2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
آلاجونم قربون دلت بشم مطمئنم بهترینا در انتظارته خیلی دلم گرفت عزیزم

قربونت برم. حلال کن عزیزم.

میدونی بیشتر ازین دلم سوخت ک دو بار سیکلم کنسل شد ولی این دفعه ک همه چی خوب بود اینجوری شد. قبل رفتن ب اتاق عمل گفتم دوباره سونو کرد ضخامتم به ۸/۶ رسیده بود فک کن.😔

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وایی عزیزم خدا به دلت ارامش بده چند تا جنین داشتی چه جوری بود گریدشون یا خدا

فقط همین دو تا رو داشتم. گرید a بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط همین دو تا رو داشتم. گرید a بود

سلام عزیزم ی حکمتی تو این کار بوده انشاالله با بارداری طبیعی همه اینا رو فراموش میکنی

امروز روز چند سیکلتون هس؟

چه داروهایی تا ب امروز داشتی

؟

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
دستت درد نکنه دفعه اولمه انتقال میدم یه ذره استرس دارم تا یه چیزی میشنوم یکی میگه هول میکنم منم دارم ...

طبیعیه عزیزم .ان شاالله همین بار اول مامان میشین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
منم الان با دکتر عارفی انتقال دارم فقط بهم ال دی داده بود ک تموم شد سینا فکت داد و امگا فولیک اسید ا ...

بله دکتر عارفی معمولا همینها رو میدن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربووونت برم عزیزم. چقد عالی انرژی دادین😍🤩 ان شاالله شمام خوش خبر باشین❤

❤❤

بچه ها از دعاهای همتون ممنونم. از لطف و محبتی که خواهرانه کنارم داشتین نهایت تشکر رو دارم. متاسفانه ...

وااای شوکه شدم 😭😭

حلال کنین ناراحت شدین. نه بنطرم جنین شناسش خوب بود. نمیدونم والا چی بگم. گف گاهی پیش میاد گفتم اشک ...

منم امروز با موسی پور ویزیت دارم برای شروع پانکچر 😔 انگار توی یه عالم دیگه ام اصلا نمیدونم چی به چیه ،خیلی گیج و دست پاچه ام ،فقط باید خدا بخواد برامون خواهر خودتو اصلا ناراحت نکن دست رو دست نذاشتیم که هممون داریم تلاش میکنیم انشالله خدا نتیجه زحمات هممون رو میده برای آرامشت آیت الکرسی میخونم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

خانوما تا حالا واسه كسي پيش اومده كه توو سونو پانكچر فوليكولا كم نشون داده بشه؟

من روز پانكچرم دكترم خيلي بيشتراز چيزي ك تو سونو بوده ازم تخمك گرفته اصن خيلي عجيبه همش ميگم نكنه اشتباه شده باشه🥺

بچه ها از دعاهای همتون ممنونم. از لطف و محبتی که خواهرانه کنارم داشتین نهایت تشکر رو دارم. متاسفانه ...

وااای خیلی ناراحت شدم مگه مشکلت چی بود؟ جنین هات گرید چند بودن؟ کدوم مرکز؟ 

ببخشید سوال زیاد کردم انشاالله که طبیعی باردار بشی همین ماه

خانوما تا حالا واسه كسي پيش اومده كه توو سونو پانكچر فوليكولا كم نشون داده بشه؟ من روز پانكچرم دكتر ...

اشتباه نشده خوش به حالت کاش برا همه اینجوری بشه 

من‌موقع پانکچر دیدم برا بعضیا کمتر از سونو‌بوده برا بعضیا بیشتر نگران نباش 

خانوما تا حالا واسه كسي پيش اومده كه توو سونو پانكچر فوليكولا كم نشون داده بشه؟ من روز پانكچرم دكتر ...

چندتا تخمک‌داشتی تو‌سونو‌ و پانکچر ؟