2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
حلال کنین ناراحت شدین. نه بنطرم جنین شناسش خوب بود. نمیدونم والا چی بگم. گف گاهی پیش میاد گفتم اشک ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم. نمی دونم حکمتش چیه. فقط اینطوری فکر کن شاید اگر انتقالشون می دادی مثبت نمی شدی تا یکم دلت آروم بشه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
گلم دکتر من تأکید داره که از وقتی خونریزی واضح شروع میشه روز اول پریودی حساب میشه یعنی لکه بینی قبلش ...

مرسی عزیزمم من امروزم لک سیاه یعنی خون غلیظ کشدار خیلی سیاه رو نوارم میاد ولی خونریزی نیس این گیجم کرده 

نمیدونم این پریود چرا این همه بازی درمیاره تو این شرایط

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید من از دیروز لک دارم اونم سیاه رنگ ببخشید اینج ...

سلام

دکتر به من گفت روزهای اول لک داری حساب نکن وقتی خونریزی زیاد شد اونو روز اول پریودی حساب بکن

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم خیلی ناراحت شدم. نمی دونم حکمتش چیه. فقط اینطوری فکر کن شاید اگر انتقالشون می دادی مثبت نمی شد ...

ممنونم عزیز دلم. اره خدا روشکر خیییلی حالم خوبه. فقط روز اول حالم بد بود ک طبیعیه فک کنم. ان شاالله ک بهترین خیر خدا با نی نی های ناز و تپل بزودی روزی مون بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چنتا داری؟ منم دو تا زدم. ولی دکتر اورژانس بهم داد.گفت بعد هفته ۱۶ شیاف فایده نداره و امپول باید ب ...

شروین جان 

منم الان چند روزه درد پریودی میاد سراغم ولی دائم نیست 

به نظرت به دکترم بگم اول معاینه میکنه بعد آمپول میده 

یا نه معاینه نمیکنن ؟

سلام دکتر به من گفت روزهای اول لک داری حساب نکن وقتی خونریزی زیاد شد اونو روز اول پریودی حساب بکن

مرسی عزیزم برا راهنماییت خوبه خیالم راحت شد الان تکلیف خودمو میدونم😍

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
فک کنم از روز شروع خونریزی خون تازه

ممنون عزیزممم خیالم راحت شد الهی به حق این ماه عزیز خودتم به سلامت نی نی تو بغل بگیری عزیزمم

سلام طوطیا جان حالت خوبه چه مرحله ای هستی😍

سلام عزیزم خوبی دوقلو ها خوبن 

منم دوباره رفتم تو سیکل انتقال واسم دعا کن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بچه ها از دعاهای همتون ممنونم. از لطف و محبتی که خواهرانه کنارم داشتین نهایت تشکر رو دارم. متاسفانه ...

عزیزم نارحت شدم

ولی غصه نخور حتما حکمتی بوده

إن شاالله به زودی های زود با خبرای خوب بیای

شروین جان  منم الان چند روزه درد پریودی میاد سراغم ولی دائم نیست  به نظرت به دکترم بگم ا ...

معاینه نمیکنن. راستی سونوی مجدد رفتی؟بفکرت بودم.

درد پریودی قابل تحمله؟

فک کنم به تو هم این امپولو بدن.

چون دوقلویی هستی

😉

ممنون عزیزممم خیالم راحت شد الهی به حق این ماه عزیز خودتم به سلامت نی نی تو بغل بگیری عزیزمم

چون یبار منم مثل تو شدم.دکتر گفت هر وقت خونریزی کردی بیا.ولی مال من یه روزه دیواره ریخت و رفتم

😉

ای جون دلم انشاءالله بسلامتی عزیزدلم  زهرا جون تو نسخه ای که دکتر فرستاد برا سونوی وزن وتاریخ ...

عزیزم من دکترم خودش سونو میکنه.چیز خاصی نگف از دور شکم و اینا.فقط بررسی کرد و وزنش و نوشت و تاریخ زایمان و اینا حرف زد.ولی مطمعنن وقتی بری برا وزن بچه و اب دور جنین بررسی میکنن برات