2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست

عزیزدلم خداروشکر دفع پروتئین نداری اون حجم ادرارت زیاد بوده ۵۰۰ تا که مشکلی نیست اگه مایعات زیاد میخوری برامنم حجمش زیاد بود که دکترم دید گفت مشکلی نیست

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مسافت شرعی چیه گلم؟ ان شاالله این سیکل دلت شاد میشه 

مقدار مسافتیه که با پیموده‌شدن آن، شخص از نظر شرعی مسافر محسوب می‌شه و باید نماز را شکسته بخواند و روزه‌اش را افطار کند. به فتوای اکثریت فقیهان شیعه، مسافت شرعی، ۸ فرسخ شرعی است، چه فقط در مسیر رفت باشد یا مجموع رفت و آمد را شامل شود. که میشه بین ۴۰_۴۵ کیلومتر مجموعش.

قربووونت برم. شمام همچنین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مسئله به این مهمی فدات شم. واقعا به شما واجب نیست وقتی اینهمه مسائل مختلف و عمل داشتی، بعدا زایمان ک ...

اره گلم منم همین تصور رو داشتم ک سیکل رو شروع کردم. ولی وقتی پرسیدم گفتن اگه زمان بندی و ضرورت خاصی نداره و میشه انداخت برا بعد ، انتقال رو بذارید برا ماه بعد و روزه رو بگیرید.

منم چون سیکلو شروع کرده بودم و قطع داروها درست نبود اون موقع برا همین مجبور شدم اینجوری ادامه بدم.

توکل ب خدا.در هر صورت بکشنبه مشخص میشه ک وضعم چجوره میشه انتقال داد یا باید کنسل کنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خوبه هموناس سره وقت بخور قرساتو بعدشم پرندزولون میگن با استرادیول و قرص تیرویید تداخل داره باید دو س ...

عه واقعا پرد و استرادیول تداخل دارن؟

من خیلی فاصله ندادم بین شون😰 البته برا من استرادیول نیس استرومارین هس ک نمیدونم یکی هستن یا نه.

قبل شروع ی چک کردم تو نت ولی جایی ندیدم تداخل داشته باشن

اره روزی دو تا دوز پنج نمیدونم تا کی والا سر انتقال قبلی دکترم نداد ففط دو تا سروم داد که جوابگو نبو ...

عزیزم میتونم سوال کنم چه فاکتورایی از ایمنیتون مشکل داشت؟؟بعد زیر نظر کدوم دکتر هستید؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عه واقعا پرد و استرادیول تداخل دارن؟ من خیلی فاصله ندادم بین شون😰 البته برا من استرادیول نیس استرو ...

اشکالی نداره از الان به بعد فاصله بده

منم نمیدونستم و همیشه با هم میخوردم، من شنیدم که آسپرین و پردنیزون تداخل دارن

دکترم تو ایران همیشه استرومارین میداد، گیر هم نمیومد! راحت پیدا کردی؟ 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم هیستروسکوپی همینقدره دیگه، سزارین که اونهمه باز میکنن و میدوزن، ۴۵ دقیقه طول میکشه  هیست ...

اخه گفت خراش میدیم برات گفتم خراش بدن طول میکشه لابد دیدم نه یه ربع تموم کرد خداروشکر پلیپ و اینا نداشتم نمیدونم چرا اندومترم ضخیمه یه سوال شما میدونی همه جاشو خراش داده یا فقط یه جاش نگفت دکتر بهم؟؟؟

بچه ها من دوروزه صبحا قندمو ناشتا میگیرم بالای ۱۰۰ هستش دیروز ۱۰۱ امروز ۱۰۸ باید چیکار کنم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام.هرچی میخورم ی نیم ساعت بعدش معدم درد میگیره..چی بخورم خوب شم؟کسی تجربه اش داشته؟

عزیزم دکتر به من قرص پنتوپرازول داد صبحا ناشتا میخورم یعنی آب رو آتیشه الان چندماهه که معده درد سراغم نیومده تا قبل اون پدرمو درآورد معده درد 

عزیزم دکتر به من قرص پنتوپرازول داد صبحا ناشتا میخورم یعنی آب رو آتیشه الان چندماهه که معده درد سراغ ...

مرسی عزیزم.من بخاطر یبوست توغذام آلوریختم.فک کنم زیادی خوردم معدم سردی کرده.قرص باید ناشتا بخورم؟

مرسی عزیزم.من بخاطر یبوست توغذام آلوریختم.فک کنم زیادی خوردم معدم سردی کرده.قرص باید ناشتا بخورم؟

اگه فکر میکنی سردیه با چایی نبات واین چیزا رفع ورجوعش کن ولی خب کلا بارداری معده دردو داره 

آره عزیزم صبحا ناشتا 

من الان چندماهه دارم میخورم