2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
قربونت عزیزم مرسی ان شاالله شما هم نی نی رو سالم و سللمت بغل کنی بد نیستم خیلی درد دارم ولی😢😢😢 ...

الهی بگردم انشاءالله زودتر همه چی روبراه میشه مرخص میشید میرید خونه عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فدات بشم عزیزم‌ همچنین نی نی های شما اره همین شب اول نذاشت بخوابیم☺ چیکا جون شما به نی نیا شیر خشک ...

قربونت برم. اره عزیزم هم شیر خودم هم شیرخشک. ببین ببلاک کامفورت عالییییه من الانم همینو بهشون میدم‌شیر سبک‌ و خوبیه. نان سنگینه از الان. 

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والله از اولم انصاری پور بود الانم باز میخوام پیشه خودش برم دیگه توکل به خدا به نظرم دکترا کارشون یک ...

من دوتا دارم دوتاهم تعیین نکرده دارم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
فدات بشم عزیزم‌ همچنین نی نی های شما اره همین شب اول نذاشت بخوابیم☺ چیکا جون شما به نی نیا شیر خشک ...

سارا جون ببخشی منم‌جواب میدم . نان الان خیلی سنگینه و پر چرب . من تا یکماه اول ببلاک دادم . ببلاک کامفورت خوبه 

خدای من خدای معجزه هاست . 

من دیروز بخاطر بارداری خارج رحم رفتم دکتر 

وقتی سونو کرد گفت وای تو شکمت خون هس با یه توده 

احتمالا لوله ترکیده و جنین افتاده تو شکم 

منو بگو آسمون رو سرم خراب شد نمی دونید چه حالی شدم برام سونو داپلر با آزمایش نوشت رفتم سونو گفت توده تو شکمت هس خون هم زیاد نیس لوله هم سالم 

عدد بتا قبل ام ۳۶۹ بود اینسری ۹۰

بردم نشون دادم گفت خوب عدد بتا اومده پایین 

مشکلی نیس

گفتم منو سکته دادی اصلا ملاحظه نمیکنن 

گفت دوباره شنبه بیا بتاببینم  اومده پایین 

تو این چند وقت من چند بار سونو داپلر دادم

این همه آدم هزینه میکنه 

یه دستگاه سونو درست و حسابی ندارن که دقیق یه چیزی را نشون بده تازه اندازه سونو های بیرون هم پول میگیرن

بعد گفتم ما که اینا سونو میکنن و ضخامت رحم را میگناصلا دقیق نیس 

خودش سونو کرد گفت ضخامت ۸

سونو داپلر گفت ۴

بعد رو چه حسابی برا انتقال ما به اینا اعتماد میکنیم برا ضخامت رحم که خیلی مهمه

رفتم سونو امروز سونو کرد گفت هیچی نیست ساک رو‌ دیده بود ولی امروز ندید😭😭😭😭

الهییییی. خیلی ناراحت شدم عزیزم. اخه چرا؟  

دوباره بتا دادین یا نیاز نیس؟ الهی خدا صبر و ارامش بده ب دلت عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من دیروز بخاطر بارداری خارج رحم رفتم دکتر  وقتی سونو کرد گفت وای تو شکمت خون هس با یه توده&nbs ...

واقعا خیییلی سخته. منم دو بار خارج رحمی داشتم. ان شاالله ب زودی خدا دو تا نی نی صحیح وسالم و تپل مپل روزی تون کنه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت عزیزم مرسی ان شاالله شما هم نی نی رو سالم و سللمت بغل کنی بد نیستم خیلی درد دارم ولی😢😢😢 ...

سرم سولفات منیزیم میگیری همش؟

میتونی راه بری ؟

خارش بخاطر آنزیمهات بوده؟

گلستاز اگه اشتباه نکنم؟

خدا دخترتو حفظ کنه؟

دستگاه که نرفته؟

😉