2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

سلام به همه دوستان عزیزم شب همگی بخیر باشه.من خودم واسه انتقال مام رو ترجیح دادم باهاشم شروع کردم اما نتیجه شد دو تا سقط و هممون میدونیم هزینه ها خیلی سنگینه و واقعا خودش یه مشکله.دیگه بی خیال شدم تا اینکه سر توده هایی که تو سینه داشتم و دکترم متخصص تکی بود و تو بیمارستان آرش بود پام به این بیمارستان کشیده شد و تو مراجعه دیدم قسمت نازایی اش چهقد شلوغه و کلی از شهرستان مریض دارن.خلاصه منم شانسم رو گفتم بزار اینجا امتحان کنم.

اول بگم ویزیت با تامین اجتماعی ۸تومن هست و سونو ۲۵تومن بعد گرفتن دارو آماده شدم واسه پانکچر که اونم شد ۶۰۰تومن و هزینه فریز ۵تا جنین شد ۳۰۰تومن و چون باید هیسترو میشدم عقب افتاد تا آذر هزینه هیسترو شد ۳۰۰تومن و بعد چکاپ و دارو تا ۱۳دی روز انتقال که ۶۰۰تومن لوازم انتقال و ۶۰۰تومن هزینه خود انتقال شد.خلاصه کل پروسه از اول تا آخر با دارو و و غیره شد ۵تومن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همه جا مریض بود بیرجند بوشهر اهواز همدان زنجان ...و تو این مدت من کلی دوست از شهرهای مختلف پیدا کردم.همه این توضیحات رو دادم شاید به درد دوست عزیزی خورد.از ته قلبم میخوام همه شما عزیزان در درجه اول طبیعی لذت مادر شدن رو ببرین در نهایت نشه به خاطر هزینه های سنگین آدم بخواد دیگه ادامه نده.ایشالا به حق فاطمه زهرا و ابن شبای عزیز همه حاجت روا بشن

فقط شلوغه توسط ماما ویزیت میشین اما همه چی زیر نظر دکتر هست دارو و سونو و غیره.توقع مراکز خصوصی رو اصلا نمیتونین داشته باشین.اما به هزینه هاش میارزه.دو تا سقط قبلی من بارداری به صورت طبیعی بود.و دفعه سوم با همین اولین انتقال باردار شدم دو تا جنین شد که خدا خواست و یکیش موند.ببخشید طولانی شد.التماس دعا دارم از همه شما دوستان گلم.دعا کنین این تو دلی من واسم بمونه❤️

انشاالله خدا بهترینارو نصیبت کنه عزیزم خدا بزودی زود حاجت روات کنه 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله عزیزم

آخی عزیزم

ان شاالله اینم مثبت میشه اما قلبش ۱۲۰سال واستون میتپه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچها سلام لطفا تو رو خدا کمکم کنید  من پریود تقریباً منظمی داشتم دوماه پیش اچ سی جی زدم و اون ...

عزیزم ان شاالله مثبته

اما ی هفته از موعد بگذره بعد بزنین

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام مرسی توخوبی نه فعلا نتوان مالیشو دارم نه روحی فک کنم امسال نتونم میخوام پول دستمون باش استرس هز ...

آره اتفاقا بهترین کارو‌ میکنی چون استرس هزینه بیشتر از استرس خود درمانه واقعا

انشالله همه چیز خوب پیش میره واست

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
توی غربالگری جنینم مشکل داشت سقط کردم متاسفانه

ای واااای😔😔😔😔😔 عزیزممم چقدد ناراحت شدممم 

انشاالله ب زودی خدا برات ب بهترین شکل جبران میکنه

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزيزم منم دارم اين امپول رو هفته ١٨ هستم ايرانيشو ميزنم چرا يك عده اي ميگن رو جنين پسر تاثير داره؟ ...

چنتا داری؟

منم دو تا زدم.

ولی دکتر اورژانس بهم داد.گفت بعد هفته ۱۶ شیاف فایده نداره و امپول باید بزنی.خیلیا بخاطرسرکلاژ این امپولو دارند.

مشگل تو چیبود این امپولو دادن؟

😉

سلام دوستای گلم یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید من از دیروز لک دارم اونم سیاه رنگ ببخشید اینجوری واضح میگم یعنی جوری که میرم دستشویی یه لک کشدار ازم خارج میشه ولی خون ندارم میخوام دوباره وارد سیکل انتقال بشم میخوام بدونم روز اولم کیه تا برا روز سوم نوبت بگیرم از مرکز به نظر شما تا خونریزی شروع نشه روز اول حساب نکنم؟؟؟ قبلا اینجوری نبودم همون روز اول که لک داشتم بعده چندساعت خونریزی شروع میشد ولی الان دو ماهه دو سه روز اول همینجوری لک سیاه دارم بعد خونریزی روشن شروع میشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دوستای گلم یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید من از دیروز لک دارم اونم سیاه رنگ ببخشید اینج ...

گلم دکتر من تأکید داره که از وقتی خونریزی واضح شروع میشه روز اول پریودی حساب میشه یعنی لکه بینی قبلش حساب نمیشه. خونریزی واضح هم یعنی خون روی لباس زیرت ببینی نه اینکه فقط موقع خشک کردن روی دیتمال بیاد.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم