2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست

سلام خانوما ی سوال دارم اینباردیگه جواب بدین خواهشاواجبه هربارسوال کردم اینجا کسی جواب نداد من سونو اول رو رفتم براانتقال گفتن۱۰سیکل بیا شمانمیدونیدتقریبا چندباربایدتاانتقال بریم سونو و روزچندانتقال میدن

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من  دی ماه پانکچر کردم بهمن ماه دکتر گفت ال دی بخورم و پریود ک شدم برم برای انتقال خب ...

عزیزم بخاطرپانکچر هست برامنم اینجوری شد عیبی نداره میادشاید۲ماه هم تاخیرباشه ولی بدنت ک عادی بشه میاد نگران نباش فقط پیاده روی یادت نره خیلییییی خوبه هرروزپیاده روی کن

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...
سلام خانوما ی سوال دارم اینباردیگه جواب بدین خواهشاواجبه هربارسوال کردم اینجا کسی جواب نداد من سونو ...

سلام

بستگی به اندومتر رحم ت داره اگه خوب پیش بره احتمالا یبار دیگه میگه بیا شاید هم دیگه نگه بیا روز انتقال را مشخص میکنه

سلام خانوما ی سوال دارم اینباردیگه جواب بدین خواهشاواجبه هربارسوال کردم اینجا کسی جواب نداد من سونو ...

بستگی به زخامتت داره اگه خوب بالا رفته باشه روز انتقالو برات مشخص میکنه اگه نه باید یه بار دیگه بری من سری پیش سه بار سنو دادم تا انتقال زخامتم خوب بالا نمیرفت 

بچه های اینجا خیلی مهربونن هر کار از دستشون بر بیاد انجام میدن مطمین باش جواب سوالتو  نمیدونستن وگرنه دریغ نمیکنن

دوستان امروز اصلا از دکتر انصاری پور راضی نبودم سرش فقط تو گوشیش بود پروندمو نگاهم نکرد ماماش داروهارو نوشت گفتم برایه سقطم گفت پیش میاد تازه پرندزولونم نداد سری پیش اونم داد حالا خودم گرفتم از الان حس میکنم منفیم چون رسیدگیش مثله قبلا نیست نمیدونم چرا دکترا اسم در میکنن مثله قبل کار نمیکنن😔😔😔😔😔دیگه ‌‌واقعا باره اخرمه تو این ماه عزیز با دلای پاکتون برام دعا کنید

هیچی‌ نمیشه نگران نباش ، بچه ها عادتشونه‌ فقط مامان بابا رو‌نگران کنن خودشون ‌هیچیشون نمیشه نترس ، آ ...

مرسی عزیزدلم از دلگرمیت برام دعا کن لطفا تا دیگه این باقیمونده اش بدون مشکل طی بشه خدا کمک کنه🤲🏻 ❤️❤️ ایشالا که سلامت به دنیا بیاد یه نفس راحت بکشم فقط ببینمش ❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دوستان امروز اصلا از دکتر انصاری پور راضی نبودم سرش فقط تو گوشیش بود پروندمو نگاهم نکرد ماماش داروها ...

عزیز دلم 

روزهای انتقال را سپری میکنی؟

چند انتقالی؟

ان شاءالله به مراد دلت برسی و یه تست پلنگ و یه تیتر تپل خوب این شبها نسیبت بشه به جبران تمام سختی هایی که کشیدی

قربونت برم چرا اینقد اذیت می کنی خودتو. اولا خدا خودش حافظ و نگهبانشه اصلااااا نترس. بعدم شما چ تقصی ...

مرسی عزیزدلم خودمم به خودم همش دلداری میدم که خووب شد حداقل آمپول ریه رو‌ زدم و خیالمم واقعا راحت شدم . خدا خودش حافظ این نی نیها باشه که مشکلی پیش نیاد 🤲🏻❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دوستان امروز اصلا از دکتر انصاری پور راضی نبودم سرش فقط تو گوشیش بود پروندمو نگاهم نکرد ماماش داروها ...

انشالله به حق این ماه عزیز اینبار به خواسته ات برسی 

واقعا وقتی دکترا اسم در میکنن‌ اصلا دیگه به مراجعه کننده هاشون اهمیت نمیدن ، من خودمم با یه همچین دکتری بودم بعد دیدم اشتباه شده اونطور که میگن‌ نیست اصلا فکر میکرد کسی که‌میره اونجا باید پول تقدیمش‌کنه برگرده حتی حق یه سوال پرسیدن رو هم ‌نداره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
الان دردت خوب شده؟ دل دردت چطوری بود؟

اره ازون روز رفتم بیمارستان آنتی بیوتیکارو که زدن یواش یواش دل دردم بهتر شد . ببین یه درد وحشتناک داشتم توو عمرم همچین دردیو تجربه نکرده بودم نفس میکشیدم از درد میمردم انگار فلج شده بودم حتی یه تکون کوچیک نمیتونستم بخورم . خدا برا احدی نخواد 

عزیز دلم  روزهای انتقال را سپری میکنی؟ چند انتقالی؟ ان شاءالله به مراد دلت برسی و یه تست پلن ...

امروز وارد سیکل شدم سیکلم بلنده انشالله قسمته شما و همه ی منتظرها ولی این بار ایمانمو نسبت به دکترم از دست دادم کاش عوضش میکردم ولی دیگه اینارم انتقال بدم اگر نشه کلا مرکزمو عوض میکنم چون این دکتر بهترینه