2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
خود ایمنی را از کجا فهمیدی؟

آزمایش میدین تو نتیجه آزمایشها مشخص میشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد هر ۳ دفعه پیش عارفی ؟چرا نتیجه نگرفتی مشکلت چی بود مگه؟ البته منم دفعه سومم ولی پیش عارفی نبودم

البته بیماری خودایمنی هم دارم و دارو مصرف میکنم و سنم هم بالاست .مشکلات زیادن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
کدوم بیمارستان؟ هزینش چقدر شد ؟ از عمل راضی بودید بهتر شد

سال ۹۸ عمل کرد و ۵ میلیون بیمارستان آتیه .والا تاثیری توی مورفولوژی و تحرکش وقتی توی نتایجی که تو آزمایشگاه ابن سینا دادیم نداشت ولی توی آزمایشگاه بالای مطبش خوب شده بودن تحرکش .ولی الان که دوسال  گذشته سری اخر که پانکچر کردم جنین شناس گفت سرعتش پایین بوده و جنین برام تشکیل نشد .به نظرم یا تاثیری نداشته یا دوباره برگشته حالا مجدد وقت میخوام بگیرم برای یه دکتر توی ابن سینا تا دارو مصرف کنه 

سلام دوستان. صفحات زیاده نتونستم بخونم یه سوال داشتم. من دوتا دختر دارم میخوام برای پسر ای وی اف انجام بدم. ایا کسی اینجا تو تبریز یا سنندج ای وی اف تعیین جنسیت انجام داده؟ لطفا راهنماییم کنید 

سلام انا جون قربونت نی نی شما خوبه؟ من‌دخترم تا ۳ ماه شیرمو‌خورد اونم به زور کلا شیرخشکم با مکافات ب ...

مرسی عریزم خوبیم خداروشکر. ااا چه بد که دیگه نگرفتن منم باید سعی کنم شیشه ندم پس آخه بعضی موقع ها حس میکنم شیرم سیرش شاید نکنه 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ان شاالله ک خیره. نمیدونم والا عزیزم. نه روز 6 ک انتقال نمیدن ضخامتت رو برسی می کنن برای تعیین روزش

عزیزم شما روز چند پریود هستی؟ من هم این ماه باید انتقال بدم امروز روز دوم پریودمه، منم مشکل ضخامت دارم بیشتر از ۶,۸ نمیشه آندومترم، اگر پچ استرادیول پیدا کنم باید استفاده کنم، دعا میکنم توی این ماه عزیز خدا دامن تمام منتظران رو سبز کنه ما هم همینطور 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دقیق نمیدونم چه فرقی میکنن باهم .بسته به وضعیت هر شخص دوز داروها متفاوت هست هم شیاف میده هم آمپول. ب ...

من میخوام بهش بگم ببینم نمیشه فقط شیاف بده بهم یا هر ۳ روز امپول بده مثل خارج از کشور میگن هر روز شیاف هر ۳ روز امپول

مرسی عریزم خوبیم خداروشکر. ااا چه بد که دیگه نگرفتن منم باید سعی کنم شیشه ندم پس آخه بعضی موقع ها حس ...

چیزای مقوی بخور. شیر ماجان بگیر بخور یه شیرخشکی بود دکتر بهم داد که بخورم با یه قرص بود واقعا عالی بود برای افزایش شیر. دفعات شیری که میدی رو بیشتر کن چون الان کوچولو هستش فکش قدرت نداره زیاد میک بزنه که سیر بشه بجاش دفعاتشو بیشتر کن . منم بچه هام سیر نمیشدن از طرفی هم بخاطر زردی گرفتار شدم دیگه دکترشون دید خودم داغونم دعوام کرد گفت انتظار داری دوتاشونو با شیر خودت سیر کنی حتما شیرخشک بده واقعاهم وقتی شیر خشک خوردن زردیشون رفت. تو شیرتو مقوی کن 

خداياشكرت....❤️