2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
مرسی مهربونم بابت توضیحات.💚🤗🤗.تماس گرفتم با مامایی دکترم..گفتن مشکلی نیست..چون میخای انتقال جنین ...

خب خداروشکر

فکر میکردم برای شروع پانکچر هست عزیزم♥️🌸

ان شاالله دست پر بیای 

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اگه همچی خوبه نیاز نیست. ان شالله خیر باشه برات . 

اره شکر خدا دیگه نه درد دارم ن ترشح اونجوری. ب ماما پیام داده بودم گف اصلا نگران نباش بخاطر شیافه ک تحریک کرده. گف نهایتش اگه خیلی نگران بودی قبل انتقال ی بار سونو می کنیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سوال لطفا اگه کسی میدونه جواب بده

من تو سیکل انتقالم ال دی خوردم دیروز تموم شده و سینافک یه هفته س دارم میزنم چهارشنبه هفته پیش رفتم ماما دکتر عارفی گفت چهارشنبه دیگه بیا یعنی فردا ولی من تازه دیروز قرص ال دی تموم شده و هنوز پریود نشدم به نظرتون مگه نباید از روز یک تا ۳ پریود برم که سونو بکنه ؟ یا اینکه سونو نمیکنه فعلا بهم استرادیول میده میگه روزه ۷،۸ بیا سونو؟؟

سلام منم امروز سونو اول رو رفتم. روز دومم بود. گفت ۶ سیکل بازم بیا 

عزیزم شما اطلاع داری منم تو سیکل انتقالم سیکل طولانی بودم ال دی خوردم سینافکت زدم حالا گفته فردا برم ولی تازه دیروز ال دی تموم شده من که هنوز پریود نشدم که برم بهش هم گفتم به ماما عارفی که چهارشنبه پری نمیشم گفت عیب نداره بیا میخوری پنجشنبه جمعه ما نیستیم ولی مگه نباید روز پری سونو کنه؟ با بهم دارو میده میگه ۷،۸ بیا

عزیزم شما اطلاع داری منم تو سیکل انتقالم سیکل طولانی بودم ال دی خوردم سینافکت زدم حالا گفته فردا برم ...

اول میخوان وضعیت رحم رو چک کنن. فعلا به فولیکول کار ندارن. بعد پریود هم باید بری سونو . 

سلام عزیزم مرسی  وای نگو ماشاالله پسرم اینقدر شیطون دهن مامان باباشو سرویس کرده     ...

ان شاءالله خیرش را ببینی 

درست که میگن بیشتر دارایی تون را باید بنام بچه بزنی؟

بچه ها یه سوال لطفا اگه کسی میدونه جواب بده من تو سیکل انتقالم ال دی خوردم دیروز تموم شده و سینافک ...

سلام عزیزم نمیدونم چرا بهتون اینجوری گفتن که بیاین .ولی بصورت متداول سه روز اول پریودی باید برین تا داروهای انتقال رو شروع کنین .من رو هیچ وقت روز اول داروها سونو نکرده داروها رو گرفتم یک هفته یه ۱۰ روز بعدش که رفتم سونو کرده و ضخامت رو اندازه گرفته 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم شما اطلاع داری منم تو سیکل انتقالم سیکل طولانی بودم ال دی خوردم سینافکت زدم حالا گفته فردا برم ...

اوکی چون به اخر هفته میخوردین گفته بیاین تا داروهاتون رو براتون تجویز کنن .برای من سونو نکردن هیچوقت 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فدات بشم انشاءالله با دعای خیرت عزیزدلم انشاءالله بهترینها سرراهت قرار بگیره وتا مهر یه معجزه شیرین ...

فدات گلم. الهی آمین. راستی شما متفورمین میخوردی؟ اگه آره برای چی؟ 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اوکی چون به اخر هفته میخوردین گفته بیاین تا داروهاتون رو براتون تجویز کنن .برای من سونو نکردن هیچوقت ...

اول تا سوم پریودی سنو نمیشدید انتقالتون فرش بود یا فریز اخه این بار منو سنو نکرد نگران شدم داذو داد گفت اول تا سوم پریود بعدی بیا 

بچه ها من 7هفته وپنج روزم.الان یکم لک بینی داشتم.آمپول از هفته قبل حذف کرده بود شیافم شده بود دوتا.از امشب اونم باید یکی بکنم.گفت اگه لک دیدی همون دوتا بذار.فقط الان بذارم یا سرتایمش؟