ماه پرخیر وبرکت خیلی خیلی زود من این حرفو بهت بزن ...

شکر خدا انشالله بسلامتی زایمان کنی 

ممنون از دعای قشنگت قشنگم 

دخترا اینقد دلم گرفته خیلی از اونور تر دلم گرفته نمی‌دونم چیکارا کنم از اینورم قارچ گرفتم و عفونت کل ...

قربون دلت بشم این فکرارو نکن قطعا یه مشکلی بوده که دکتر صلاح دونسته سقطش کنی خدا برات بهترینهارو درنظر گرفته مطمئن باش 

قربون دلت بشم این فکرارو نکن قطعا یه مشکلی بوده که دکتر صلاح دونسته سقطش کنی خدا برات بهترینهارو درن ...

فکر کنم افسردگی گرفتم بشدت حسود شدم حامله میبینم تو فامیل حسودیم میشه بعدا خجالت میکشم از رفتارم اما بروز نمیدم میخندم اما چشمم به شکمشه خدا منو ببخشه

اره عزیزم در واقع ۳۳ هفته ای. وزنش خوب بوده توی رنج نرماله فسقلیت.انشاله این یه ماه اخر و بسلامت بگذرونیم .منکه دیگه هر شب خواب زایمان میبینم. 

عزیزم زدن آمپولا هیچ کاری نداره خودتونم راحت میتونین بزنین مخصوصا با سرنگ انسولین خیلی آسونه منم از ...

اره همون کارومیکنیم.سرنگ های انسولینه.زیاده امپولا.تازه بعداز۱۶روزاحتمالا دوباره بدن منتهابادوزکمتر

انشاءالله موقع شیر دادن نی نی دعامون کن این روزام سلامت بگذره برا هممون

حتما عزیزم اگه لایق باشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

اره عزیزم خوبه نگران نباش نی نی هفته های آخر وزن میگیره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍