2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام خانوما ی سوال دارم اینباردیگه جواب بدین خواهشاواجبه هربارسوال کردم اینجا کسی جواب نداد من سونو ...

عزیزم بدن هر کس فرق میکنه بستگی به ضخامت اندومتر داره انتقال که به حد نرمالی که پزشکت میخواد برسه احتمال رو ۱۵،۱۶ سیکلت انتقال بدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما ی سوال دارم اینباردیگه جواب بدین خواهشاواجبه هربارسوال کردم اینجا کسی جواب نداد من سونو ...

سلام منم امروز سونو اول رو رفتم. روز دومم بود. گفت ۶ سیکل بازم بیا 

سلام ببخشید خانما من روز سوم پریودیمه دوروزه دارم روزی ۶ میل استرادیول میخورم ولی خون ریزیم کمه خیلی ...

عزیزم منم شهریور که پریود شدم رفتم تو سیکل انتقال خونریزیم خیلی خیلی کم بود ولی با اون حال داروهارو استفاده کردمو وانتقالمم مثبت شد انشاءالله براشمام خیره واین دفعه مامان شدی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه فقط دکتر عفونی برام هروز پنتوپرازول تزریقی میزد که برا معده درد نباشه والا نمیدونم اگه بوده هم اخ ...

خدا رو شکر بخیر گذشت . ان شالله بقیه روزها براحتی برات میگذره . 

خدایا شکرت
دوستان دهروز پیش یکی از اشناهامون ۱۲ ساله منتظره خدارو شکر باردار شده امروزم یکی دیگه از فامیلامون ۱ ...

بسلامتی وارد سیکل شدی ببین دکتر یسری کار روتین انجام میده همچی دست خداس. بسپار بخدا

خدایا شکرت
عزیزم بخاطرپانکچر هست برامنم اینجوری شد عیبی نداره میادشاید۲ماه هم تاخیرباشه ولی بدنت ک عادی بشه میا ...

مرسی ک جواب دادین،اینجا فقط اونایی ک همو میشناسن انگار جواب میدن

میگم ماه بعدش ال دی داد و خوردم و بعدش پریود شدم 

خب مگه ال دی نمیدن ک سیکل به هم نریزه 

پیاده روی هم دارم الان چند روزه ک عقب انداختم از ترسم نمیرم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه قربونت برم...یعنی نمیدونم..تا پارسال ک رفتم برا انتقال نداشتم...🥴

عزیزم منظورم نیست ک کیست دارین

منظورمه تخمدانتون کم کاره؟

چون fsh هورمون فعال سازی تخمدان هست و فولیکول رو تشکیل میده

اگر خیلی بالا باشه فولیکول ب مقدار زیاد تشکیل میده اما رشدشون ب حد نصاب نمیرسه

همه ریز ریز میمونن

خیلی هم پایین باشه میگن یائسگی زودرس میاره و فولیکول نمیسازه

البته خانم فلورا تاجیک میگه چیزی تحت عنوان یائسگی زودرس وجود نداره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مرسی ک جواب دادین،اینجا فقط اونایی ک همو میشناسن انگار جواب میدن میگم ماه بعدش ال دی داد و خوردم و ...

نه مشکلی نداره البته من پریودی اول بعدپانکچرسرموعدبودولی دومی دوماه تاخیرداشت رفتم سونووازمایش همه چیزطبیعی بوددکترم گفت عیبی نداره بزار بدنت اروم بشه بخاطرتخمک کشی بهم ریخته به من قرص استروژن و پروژسترون داد ک دقیقابعداز۵روزازقطع قرصا پری اومد

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...
خدا رو شکر بخیر گذشت . ان شالله بقیه روزها براحتی برات میگذره . 

مرسی عزیزدلم همچنین ❤️❤️❤️❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اونو نمی دونم من هر وقت واژینال میذاشتم احساس میکردم اذیت میشم مقعدی میذاشتم مثلا چند روز واژینال می ...

ممنونم گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اگه لک دیدی حتما به دکتر بگو سونو کنه قبلش چرا امپول نمیزنی ممکنه به شیاف حساس باشی .

ینی قبل انتقال بگم یا فردا؟

دیگه ترشح ندارم و درداهم شکر خدا رفته. احساس می کنم از شیاف مقعدی بوده چون از اونموقع دردا شروع شد ولی عصر ک واژینال گذاشتم دیگه درد زیر دل نداشتم فقط کمردرد بود ک اونم تا شب خوب شد. ترشحمم سفیده .

بنظرتون بازم نیاز فردا برم سونو بشم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱