2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
نه ازین لحاظ نگران نباش برا من هم همین تایم بود چ تو اولی ک سپتوم داشتم و برداشتن چه تو دومی که پولی ...

من اندومترم ضخیم بود باید همه جاشو خراش میداد یا فقط یه جاشو؟؟؟ازش پرسیدم یه چیز انگلیسی گفت گفت برات انجام دادیم نمونه رم میدیم پاتولوژی ۱۴ روز دیگه جوابش بگیر بعد گفت خون ریزی کردی از روز اول استرادیول بخور روزی ۶ میل ۶ پریودیت بیا یعنی میخواد انتقال بده؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ممنونم ان شاالله شما هم بسلامتی نی نی رو بغل کنی من که خیلی اذیت شدم تو اتاق عمل دوبار ب ...

پمپ درد نگرفتی؟ 

برای سلامتی خودم و همسرم صلوات میفرستی؟ خیلی احتیاج دارم... الهم صل الله محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وای سارای عزیزم تبریک میگم😍😍😍😍خداروشکر که بسلامتی بهارتو بغل کردی انشالله که زودی مرخص بشی با گ ...

قربونت برم عزیزم😍

ان شاالله سالم نی نی هاتو بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
‌مرسی عزیزم  انشالله زیرسایه پدرمادر باشه به خاطردارویه بیهوشیه عزیزم انشالله که زودی خوب شی&nb ...

قربونت برم ان شاالله

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

دوستای گل نمیشه روزه گرفت و  استرادیول خورد 

از اول افطار آب زیاد بخورم تا اذان صبح

این کار رو کنم بازم نمیشه  

کسی تجربه داره راهنماییم کنه لطفا

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
چکار میکنی آبی میشه؟ @ماشاله

فک کنم دقیق اسم کاربری رو بنویسین میشه. البته گاهی هم بعضیا نمیشه نمیدونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من اندومترم ضخیم بود باید همه جاشو خراش میداد یا فقط یه جاشو؟؟؟ازش پرسیدم یه چیز انگلیسی گفت گفت برا ...

ان شاالله ک خیره. نمیدونم والا عزیزم. نه روز 6 ک انتقال نمیدن ضخامتت رو برسی می کنن برای تعیین روزش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستای گل نمیشه روزه گرفت و  استرادیول خورد  از اول افطار آب زیاد بخورم تا اذان صبح این ...

من روز اول رو گرفتم همین کارو کردم. دو روزم هس میرم مسافت شرعی رو بیرون و روزمو باز میکنم و میام. ولی دیگه از شنبه همسرم نیس ببره، روزه میگیرم. توکل بخدا. 

اگه ضرورتی از لحاظ زمانی نداری الان میخوای بذار برا بعد ماه مبارک. من چون تازه هیسترو کردم و میترسم همش که مث یکسال گذشته اگه عقب بندازم باز ی مشکلی پیش بیاد برا همین قطع نکردم داروهامو تا ببینیم چی پیش میاد

من روز اول رو گرفتم همین کارو کردم. دو روزم هس میرم مسافت شرعی رو بیرون و روزمو باز میکنم و میام. ول ...

مسافت شرعی چیه گلم؟

ان شاالله این سیکل دلت شاد میشه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام بچه ها..خوبین طاعاتتون قبول انشالله  ی سوال دارم کسی هست راهنمایی کنه؟؟؟؟ قرص ر وکین کس ...

اگه قرص جلوگیری روکینو مییگی سیکل انتقالت بلنده یعنی ۴۵ روز طول میکشه ومیگن سیکل بلند بهتره

سلام دوستای گلم  امروز دکتر رفتم دکتر گفت اگه میخوای استرادیول واسه انتقال بخوری باید روزه نری ...

آز همون روز اول تا سوم پریودی که میری برایه سنو برات شروع میکنن بعد ۱۲ روز میری برایه زخامتتو ببینن 

من اندومترم ضخیم بود باید همه جاشو خراش میداد یا فقط یه جاشو؟؟؟ازش پرسیدم یه چیز انگلیسی گفت گفت برا ...

بعد از خونریزی هیسترو وخراشت استرادیولو شروع کنی میری زخامتتو چک میکنه واگه اکی باشه روز انتقالو برات تعیین میکنه خراشم خیلی به بارداری کمک میکنه انشالله جواب بگیری