2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه هر سال براتون مسیج تمدید قرارداد فریز نمیاد؟ از یک ماه قبل اطلاع میدن تماس بگیر شماره حساب بهت ...

ممنون که جواب دادی میخوام جنین ها رااهدا کنم فکر کنم باید حضوری برم اونجا

چون یبار منم مثل تو شدم.دکتر گفت هر وقت خونریزی کردی بیا.ولی مال من یه روزه دیواره ریخت و رفتم

منم قبلا نهایت یه روز طول میکشید و فورا خونریزی شروع میشد ولی دو ماهه دو سه روز طول میکشه تا خونریزی شروع بشه نمیدونم تنبلی تخمدانم شدیدتر شده یا مشکل از جای دیگه س

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم خوبی دوقلو ها خوبن  منم دوباره رفتم تو سیکل انتقال واسم دعا کن

سیکل انتقال شروع کردی روزه هم میگیری؟ میخوام پریود شدم سیکل انتقال رو شروع کنم ولی میخوام روزه امو بگیرم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
بچه ها یه سوال من الان پریود شدم روز اول حساب میشه؟؟؟ چون تو سیکل انتقالم باید از روز سوم پری استراد ...

رویان میگفت این ساعت پریود بشی فردا رو روز اول در نظر بگیرین

خدایا شکرت
معاینه نمیکنن. راستی سونوی مجدد رفتی؟بفکرت بودم. درد پریودی قابل تحمله؟ فک کنم به تو هم این امپولو ...

آره درد قابل تحمله 

یعنی میره و میاد 

فردا وقت سونو دارم دعا کن دخترم رشد نرمالشو داشته باشه خیلی تو فکرشم 

دوشنبه هم میرم پیش دکترم بهش میگم ببینم چی میگه 

سلام عزیز ای دلم 

خانومهای گلم

مامانا منتظرا خوبین همتون؟! 

دلم براتون تنگ شده بود

سال نوتون مبارک

ایشاالله همتون ب آرزوتون برسید در سال جدید

😍😍😍😍

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ساعت ۳ لک دیدم ساعت ۵ یکم خون اومد حالا به نظرت فردا رو روز اول حساب کنم؟ اگه شدید هم بشه بازم فردا ...

امروز روز اولت حساب میشه ،واللا من یه بار اینجوری شد از فرداش روز اول حساب کردم دکتر گفت اشتباه حساب کردی ،نمیدونم واللا در مورد روز اول حساب کردن پریود هر کسی یه حرفی میگه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
امروز روز اولت حساب میشه ،واللا من یه بار اینجوری شد از فرداش روز اول حساب کردم دکتر گفت اشتباه حساب ...

ااا حالا من چیکار کنم اگه امروز حساب کنم یکشنبه باید لترزول بخورم اگه فردا حساب کنم دوشنبه