2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
لوله هس گفت احتمالا اسپرم خوبه تخمک هام هم خوبه حتی موقع تخمکگذاری هم متوجه میشم تخمک آزاد شد جنین ه ...

عزیزم منم گذروندم این روزا رو لولمو برداشتن تازه من کلی حرف شنیدم که چون استراحت مطلق نبودم اینجوری شد ولی حرف بقیه مهم نباشه برات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی هم عالی .توکل بخدا همه چیز خوب پیش میره و مامان میشین 😍😍

ان شاالله ❤💋. ان شاالله هممون حاجت روا بشیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به سلامتی عزیزم خداروشکرررر ایشالا بهتزینا برات اتفاق بیوفته😍😍😍😍

قربونتون برم. خیلی ممنونم۰❤💞💋

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم منم گذروندم این روزا رو لولمو برداشتن تازه من کلی حرف شنیدم که چون استراحت مطلق نبودم اینجوری ...

دقیقا منم خیلی حرف شنیدم

تازه من فقط برا دستشویی بلند میشدم

نماز هم نشسته میخوندم

بعد میگفتن نباید اصلا تکون هم میخوردی

بیاد فقط اصلا با ویار بیاد 😂😂

آره بخدا…

اشکال نداره ویار فقط بیاد… ویار داشتن خیلی بهتر از گریه شب تا صبح از غصه نداشتن بچه هست 

انشالله همه اونهایی که منتظرن مامان بشن 🙏🏻🙏🏻🙏🏻💗

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام خوبید عزیزم من هم زایمان کردم امروز  به علت مسمومیت بارداری قسمت همه منتظرا

ااای جاااانم.😍🤩 قدمش پر خیر و برکت باشه ان شاالله. چشمتون روشن

عزیزم منم گذروندم این روزا رو لولمو برداشتن تازه من کلی حرف شنیدم که چون استراحت مطلق نبودم اینجوری ...

اگهحوصله داری میشه یکم از خودت برام بگی چه طوری بودی چرا لوله را برداشتن بعد چکار کردی که باردار شدی

دقیقا منم خیلی حرف شنیدم تازه من فقط برا دستشویی بلند میشدم نماز هم نشسته میخوندم بعد میگفتن نبای ...

😔😔😔

سارا جان .خدا رو شکر که بهترین و ان شاالله قویتر از گذشته دوباره شروع میکنین و اینسری بدون کوچکترین ...

سلام عزیزم منم نبودم این مدت. ممنونم از دعات الهی آمین. خدا عزیزاتون رو براتون حفظ کنه. الان خوبم شکر. سقط هم کردم ازم اذیت شدم ولی گذشت خدا انشالله به هممون کمک کنه. مرسی از احوالپرسیت گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیز دلم قربونت برم که انقدر مهربونی❤❤❤ وای یعنی میشه خدا خودش کمکم کنه دلم ترکید🙈

فدات بشم آره چراکه نشه

من خودم هنوز باورم نمیشه هی به نی نی نگاه میکنم فک میکنم خوابم ان شاالله تو هم بزودی این حالو تجربه کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مبارک باشه چهار ماهه شدی، ویار داری؟ تکونشو حس میکنی؟

مرسی عزیزم.از اولش نه ویار داشتم نه حالت تهوع فقط گاهی معده ام میسوخت همین.نه تکونی حس نمیکنم گاهی دست گزاشتم زیر شکمم مثل نبض چند تا زده نمیدونم نبض خودم بوده یا حرکت.دلم میخواد زودتر بفهمم اینجوری خیالم راحت تر میشه.