2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست

سلام چیکا جون خوبی نی نی ها خوبن ؟ 

فک کنم اگه اشتباه یادم نباشه شما هم شیر خشک میدی هم شیر خودتو درسته؟ اگه اینجوریه شیر خشک به صورت کمکی میدی سینتو ول نکردن؟ آخه دکترا همش منو میترسونن که اینجوری وقتی شیشه بگیره دیگه نی نی سینه نمیگیره من بیشتر سینه میدم ولی شبا یه وقتایی شیر خشک ولی بعدش عذاب وجدان میگیرم که نکنه دیگه سینه نگیره البته مجبور میشم شیر خشک میدما چون شبا خیلی بیقراری داره و زیر سینه غر میزنه....

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزیزم نه حالم خیلی بده افتضاح درد دارم تاحالا اینجوری درد نداشتم توو عمرم برام خیلی دعا کنین تو ...

آخی عزیزم ناراحت شدم بلا بدور باشه .ان شاالله خیلی زود تشخیص میدن و بهتر میشین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوتا بچه هام سقط شدن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزززمم 😔😔ان شاالله خدا بزودی جاشو براتون پر کنه میدونم خیلی سخته بهشون دلبسته بودین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان من امروز از تیروییدمو گرفتم بلاخره لعنتی میزون شده منتظره پریم تشریف فرما بشن نوبت بگیرم برای ...

به سلامتی .ان شاالله که این سری حتما به مراد دلتون میرسین🙏🏻🙏🏻 

مطب دکتر عارفی میرم ولی انتقال بهمن انشاالله اندفعه جواب بگیرم

ان شاالله منم دکترم عارفی 

الان ۱۸ روزه پرندیزولون میخورم با اسپیرین بعدم گفته ۳ تا سروم ivigباید قبل انتقال بزنم و هپارین

ان شاالله این انتقال حتما جواب میگیرین 🙏🏻🙏🏻 

ممنونم عزیزم

خودتون و نی نی حالتون چطوره ؟از بیمارستان مرخص شدین به سلامتی؟

ممنون آخه معده من مگه مشگل داشت؟ باز عفونت بگی یه چیزی

بهتر شدین شروین جان؟بیمارستانین هنوز یا مرخص شدین ؟

اخه گفت خراش میدیم برات گفتم خراش بدن طول میکشه لابد دیدم نه یه ربع تموم کرد خداروشکر پلیپ و اینا ند ...

یکی دو تا خراش میدن هرکدوم یک ثانیه طول میکشه، کار خاصی نداره

فکر کن یه چیزی مثل قلاب قلاب بافی رو دو بار بکشن رو یه سطح دو سانتی، چند ثانیه میشه 

عزیزم هثعمل آپاندیس یکربع، ۲۰ دقیقه هست. این که کاری نداشته

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
تو‌بارداری سر خود هیچ دارویی نباید مصرف کنی، از دکترت سوال کن 

سلام عزیزم صبحت بخیر 

مامان سوفی جان من دوروزه ناشتا قندمو میگیرم بالای ۱۰۰ دیروز ۱۰۱ امروز ۱۰۸ چیکار کنم؟ دیابت بارداری حساب میشه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اگه قرص جلوگیری روکینو مییگی سیکل انتقالت بلنده یعنی ۴۵ روز طول میکشه ومیگن سیکل بلند بهتره

مرسی مهربونم جانم..دکتر خودم یزده..شهرستانم خودم.. دیروز رفتم چکاپ قبل از انتقال تو شهر خودمون بهم قرص روکین داد و گفت از روز ۵پریودی بخور روز ۱۴ برو سونو ببینم وضعیت رحمت چ جوریه..آخه تیر میخام برم برا انتقال...انقد زود خودن روکین مشکلی نداره؟؟؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
مرسی مهربونم جانم..دکتر خودم یزده..شهرستانم خودم.. دیروز رفتم چکاپ قبل از انتقال تو شهر خودمون بهم ق ...

عزیزم ۱۴ روز بعد خوردن ال دی بهت امپول میده تخمدانتو خاموش میکنه بعد پریود که شدی باز میری سنو برات استرادیولو شروع میکنه بر اساس زخامتت برات روز انتقالو تعیین میکنه به امید خدا نتیجه میگیری نه زود نیست وارد سیکلت کرده که حدودا تا انتقال از اولین روز ال دیت بخوای حساب کنی ۴۵ روزی طول میکشه