2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
این همه آدم هزینه میکنه  یه دستگاه سونو درست و حسابی ندارن که دقیق یه چیزی را نشون بده تازه ان ...

بنظر من هم اومد یه دستگاه رویان اینطوره هر وقت با اون سونو شدم یچیز دیگه نشون نداد ولی بهشون بگی مگه قبول می کنن

خدایا شکرت
سلام دوستای عزیزم ببخشید دونه دونه نتونستم جواب پیاماتونو بدم امروز زایمان کردم خداروشکر نی نی هم خو ...

سلام عزیزم مبارک باشه خیلی خوشحال شدم انشاالله قدمش پر خیر و برکت باشه بسلامتی بهار خانم ..خدارو شکر 😍😍

انشاءالله امسال همه ی دخترای این  تایپیک مامان بشن ..

سال نو همگی هم مبارک با تاخیر 🥰🥰🥰

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم مبارک باشه خیلی خوشحال شدم انشاالله قدمش پر خیر و برکت باشه بسلامتی بهار خانم ..خدارو شکر ...

قربونت برم عزیزم مرسی سال نو شما هم مبارک ان شاالله

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستای عزیزم ببخشید دونه دونه نتونستم جواب پیاماتونو بدم امروز زایمان کردم خداروشکر نی نی هم خو ...

وای سارای عزیزم تبریک میگم😍😍😍😍خداروشکر که بسلامتی بهارتو بغل کردی

انشالله که زودی مرخص بشی با گل دخترت برید خونه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

سلام  بچه ها لطفا هر کی میدونه جواب بده

سر کلاژ تا چند هفتگی مجازه؟

من ۱۵ هفته دکتر طول دهانه رحم رو واژینال اندازه زد ۳۱ بود

با این که کلا استراحت مطلقم احساس میکنم پایین بود

دکتر هم با این که دوقلو ام گفت نیاز به سرکلاژ نیست

چیکار کنم؟

امیدی هست تا انومالی بالا بره؟

ممنونم عزیزم

قربونت برم چشم دلت روشن باشه

خیلی خیلی مبارکه🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سونوی واژینال  ۳۱ بود ؟اره مال من بالا رفت ۴۱ شد و سرکلاژ نشدم

اره گلم دکتر تو مطب خودش واژینال سونوم کرد

خطرناکه تو این هفته اینقد پایین؟

سلام  بچه ها لطفا هر کی میدونه جواب بده سر کلاژ تا چند هفتگی مجازه؟ من ۱۵ هفته دکتر طول دهانه ...

سلام عزیزم 

من تو ۱۹ هفته سرکلاژ شدم

منم دوقلو باردارم

به نظرم سرکلاژ کنی خیالت راحت تره تازه اونم دوقلو

سلام دوستای خوبم از همتون خیلی خیلی ممنونم از تبریکاتون و دعای خیرتون ببخشید دیگه تک تک تشکر نکردم که دوستانی که سوال اینجا دارن صفحه پر نشه و اذیت نشن.

🥰🤩😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزیزم  من تو ۱۹ هفته سرکلاژ شدم منم دوقلو باردارم به نظرم سرکلاژ کنی خیالت راحت تره تاز ...

عزیزم شما یادته طول سرویکست تو سونو ها چند بود؟