2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلام دوستای عزیزم ببخشید دونه دونه نتونستم جواب پیاماتونو بدم امروز زایمان کردم خداروشکر نی نی هم خو ...

سلام مامان سارا عزیز مبارک گلم خداروشکر که نی نی قشنگتو بغل کردی برای ماهم دعا کن الهی که فرزند گلتون نامدار باشن 

اشکالی نداره از الان به بعد فاصله بده منم نمیدونستم و همیشه با هم میخوردم، من شنیدم که آسپرین و پرد ...

ممنونم عزیزم. چشم

عه واقعا؟ ضخامتتون باهاش خوب بالا میرفت؟

اره استرومارین راحت پیدا میشه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه گفت خراش میدیم برات گفتم خراش بدن طول میکشه لابد دیدم نه یه ربع تموم کرد خداروشکر پلیپ و اینا ند ...

والا نه منم اطلاع ندارم خراش میدن چجوریه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم شما روز چند پریود هستی؟ من هم این ماه باید انتقال بدم امروز روز دوم پریودمه، منم مشکل ضخامت دا ...

سلام عزیزم من روز ۱۱ هستم الان ولی بخاطر تعطیلات عید از روز ۶ شروع شد داروهام. 

توکل ب خدا ان شاالله این دفعه مشکلی پیش نیاد و ضخامت مون بالا بره. ان شاالله نتیجه بگیریم

من روز اول رو گرفتم همین کارو کردم. دو روزم هس میرم مسافت شرعی رو بیرون و روزمو باز میکنم و میام. ول ...

سلام دوست عزیزم شما الان یک بیمار محسوب میشید بخدا خیلی هم واجب نیست تو این شرایط بخواهید گشنه وگو تشنه باشید بعد از ماه مبارک هم میتونید روزه بگیرید خواهشا اگر دنبال درمان هستید کمی آگاهانه رفتار کنید تمام داروها عوارض داره اگر رعایت هم نکنید چه بسا عوارض بیشتر بشه شمایی که خراش دادی، هیسترو کردی دارو گرفتی وارد سیکل شدی خواهشا با سرنوشت خودتون بازی نکنید و بیشتر مراقب باشید تمام مراجع، پزشکان، فقها مداوم تکرار می‌کنند تا سه ماه اول بارداری روزه نگیرید چون اجزای بدم چنین در حال تشکیل سلامتی خودتون به نظر واجب تر موفق باشید التماس دعا

عزیزممممم تبریک میگم، به سلامتی و شادی، خوشبخت و عاقبت بخیر باشین در کنار هم ، التماس دعا عزیز دلممم ...

مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم قدم دخترت مبارک  عزیزم سزارین چجور بود درد هم داشتی؟

ممنونم عزیزم

واسه من که خوب نبود حساسیت داشتم کل تنم میخارید درد هم خیلی داشتم سر عمل ضربانم رفت بالا همش تنگی نفس داشتم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم خوبی خودت و نی نی ؟؟؟نی نی ادرار کرد؟؟؟ مرخص شدین؟؟؟

خداروشکر خوبیم اره شکر خدا

اره دیشب مرخص شدیم

خودتون و نی نی حالتون چطوره ؟از بیمارستان مرخص شدین به سلامتی؟

خداروشکر خوبیم

اره عزیزم دیشب مرخص شدیم

سلام مامان سارا عزیز مبارک گلم خداروشکر که نی نی قشنگتو بغل کردی برای ماهم دعا کن الهی که فرزند گلتو ...

سلام عزیزم قربونت الهی بزودی قسمتت بشه عزیزم

سلام دوستان خوبم یه سوالی داشتم 

من هفت اسفند پانکچر شدم و 21 اسفند هم پریود شدم با اینکه عملا باید خیلی زودتر میشدم که دوستان گفتن بخاطر تخمک کشی بوده و این ماه انتقال دارم ولی هنوز پریود نشدم هر ماه چهار پنج روز زودتر پریود میشدم ولی امروز 19 نه دردی دارم نه خبری از پریود بنظرتون باز هم بخاطر پانکچر و عادیه؟ 

من میخوام بهش بگم ببینم نمیشه فقط شیاف بده بهم یا هر ۳ روز امپول بده مثل خارج از کشور میگن هر روز شی ...

حالا من ترجیحم آمپول هستش به شیاف حساسیت دارم .بهشون بگین شاید اینکار رو کردن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...