2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046209 بازدید | 684504 پست
الان اینقد  تهوع دارم فقط فک میکنم   کی تیر ماه میاد  

منم ثانیه شماری میکنم تموم شه 😑 واقعا اذیت شدم تا الان ۵ کیلو به زور اضافه کردم همشم دلستر میخورم یکم بچه وزن بگیره اینقد که غذا نمیتونم بخورم 

ممنون عزیزم برا نوع زایمانت تصمیم‌گرفتی ؟من‌می خوام سزارین کنم‌شهر خودم ...اینجا بیمارستان خصوصی ندا ...

اره منم میخوام سزارین کنم بیمارستان گاندی احتمالا برم اگه دکترم بره. دعا کن بریچ باشه😂😂من هنوز بریچم تنبل خان نمیخواد انگار بچرخه

من خواهرم اینقد دعا دعا کرد که یه چی بشه سزارین کنه چون اون بیمارستان خصوصی که میخواست سزارین اختیاری نداشت اخرش فشارش رفت بالا اورژانسی سز شد😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیماری خودایمنی من مربوط به قبل اقدام به بارداری هستش که برای ناباروری رفتم به دکتر بیماریم رو گفتم ...

آزمایش آخر اینقدر بد بوده که اصلا خط تیره گزاشته بودن جلو همه ایتم ها

گفتن شانسمون پایینه چون کیفیت هم نداره غیر از اینکه تعداد کمه

اره منم میخوام سزارین کنم بیمارستان گاندی احتمالا برم اگه دکترم بره. دعا کن بریچ باشه😂😂من هنوز بری ...

من اخرین سونو نگفتن بهم موقعیت شو چهارشنبه  میرم میگن دیگه وسط ۲۸ هفته ام میشه ؟جفتمم سر راهی بود دیگه نمی دونم  بالا رفته یانه واقعا ما نازایی ها رو باید سز کنن  من توان استرس طبیعی و ندارم اصلا 

سیکل پانکچرم شانگهایی بود که تخمک های داشته باشم البته با کیفیت بالا که پنج روزه انتقال بدن 

از مصطفایی چه جوری نوبت میگیری ،من اگه باهاش ویزیت بشم‌ زمان بر هستش ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من اخرین سونو نگفتن بهم موقعیت شو چهارشنبه  میرم میگن دیگه وسط ۲۸ هفته ام میشه ؟جفتمم سر راهی ب ...

آره واقعا خیلی عجیبه که اینکارو نمیکنن با اینهمه استرس و نگرانی و زحمت ادم باردار میشه واقعا باید سز کنن. اره هم وزن و میگه هم جفتتو و موقعیت بچه رو . اگه سرراهی باشی از عوامل سزه 😜

سیکل پانکچرم شانگهایی بود که تخمک های داشته باشم البته با کیفیت بالا که پنج روزه انتقال بدن 

و‌ اینکخ‌تا اونجایی که‌اطلاع داری ای وی اف نچرال هم انجام میده ؟

منم ثانیه شماری میکنم تموم شه 😑 واقعا اذیت شدم تا الان ۵ کیلو به زور اضافه کردم همشم دلستر میخورم ی ...

آخی عزیزم شما چقدر حالت تهوع داشتین و اذیت شدین 😍😍ولی همه سختیها به وجود فندوق کوچلو میارزه 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
از مصطفایی چه جوری نوبت میگیری ،من اگه باهاش ویزیت بشم‌ زمان بر هستش ؟

سلام رز جان شما وارد سیکل پانکچر نشدین ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام رز جان شما وارد سیکل پانکچر نشدین ؟

سلام ،من یه بار پانکچر کردم ذخیره ام کمه ،داروها اصلا به بدن من جواب نداد ، تخمک‌از لحاظ تعداد و‌کیفیت خیلی پایین بود 

خودم اون موقع به دکتر گفته بودم روش شانگهای رو‌ انجام‌نداد نمیدونم چرا انجام نمیدن 

سلام ،من یه بار پانکچر کردم ذخیره ام کمه ،داروها اصلا به بدن من جواب نداد ، تخمک‌از لحاظ تعداد و‌کیف ...

بله یادمه😔 .سری پیش چه داروهایی بهتون دادن .منم ذخیره ام پایین هست ولی با النوا و پی دی هوموگ  تعداد تخمک قابل قبولی برای سن و ذخیره م داشتم .شاید تابحال این روش رو کار نکرده و دقیق نمیدونه چهجوری عمل کنه.

آزمایش آخر اینقدر بد بوده که اصلا خط تیره گزاشته بودن جلو همه ایتم ها گفتن شانسمون پایینه چون کی ...

😔😔😔 مال ما هم مورفولوژی و سرعت صفر بود .ولی ناامید نباشین عزیزم 

بله یادمه😔 .سری پیش چه داروهایی بهتون دادن .منم ذخیره ام پایین هست ولی با النوا و پی دی هوموگ   ...

داروهام اچ‌ام‌جی و‌سینال اف ،کلومفین بود ولی با دوز خیلی بالا 

نه تهران‌اومدن سخت نیست برام فقط نمیدونم کدوم مرکز و کدوم دکتر خوبه برای من