2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
اخه رفتم سونو گرافی واژینال کرد گفت نگاه جنین هات چسبیده بودن بعدا رحمت از بین بردشون آخه دفعه قبل ه ...

عزیزم حتما ازمایش های ایمنی انعقادی رو بده شاید مشکل ایمنی داری پرندزولون انوکسا داشتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخرم مشخص نشد برای چی بود اصلا اونهمه درد ! خداروشکر حال دخترم خوبه برام دکترم آمپول ریه هم تزریق کر ...

منم اونروز دلپیچه و اسهال شدم.رفتم بستری شدم و چنتا سرم انتی بیوتیک زدن درست شدم.

😉

سلام خانما

دایی من ۲۱ ساله بچه دار نشدن چن سال پیش که آزمایش داد گفتن صفر هس نمیدونم منظورشون این بوده هیچ اسپرمی نداری یا چیز دیگه

به نظرتون با میکروانجکشن امکان بچه دار شدن هس براش؟

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 
قربون تک تکتون برم ❤️ببخشید نگرانتون کردم ❤️❤️من هنوز بیمارستان بستریم گفتن تا کلا همه ی فاکتورای از ...

خدا رو شکر که حالتون بهتر شده .اصلا نگران نباشین دیگه انقدر هم جنین حساس نیستن و مطمین باشین جاسون امن امنه .خودتون رو انقدر اذیت نکنین و دچار عذاب وجوان نکنین تقصیر شما که نیست بلاخره این مشکلات ممکنه برای هرگسی پیش بیاد تقصیر شما نبوده که .خدا نگهدار خودت و نی نی عزیزت باشه 😍😍😍ان شاالله بقیه دوران بارداری رو بی دردسر طی میکنین و نی نی خوشگلتون رو بغل میکنین 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام گلم ببین عدد نگران کننده ای نیست ولی این که کاهش داشته به نظرم خوب نیس البته بازم تاکید میکن ...

نمیدونم چیکارکنم.دوست ندارم سرکلاژ اصلا.😟ولی استراحتم ازهمون اول زیاد بود.خدابخیر بگذرونه برای هممون

سلام

دوستان من که نی نی هام واز دست دادم😭😭😭

کسی بوده تعیین جنسیت کرده باشه وموفقیت امیز بوده باشه؟؟؟؟؟؟

درشهرماطوفانی بپاست چادرت را محکمتر بگیر،توام با چادرت سرباز زینبی..
@nنصیر61     سلام نصیر جان چطوری ؟ حال نی نی خوبه ؟  سرما خورده بودی حالت خوب شد ؟ ...

سلام عزیزم شکر خوبم نی نی هم خوبه ممنون از لطفت بعدش یکمی روده هام تحریک شدن اونم زمان میبره خوب شه 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .