2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست
بله یادمه😔 .سری پیش چه داروهایی بهتون دادن .منم ذخیره ام پایین هست ولی با النوا و پی دی هوموگ   ...

النوا و‌پی دی هوموگ دوزشون رو‌ در چه حد داده بود بالا بود یا پایین ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داروهام اچ‌ام‌جی و‌سینال اف ،کلومفین بود ولی با دوز خیلی بالا  نه تهران‌اومدن سخت نیست برام فق ...

من شنیدم برای ماها که ذخیره مون پایین هست خیلی نباید دوز دارو بالا باشه برعکس عمل میکنه ..خوب پس خوبه .ان شاالله یه مرکز و دکتر خوب پیدا کنین و تخمکهای خوبی اینسری داشته باشین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من شنیدم برای ماها که ذخیره مون پایین هست خیلی نباید دوز دارو بالا باشه برعکس عمل میکنه ..خوب پس خوب ...

بله منم اینجا از بچه ها شنیدم که دوز داروباید کم باشه ،دکتر شما کی بود کدوم‌مرکز میرید ؟ چند بار پانکچر شدین

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
النوا و‌پی دی هوموگ دوزشون رو‌ در چه حد داده بود بالا بود یا پایین ؟

بکدونه النوا روز سه پریودی زدم بعد یک هفته بعد رفتم دکتر و سری دوم تو طول این یه هفته یک پودر و یک اب پی دی هوموگ داشتم سری قبلی اینو نداشتم .و بعد از گذشته یک هفته  تقریبا دوروز درمیان میرفتم ویزیت و دوز داروهای پی دی هوموگم رو مشخص میکرد مثلا با سه وپودر و دو اب شروع کردم وویزیت بعدی ۴ پودر و دواب داده بود 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بله منم اینجا از بچه ها شنیدم که دوز داروباید کم باشه ،دکتر شما کی بود کدوم‌مرکز میرید ؟ چند بار پان ...

من دکتر عارفی بیمارستان بهمن .دوبار پانکچر شدم همون بهمن

سلام خوبید عزیزم من هم زایمان کردم امروز  به علت مسمومیت بارداری قسمت همه منتظرا

به سلامتی قدم نورسیده مبارک باشه ان شاالله 😍

قربون تک تکتون برم ❤️ببخشید نگرانتون کردم ❤️❤️من هنوز بیمارستان بستریم گفتن تا کلا همه ی فاکتورای از ...

الهی شکر که الان خوبی

نی نی حالش خوبه و داروها حتما لازم بودن که گرفتی. عزیزکم استرس نداشته باش . قوی باش و مثبت فکر کن. روحیه خوب بیشتر رو گل دخترت تاثیر داره تا داروها

دائم ذکر بگو

ان شاالله همه بسلامتی زایمان کنند از جمله شما

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
منم ثانیه شماری میکنم تموم شه 😑 واقعا اذیت شدم تا الان ۵ کیلو به زور اضافه کردم همشم دلستر میخورم ی ...

آش درست کن و بخور ، خیلی برای رشد و وزن گیری جنین خوبه

چون کلی پروتئین و کلسیم و سبزیجات و هیدروکربات داره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی عزیزم ایشالا زودی نینی توو دلت بیاد البته بدون ویار 😜😍😍😍

بیاد فقط اصلا با ویار بیاد 😂😂

قربونت من ۲۸ هفته و ۱ روز رفتم که مشد هفته ۲۹ فکک نکنم مشکلی باشه چون اونجوری میشی هفته۲۸

هیوا جان یه سوال الان ۲۸هفته و ۱روز میشه هفته ۲۹ ؟الان من از انتقالم ۱۶هفته و ۲روز هستم میشم هفته ۱۷درسته؟