2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی جدیدا تو بیمارستان بهمن انتقال داده؟؟ هزینه اش چقدره؟ و سروم ivigکسی جدید گرفته؟

هزینه انتقال۲ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان شد بهمن ماه و هزینه سرم آزاد برای ۳ تا ۳ میلیون و نیم شد اگه تاییدیه بیمه باشه ۳۵۰ هزار تومان میشه اگه وقت داری برو بیمه مرکزی نامه بگیر ببر دکتر عارفی برات پر کنه با آزمایشات ببر بیمه انشا الله  که  این دفعه نتیجه میگیرید

سیکلتو شروع کرده استرادیول نداری ؟

استرادیول و آسپرین دارم استرادیول امروز ۲۰ عدد گیرم اومد ماما گفت ۲۰۰ تا میخوای توی این کمبود من چطوری ۲۰۰ تا پیدا کنم  

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
استرادیول و آسپرین دارم استرادیول امروز ۲۰ عدد گیرم اومد ماما گفت ۲۰۰ تا میخوای توی این کمبود من چطو ...

به سلامتی انشالله به حق ۵ تن بار اخر انتقالت باشه و نتیجه بگیری وایی کاشکی منم سیکلمو کوتاه میزاشت ۱۴ یا ۱۵ روزه دیگه انتقالم بود ولی ..

به سلامتی انشالله به حق ۵ تن بار اخر انتقالت باشه و نتیجه بگیری وایی کاشکی منم سیکلمو کوتاه میزاشت ۱ ...

الهی امین 

هر طور سیکلت رو شروع کردی ان شاالله نتیجه دلخواه خودت بگیری

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
من ابن سینا بودم راضیم تعریف مام رو هم خیلی شنیدم ولی حتما حتما خودتو وشوهرتو تقویت کن باید تو تعیین ...

چجوری تقویت کنیم شما راهی دارید واسش خودم نظرم سه ماه با طب سنتیه

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چجوری تقویت کنیم شما راهی دارید واسش خودم نظرم سه ماه با طب سنتیه

عزیزم خودت اوابوست بگی ۴۰ روز قبل تخمک کشی باید بخوری گرونه اگرم نتونستی اونو بگیری اینوفولیکم خوبه اون ایرانیشه کیوتنم بخور برایه شوهرتم برایه پسر دارشدن میگن فرتیل اید خوبه کیوتن مردانم براش بگیر یک روز در میون ویتامین ای بده من اسپریژنم روزی یکی میدادم خدا رو شکر جنینام کیفیتش خوب بود گرمیم زیاد بخورید دوتانو رعایت کنید که بعدا پشیمون نشید چون من طبق تجربه هایی که دیدم دکترا اصلا به تقویتتی اهمیت نمیدن اخر سرم خیلی راحت میگن جنین ضعیف بود به فکر جیب مردم نیستن این همه هزینه حتی توی مام هم دیدم تقویتی نمیدن با این همه تعریف ولی من خودم گرفتم خوردم

استرادیول و آسپرین دارم استرادیول امروز ۲۰ عدد گیرم اومد ماما گفت ۲۰۰ تا میخوای توی این کمبود من چطو ...

ببخشید میگم شما ازمایش ایمنی انعقادی ندادی به نظرت لازمه منم بدم بعد سقطم نمیدونم موندم چند روز طول میکشه جوابش بیاد

عزیزم خودت اوابوست بگی ۴۰ روز قبل تخمک کشی باید بخوری گرونه اگرم نتونستی اونو بگیری اینوفولیکم خوبه ...

اره دکترا واسشون مهم نیست باید تقویت کنیم بعد این دارو ها واقعا جواب میده هزینش مهم نیست فقط عالی باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم خودت اوابوست بگی ۴۰ روز قبل تخمک کشی باید بخوری گرونه اگرم نتونستی اونو بگیری اینوفولیکم خوبه ...

بعد من میخوام دوقلو بشه اینو باید چیکار کنم که دوتاشم بگیره میخوام یه سره کنم بعدا دیگه بچه نیارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام مبارکه خانوم ....اسم نی نی خوشکلت رو چی گذاشتی چند وقتشه به سلامتی ....

سلام عزیزدلم چطوری خوبی نی نی خوبه؟

اسمشو گذاشتیم بهار  سه روزشه😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره دکترا واسشون مهم نیست باید تقویت کنیم بعد این دارو ها واقعا جواب میده هزینش مهم نیست فقط عالی با ...

اوابوست عالیه داروهای شوهرتم خوبه حالا باز به دکترم بگو ولی من بهشون گفتم هرچی اصرار کردن ننوشتن خودم جواب گرفتم باهاشون امیدوارم شمام جواب بگیرید