2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم اره اگر قابل تحمله و فقط با تفس عمیق تیر میکشه طبیعیه منم این درد رو داشتم جنین داره با ...

ممنونم از پاسخگوییت عزیزم ❤️

فقط وقتی نفس عمیق میکشم یا دیروز مثلا زیاد نشستم اینجوری شد دراز میکشم بیشتر و خوابیدم شبا صبح پامیشم اصلا درد ندارم یکم که میشینم دوباره کم کم شروع میشه هفته دیگه میرم اول هفته پیش دکترم بهش حتما میگم مرسی عزیزم خیالمو راحت کردی صبح ها هم بیدار میشم میبینم کم شده و درد ندارم شکم به کیسه صفرا از بین رفت ممنونتم ❤️ ایشالا خدا به هرکی میخواد به زودی نی نی بده و یه بارداری راحت و بدون دردسر و بدون درد داشته باشن واقعا🤲🏻❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من ایران نیستم ولی جنینهام تو امید فریز هستند نمیدونم هزینه جنین اهدایی چقدره ولی دوستم تو بهمن انج ...

شما از کلینیک امید راضی بودین ؟پیش کدوم دکترشون میرفتین؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدت به خدا باشه . منم ذخیره ام پایین بود و بعد از پانکچر دوم فقط ۳ تا تخمک داشتم که یکی جنین شد و ...

آره به تعداد نیست. به احتمال و شانسه. من سه بار پانکچر شدم و هر بار جنین کم داشتم. بار سوم هم از همیشه کمتر بود. یکیش مثبت شد و تا ۹ هفته هم رشد کرد ولی قلبش ایستاد. دیگه این نشون میده یا راهمو اشتباه رفتم یا کیفیت تخمک یا اسپرم خوب نیست که اینطوری میشه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
قبل انتقال چیکار کردی؟به من فقط یه دونه امپول دیفرلین داد مال من ۲ سانت تو رو خدا هر کار کردی به منم ...

من قبل انتقال یه امپول میکرورلین زدم همین دیگه هیچی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
من قبل انتقال یه امپول میکرورلین زدم همین دیگه هیچی

عه پس توام یکی زدی منم یکی دیفرلین زدم نداجون فکر کنم انتقالم کنسل بشه دکتر گفت اندومترت هایپواکو هستش تو نت خوندم انتقال نمیدن اینجوری 

سلام عزيزم به این میگن سیکل لانگ استاندارد جهانی میگن همینه تا رحم و آندومتر کاملا اوکی بشه 

میدونم سیکلم لانگه عزیزم

اما نمیدونم چرا اینماه پریودم تاخیر داشت و بعدشم ک پریود شدم و رفتم سونو گفت ضخامتت بالاست

اخرم داد ازمایش بارداری با اون حجم خونریزی و آز تیرویید ک تیرویید خوب بود بارداری هم منفی

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سسلام عزیزم خوبی  ی مدت نبودنم دو قلوها چطورن؟؟؟🤗🤗🤩🤩

سلام عزیزم

منم‌ نبودم😅

فدات تو خوبی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم قربونت دوقلوهات خوبن؟😍😍دکتر شهلا اسرافیلی عزیزم

فدات خوبن خداروشکر

ممنون عزیزم 

ببوسشون😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم خوبی دوقلو ها خوبن  منم دوباره رفتم تو سیکل انتقال واسم دعا کن

فدات عزیزم

انشاالله موفق باشی😍

سلام به همه دوستان عزیزم شب همگی بخیر باشه.من خودم واسه انتقال مام رو ترجیح دادم باهاشم شروع کردم ام ...

سلام بر بانوی قوی و با پشتکار ✋

تو دلیت خوبه‌؟

یه سوال ... مام باکدوم دکتر بودین؟ در کل از مام راضی بودین؟

عزییزم این امپول همون پروژسترونه اگه اینجوری بود تمام بچه های ای وی اف خدایی نکرده ترنس بودن چون از ...

واقعا حرف تون منطقيه منم خودمو با اين حرف اروم ميكنم اميدوارم همه مسافر كوچولوها صحيح و سلامت بيان بغل مامان هاشون ممنون ازشما دوست عزيز

گفت تا چهارشنبه داروهاتو ادامه بده بیا ببینم وضعیتت چه جوره هیسترو هم شدم که گفت جوابش بگیر بیار حتم ...

شاید درست شد تا چهارشنبه، آب خیلی بخور. بیشتر از ۱۰-۱۲ لیوان آب بخور

هرچی دکترت گفت انجام بده 💗

خدایا شکرت 🙏🏻❤️