2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزممم🥺🥺🥺من این چند مدت ، بعد اون چند تا خبر بد دوست های قدیمی، دست و دلم به نوشتن نمیرفت، خیلی ...

الهی آمین. الهی ازین ببعد فقط خبر خوب بشنویم اینجا😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلا جونم پیامتو خوندم خیلی خیلی برات ناراحت شدم ولی مطمئن باش که حتما خیر وحکمتی توش بوده وخدا به به ...

مطمئنا همین طوره. قربونت برم. ممنونم ازت عزیزم💞

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه جان از خدا میخواد دلتو قرص کنه عزیز دلم عیب نداره این هم بگذرد ما با امید بخدا میگذرونیم بذا خ ...

ان شاالله ان شاالله

قربوووونت برم عزیزم💕. بخدا خیلی شرمندتونم. تو رو خدا حلال کن بخدا اندازه سر سوزنی راضی ب ناراحتی هی ...

الهی بگردم عزیزم، قطعا خیریتی داره، شایدم اصلا خودت طبیعی همین ماه باردار شدی مگه دکترت نگفته بود فولیکولات آزاد شدن؟ خدا رو چه دیدی عزیزم ... 🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آره ۴ ماهه . بسلامتی انشالله . چتد وقته پانکچر شدی ؟ چندتا جنین داری ؟

من که پانکچر ۲ سال پیش شدم دو بار انتقال دادم افت بتا داشتم یک بار طبیعی شدم افت بتا یه بارم با iuiباردار شدم قلب تشکیل نشد تو ۸ هفته سقط کردم الان بار سوم میرم انتقال تازه فهمیدن مشکل خود ایمنی زیاد دارم

من که پانکچر ۲ سال پیش شدم دو بار انتقال دادم افت بتا داشتم یک بار طبیعی شدم افت بتا یه بارم با iuiب ...

انشالله که این سری باردار بشی و نی نی به جمع تون اضافه بشه . حتما از ایمنیت بوده . کاش زودتر میفهمیدی 

خدای من خدای معجزه هاست . 
الهی بگردم عزیزم، قطعا خیریتی داره، شایدم اصلا خودت طبیعی همین ماه باردار شدی مگه دکترت نگفته بود فو ...

نه ازون لحاظ ک فک نکنم. اخه فولیکولا تو تخمدان چپ بودن. منم لوله چپ ندارم.

اگه تو راست بودن ی ذره امیدوار میشدم. راستی همش برام سواله من ک لوله چپ رو ندارم فولیکولاش چی میشن؟

نه ازون لحاظ ک فک نکنم. اخه فولیکولا تو تخمدان چپ بودن. منم لوله چپ ندارم. اگه تو راست بودن ی ذره ا ...

کار واسه خدا نشد نداره عزیزم 🥰 هیچی اگر جنین نشن جذب بدن میشن . منم شنبه باید برم سونو ببینم آندومترم در چه وضعیه، این دوره پچ استرادیول هم دارم، توکل بر خدا ان شاالله که خیره. 

ولی همش با خودم میگفتم من و فاطمه با هم باردار میشیم دوران بارداری با همیم، هنوزم امیدوارم، هم برای شما هم برای خودم، توکل بر خدا 🙏🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
کار واسه خدا نشد نداره عزیزم 🥰 هیچی اگر جنین نشن جذب بدن میشن . منم شنبه باید برم سونو ببینم آندومت ...

ای جانم ان شاالله به بهترین وجه پیش میره و خوش خبر میای😍

قربون محبتت عزیزم💋

بچه ها از دعاهای همتون ممنونم. از لطف و محبتی که خواهرانه کنارم داشتین نهایت تشکر رو دارم. متاسفانه ...

خیلی ناراحت شدم منتظر خبر خوبت بودم

ولی خب از حکمت خدا ماها نمی فهمیم ان شاالله طبیعی باردار میشی گلم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
خیلی ناراحت شدم منتظر خبر خوبت بودم ولی خب از حکمت خدا ماها نمی فهمیم ان شاالله طبیعی باردار میشی گ ...

بچه ها از دعاهای همتون ممنونم. از لطف و محبتی که خواهرانه کنارم داشتین نهایت تشکر رو دارم. متاسفانه ...

عزیزم خیلی متاسفم ولی اگه سنت بالا نیست اینقدر عجله نکن چند ماه صبر کن از لحاظ جسمی و روحی خودت و همسرتو تقویت کن ورزش کنین مایعات زیاد بخورین مخصوصا آب بعدش دوباره با انرژی شروع کن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم خیلی متاسفم ولی اگه سنت بالا نیست اینقدر عجله نکن چند ماه صبر کن از لحاظ جسمی و روحی خودت و هم ...

ممنونم ندا جون  . 35-36 سالمه عزیزم