2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
همچنین عزیزم به امید خدا همه چی خوب پیش میره برات دعات میکنم حتما 

قربونت برم😘😘💞

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله بهترین اتفاقا برات میفته و بهترین نتیجه رو میگیری و مامان میشی😍😍 منم خیلی محتاج دعام. ف ...

نگران نباش عزیزم، همین که این ماه لکه بینی نیفتادی یعنی توکل بر خدا اوضاعت خیلی بهتر شده، ما که به حکمت خدا ایمان داریم پس حتما برات بهترینها رقم میخوره و خدا فرزندان سالم و صالح برات در نظر گرفته که به وقتشون که ان شاالله همین ماه هست مهمون دلت میشن 🥰🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من بیماری خودایمنی دارم .ان موقع نمیدونستم رفتم طب سنتی چون چندین تا دکتر که رفته بودم تشخیص نمیدادن ...

منم دقیقا مثل شما رو این جور چیزا که تب سنتی جواب نمیده من باردار هم شدم ولی باز افت بتا که بعد فهمیدم مشکل خودایمنی دارم

نگران نباش عزیزم، همین که این ماه لکه بینی نیفتادی یعنی توکل بر خدا اوضاعت خیلی بهتر شده، ما که به ح ...

توکل ب خدا

اره عزیزم دقیقا. 

خیلی اروم بودم این دفعه مث دفعه های پیشم خیلی دست و پا نزدم. زیارت حضرت معصومه س هم ک فوق العاده آرومم کرد. 

ولی از شب ب اینور یکم ته دلم قیلی ویلی میره ک فردا چی میشه.

توکل ب خودش. ان شالله مثل همیشه خیره.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخشید میگم شما ازمایش ایمنی انعقادی ندادی به نظرت لازمه منم بدم بعد سقطم نمیدونم موندم چند روز طول ...

آزمایشش ندادم 

عزیزم در موردش اطلاعی ندارم کس های که تجربه دارند ان شاالله میان راهنمایت میکنند

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام  من که خارج رحم شدم امروز رفتم آزمایش عدد بتام ۱۸ بود  از دکتر پرسیدم چرا کلا با ای ...

عزیزم پنج شنبه دکتر رفتم یادم رفت در مورد خارج رحم  بپرسم   

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام  من که خارج رحم شدم امروز رفتم آزمایش عدد بتام ۱۸ بود  از دکتر پرسیدم چرا کلا با ای ...

چه با قطعیت گفته از لوله هاته کیه دکترت؟ گفتن هیچ دلیل قطعی نمیشه گفت ممکنه از تخمک و اسپرم و جنین و لوله ها و هر چیز دیگه ای باشه و اینکه جزو عوارض شایع که ممکنه خارج رحم بشه فقط همینا رو گفتن الان لولتون هست یا برداشتن؟

اگرم آپاندیس باشه هیچ مشگلی به جنین نداره انشالله که خوب بشی دیروز یکی میگفت توی بارداری عمل شد &n ...

عزیزم اپاندیسم نبود اصلا معلوم نشده چی بوده هنوز فعلا هم بستریم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
[QUOTE=232665479]سلام عزیزم نه حالم خیلی بده افتضاح درد دارم تاحالا اینجوری درد نداشتم توو عمرم برام ...

اخرم مشخص نشد برای چی بود اصلا اونهمه درد ! خداروشکر حال دخترم خوبه برام دکترم آمپول ریه هم تزریق کرد که اگه خدایی نکرده زودتر به دنیا اومد دیگه دستگاه نخواد ! خیلی ناراحتم که اینجوری شدم خیلی انتی بیوتیک تزریق کردن برام همش دلم شور میزنه تاثیر منفی نداشته باشه روو بچم من خدایی رعایت کردم همه چیو که چیزی نشه اما یه دفعه این نمیدونم چی بود واقعا ! خیلی از دست خودم ناراحتم همش خودمو مقصر میدونم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
آخی عزیزم ناراحت شدم بلا بدور باشه .ان شاالله خیلی زود تشخیص میدن و بهتر میشین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ممنون عزیزدلم❤️🤲🏻

سلام خانم بهتری ان شاالله؟ تشخیص دادن چی بود؟  نی نی خوبه؟

سلام عزیزم ممنونم از احوالپرسیات ❤️

نه اصلا مشخصم نشد برای چی بود گفتن ممکنه از هرچیزی بوده باشه ویرووس بوده اول گفتن کروناس بعد ۲ بار تست گرفتن منفی بود بعد گفتن اپاندیسه اونم چندبار جراح اومد و سونو چند بار دادم هیچی نبود . خداروشکر بدنم به انتی بیوتیکا جواب داده داره میاد پایین crp بالا بود خیلی و چندتا فاکتو التهابیه دیگه . برام دعا کن عزیزم خیلی سخته استرس دارم همش ایینهمه مراعات کردم اینجوری شد بازم خداروشکر راضیم به رضای خدا😔❤️🤲🏻