2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

سلام خانوما برای بار دوم میخوام برم واسه تخمک کشی ولی اینبار دکتر بدون ال دی شروع میکنه کسی بوده این طور باشه تعداد تخمک کم نمیشه اینطوری 

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
سلام عزیزم بله سیکل بلند انتقالو برام شروع کردن شما چه خبر چه کار میکنی

من منتظرم پریود شم برم توسیکل راستی برات چه قرضی داده

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من منتظرم پریود شم برم توسیکل راستی برات چه قرضی داده

اصلا به سقطم توجه نکرد گفت عادیه بهم اسپرین زینک سلنیوم ملادونین اینوفولیکمتفورمینم روزی دوتا خودمم پرندزولون گرفتم بخورم با ویتامین ای سی فرتیلسی ام ال  ارژنین 

اصلا به سقطم توجه نکرد گفت عادیه بهم اسپرین زینک سلنیوم ملادونین اینوفولیکمتفورمینم روزی دوتا خودمم ...

پروانه جون برای انتقال اینو فولیک خوبه ؟ همونو میگم‌که ساشه هستش ؟ من خونه دارم برای پانکچر گرفته بودم مصرفشون‌کنم ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
رز جان اول قرصهای اصلی باید مصرف بشه ان قرصهای دارو نما مال اخر هست که الزامی برای مصرف نداره 

بله عزیزم رفتم نگا کردم درسته همونجوری که میگی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اون قرص نماهارو باید اخر بخوری عزیزم زرد هارو اول تا سوم پریودی شروع میکنی ۷تا سفیدم اخر میخوری اشتب ...

آره گلم رفتم نگا کردم همونطوریه که میگی ، قبلا اصلا این سفیدا نبود فقط ۲۱ تا قرص اصلی بود الان این سفیدا رو‌گذاشتن همه رو به اشتباه میندازه 😁

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
پروانه جون برای انتقال اینو فولیک خوبه ؟ همونو میگم‌که ساشه هستش ؟ من خونه دارم برای پانکچر گرفته بو ...

برایه من که نوشته همونیه که به جای فولیک اسید میدن این از فولیک اسید قویتره کمی ‌ولی یه دارو خونه رفتم گفت پودریشم دارم ولی من سختم بود پودریش حالا شوشو رفته بگیره اینجا نداشتن کرج بیاره برات عکسشو اگرم عکس نیومد اسم دقیقشو مینویسم

سلام خانوما برای بار دوم میخوام برم واسه تخمک کشی ولی اینبار دکتر بدون ال دی شروع میکنه کسی بوده این ...

سلام عزیزم من تخمک کشیم سیکلم کوتاه بود ولی داروهامو یادم نمیاد متاسفانه 

فکر نمیکنم تعداد ربطی به سیکل داشته باشه من پلی کیستیکم ۴۲ تا تخمک کشیدن ازم ولی ۹۰ درصدشون پوچ وبی خاصیت بستگی به ذخیره وسیستم بدنیت داره

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
پروانه جون برای انتقال اینو فولیک خوبه ؟ همونو میگم‌که ساشه هستش ؟ من خونه دارم برای پانکچر گرفته بو ...

سلام عزیزم برا منم دکترم موقع انتقالم ساشه اینو فولیک نوشت برام خوردم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من يكي از دوستام انجام داد خيلي درد داره ميگه از دوتا زايمانم بدتر بوده و الان بيشتر از يماه ولي تقر ...

واااای یعنی انقدر طولانی؟؟ من مامانم الان خیلی وحشتناک درد داره  هر چی مخدر و مسکن میزنن اثر نداره من فک کردم تا انتقال من خوب میشه تا ۱۵ روز دیگه

چنتا داری؟ منم دو تا زدم. ولی دکتر اورژانس بهم داد.گفت بعد هفته ۱۶ شیاف فایده نداره و امپول باید ب ...

من مشكل خاصي ندارم فقط اي وي اف كردم دكترم ميگه واسه اينكه ريسك حاملگي بياد پايين اين امپول رو بزن