2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اصلا به سقطم توجه نکرد گفت عادیه بهم اسپرین زینک سلنیوم ملادونین اینوفولیکمتفورمینم روزی دوتا خودمم ...

پروانه جون ملاتونین رو دکتر برای چی براتون تجویز کرده؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بله عزیزم رفتم نگا کردم درسته همونجوری که میگی 

نگران شدم گفتم نکنه اشتباه مصرف کرده باشین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترا خوبین.روزتون بخیر.من رفتم دکتر جواب آز خودم وهمسرم دید.خداروشکر همسرم دی اف خوبه نمونه هم خوب بود.فقط اینکه دکتر بهم پیشنهاد تخمک اهدایی داد .خیلی حالم بدشده فکرنمیکردم بعد این همه تلاش وهزینه حالا خودم هم مشکل پیدا کرده باشم    .کسی اینجا انجام داده یا اطلاعی از هزینه‌اش دارید.ممنون

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام عزیزم برا منم دکترم موقع انتقالم ساشه اینو فولیک نوشت برام خوردم 

سلام عزیزم . مرسی که گفتی . پس منم بخورم . رلستی اسید فولیک ۵ دارم . ایرادی نداره که هر دو رو مصرف کنم ؟ قبل پانکچر هر دو رو مصرف میکردم . روزی چند تا اینو فولیک کافیه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام دخترا خوبین.روزتون بخیر.من رفتم دکتر جواب آز خودم وهمسرم دید.خداروشکر همسرم دی اف خوبه نمونه هم ...

سلام عزیزم 

من پارسال از واسطه دکتر رزاقی پرسیدم توی بیمارستان بهمن با دارو و پانکچر حدود ۳۵ میلیون میشد. هزینه انتقال هم جدا

شما قبلا چندبار پانکچر شدی؟ ذخیره ت پایینه؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم  من پارسال از واسطه دکتر رزاقی پرسیدم توی بیمارستان بهمن با دارو و پانکچر حدود ۳۵ م ...

سلام گلم ذخیره ۲ ولی دکتر  گفت دوباره انجام بدم اگر ۱ شد برم برای اهدایی.فعلادریافت  اهدایی خودش ۴۳ قیمتشه جدای بیمارستان ودارو و...

سلام گلم ذخیره ۲ ولی دکتر  گفت دوباره انجام بدم اگر ۱ شد برم برای اهدایی.فعلادریافت  اهدای ...

یعنی ۴۳ ملیون بابت واسطه و دونر؟ از مام حتما پرسیدی شما. چون مراکز دیگه پایینتره. مثلا مرکز ناباروری امید یادمه کمتر بود هزینش از بهمن.

ذخیره ت کم نیست. ولی اگر می بینی مثل من به دارو خوب جواب نمیده تخمدانت، نهایتا یکبار دیگه پانکچر کن. من تابحال سه بار پانکچر شدم و سه بار انتقال دادم. هرچند بار آخر مثبت شد و سقط کردم... ولی دیگه نمی خوام پانکچر کنم. یعنی کشش ندارم بخوام مجدد پانکچر کنم و نهایتا بشه سه چهار تا جنین.

اره گفت هم سنشون کمه هم شرایط دیگه.شماهمسرتون وضعیتش چطوره؟راستش دیگه توان پانکچر ندارم.شرایطشو ندارم دکترم بخاطر همین پیشنهاد داد ریسک پانکچر ب ام خیلی بالاست.به شما پیشنهاد اهدا ندادن؟

اره گفت هم سنشون کمه هم شرایط دیگه.شماهمسرتون وضعیتش چطوره؟راستش دیگه توان پانکچر ندارم.شرایطشو ندار ...

به من بار دوم که منفی شدم دکتر رزاقی پیشنهاد تخمک اهدایی داد. ولی خودم قبول نکردم چون مثل شما دوست نداشتم. ببین کلا فاکتورهای زیادی توی باردار شدن دخیله. یعنی اینجوری نیست که دکتر بهت پیشنهاد اهدایی بده و بعد تو نگیری و با همون یکی دو تا تخمک خودت باردار نشی. اهدایی هم برای این می گن که احتمال موفقیت بره بالا. مخصوصا برای منی که اسپرم همسرمم مشکل داره. باید خودت سبک سنگین کنی و ببیتی می خوای چکار کنی.

دوست من اتفاقا از کلینیک امید گرفت اهدایی. ۳۰ تا هم تخمک داد حدودا.الان خداروشکر پسرش به دنیا اومده.