2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

قربون تک تکتون برم ❤️ببخشید نگرانتون کردم ❤️❤️من هنوز بیمارستان بستریم گفتن تا کلا همه ی فاکتورای ازمایش خونم نرمال نشه مرخصم نمیکنن 

خداروشکر دردم خیلی بهتر شده توو عمرم تاحالا اینجوری درد نداشتم انگار جونم داشت میرف واقعا داشتم میمردم از درد.

دکترم هروز اومد چک کرد شرایطمو ان اس تی و سونو نینی خوب بود خداروشکر اما بازم دکترم محض احتیاط امپول ریه رو زد برام امروز ۳۰ هفته ۱ روزمه .

فقط خیلی ناراحتم از دست خودم که اینجوری شده من از اول بارداریم خیلی رعایت کردم یه دمیترون نخوردم که آسیب به جنینم نرسه اینجا خیلی بهم آنتی بیوتیک تزریق کردن از یه طرف از عوارض اینا استرس گرفتم از یه طرف ازین عفونت و التهابی  که توو آزمایش خونمه همش نگرانم نکنه به جنینم آسیب برسه واقعا هم هرچی فکر میکنم دنبال دلیل میگردم به هیچ جا نمیرسم که این درد از کجا اومده چون همه چیو چک کردن نه عفونت ادراری بود نه کبد و کلیه و اپاندیس و کیسه صفرا اصلا معلوم نشد چی بوده 😔خیلی به نظرتون عوارض داره برا نینیم؟؟؟؟؟ خیلی نگرانشم حاضرم جونمو بدم اما جنینم  بهش آسیبی نرسه. خیلی ناراحتم از خودم همش خودمو مقصر میدونم 😞😞توروخدا یه چیزی بگین آروم شه دلم😞 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

حلالم کنین اگه نگرانتون کردم شرمنده محبتتون هستم ❤️ دعا کنین برامون🤲🏻🤲🏻❤️به سلامتی برگردیم خونه مرخصم کنن دیگه تا زایمانمم اتفاقی نیفته و سر وقتش دنیا بیاد 🤲🏻❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@سارادلارام   عزیزدلم تبریک میگم بهت تولد گل دخترتو خدا براتون حفظش کنه زیر سایه پدر و مادر مهربونش بزرگ و نامدار شه عزیرم شرمنده نتونستم زودتر تبریک بگم❤️

از کجا مطمئنه که هفته اول گرفته!! 

اخه رفتم سونو گرافی واژینال کرد گفت نگاه جنین هات چسبیده بودن بعدا رحمت از بین بردشون آخه دفعه قبل هم گرفت سقط شد یه دفعه هم ای یو ای کردم افت بتا داشتم

حالا به این نتیجه رسیده رحمم جنین و از بین میبره نمیدونم علت چیه؟

منم برا این از بقیه پرسیدم ببینم اونام منفی میشن حالت تکه رو داشتن یا برا من چون اول گرفته بودی اینجوری دفع کردم؟

قربون تک تکتون برم ❤️ببخشید نگرانتون کردم ❤️❤️من هنوز بیمارستان بستریم گفتن تا کلا همه ی فاکتورای از ...

هیچی‌ نمیشه نگران نباش ، بچه ها عادتشونه‌ فقط مامان بابا رو‌نگران کنن خودشون ‌هیچیشون نمیشه نترس ، آنتی بیوتیک هم‌ برای جنین فکر نکنم ضرر داشته باشه چون توی دوران بارداری اکثرا عفونت ادراری میگیرن و انتی بیوتیک رو همه میخورن عزیزم ، انشالله به حق این ماه عزیز نی نی تو سالم بغل بگیری 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنونم عزیزم فعلا که تو سیکل انتقالم دو بار تا حالا انتقال دادم مشکل اونجا اسپرم همسرم نبود من خودای ...

سلام‌‌عزیزم‌.خوبی

گلم‌یه‌سوال

میگم‌آزمایش‌ایمنی‌دادی

کدوم‌فاکتورها‌مشکل‌داشت؟.

داروچی‌برات‌نوشتن؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ببخشید شما از مایش ایمنی انعقادادی لیستشو نداری شرایط خاصی داره؟

الان خونه نیستم رفتم خونه میگردم پیدا کنم ببینم چه ایتمهایی برای من دکتر نوشته بودن براتون میفرستم.من چون بیماری خودایمنی دارم برام نوشته بودن  

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنونم عزیزم. دعا کنین برام    

خواهش میکنم عزیزم .اگه قابل باشم حتما 🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
منم دقیقا مثل شما رو این جور چیزا که تب سنتی جواب نمیده من باردار هم شدم ولی باز افت بتا که بعد فهمی ...

ان شاالله اینسری حتما مامان میشین 🙏🏻🙏🏻

قربون تک تکتون برم ❤️ببخشید نگرانتون کردم ❤️❤️من هنوز بیمارستان بستریم گفتن تا کلا همه ی فاکتورای از ...

قربونت برم چرا اینقد اذیت می کنی خودتو. اولا خدا خودش حافظ و نگهبانشه اصلااااا نترس. بعدم شما چ تقصیری داری اخه که خودتو مقصر میدونی. ی اتفاقه ان شاالله خیره. شاید اون امپول ریه خیلی لازم بوده خدا اینجوری کرده بری اونو بزنی😉

توکلت بخدا باشه گلم هیچی نمیشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شروین جان قبل انتقال کیوتن خوبه یا قبل پانکچر ؟  راستی نی نی دختر یا پسر ؟

من هم قبل انتقال خوردم.هم قبل پانکچر.

شما هم قبل انتقال خوب به خودتون برسید .چون دیگه حامله شدین نمیتونیین غذا بخورین.یا هر چی نمیتونین بخورین.

غذاها یا یبوست میاره.یا قند داره.

قبل انتقال خیلی بخورین.مثلا پاچه رو توی حاملگی بدتون میاد و ضرر داره.

آسپرین و اسید فولیک رو هم بهتره زودتر با تجویز پزشک شروع کنید.

😉

عزیزجان میگم شما شکمت نمایان شده؟ من که اصلا انگار نه انگار فقط خیلی کم اندازه دوتا گردو با این ک ...

اره.معلومه بالا اومده.

تو تند تند گشنه میشی؟

مثلا صبا دلم میخاد بیشتر بخوابم بخاطر گشنگی نمیتونم  بخابم.از طرفی میترسم گشنه شدنی کتون دفع کنم.

الان قرص چی مصرف میکنی؟

خداروشکر دوقلو داری و ویارهات سبکه

نگران شکم نباش

بعد ۵ ماهگی میاد .

مدل شکم ربطی به وزن نداره

اخرین سونوت چن هفتگی بود؟

من قبلا هم گفتم.چون بارداری قبلیم با شکست مواجه شد فاصله سونوهام کمتره .مثلا ۱۶ هفتگی سونو نداره که.ولی من رفتم و فهمیدم جفتم یرراهیه و هماتوم دارم.الان استراحتم تا که هفته ۱۸ برم ببینم حل شده.

😉