2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خدا حفظش کنه براتون سزارین شدین درسته ؟بی هوشی یا بی حسی ؟کلا چطوری بود وضعت بعد عمل سخته یا اسون ؟

ممنونم عزیزم‌ اره سزارین شدم با بی حسی  

خیلی درد دارم مسکن و شیاف اثر نداره واسه من که سخته  دردم آروم نمیشه 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@سارادلارام     سلام عزیزم خیللللی تبریک میگم انشالله قدمش خیر باشه انشالله باعث خوشحالی ...

سلام عزیزم ممنونم ان شاالله شما هم بسلامتی نی نی رو بغل کنی

من که خیلی اذیت شدم تو اتاق عمل دوبار بالا اوردم کل تنم میخارید خیلی اذیت شدم هنوزم دردام اروم نمیشه

عزیزم هنوز کارت واکسنشو ندادن ببینم چند کیلوئه احتمالا فردا کارتشو بدن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم‌مبارکه انشالله با ناز پدرو مادر بزرگ بشه تروخدا برا منم دعا کن من خیلی استرس دارم دوست دارم زو ...

ممنونم عزیزم ان شاالله شما هم بسلامتی و سر وقت زایمان کنی

سلام عزیزدلم خیلی خیلی تبریک میگم قدم نو رسیده رو انشاءالله که زیر سایه امام زمان وپدر ومادرش بزرگ ب ...

قربونت عزیزم مرسی ان شاالله شما هم نی نی رو سالم و سللمت بغل کنی

بد نیستم خیلی درد دارم ولی😢😢😢

نمی دونم عزیزم خودمو که بخاطر مسمومیت هی ازم ازمایش میگیرن نی نی هم ادرار نداشته😢😢😢😢دعا کن برامون

مبارک باشه گلم انشالله قدمش پر از خیر و برکت باشه.مرخص شدی یا باید بیمارستان بمونی؟

قربونت برم

راستش معلوم نیست نی نی ادرار نداشته اصلا

عزیزم خیلی خیلی مبارکت باشه ایشالا زیر سایتون بزرگ شه یه ماهی میشه سر نزدم ولی امروز صبح به فکر تو م ...

قربونت برم عزیزم‌ اره انگار چند روز پیش بود😊

ان شاالله قسمت همه منتظرا بشه

اای جاااانممم الهییی صد هزار بار شکر 😍🤩🤩🤩😘😘😘 انشاالله خوشبختی و موفقیت هاشو ببینی

فدات شم مرسی عزیزم

سارای قشنگم الهی قدم دختر نازت براتون پر از خیرو برکت باشه و خدا براتون حفظش کنه😍😍😍😍😍😍شب بیدار ...

فدات بشم عزیزم‌ همچنین نی نی های شما اره همین شب اول نذاشت بخوابیم☺

چیکا جون شما به نی نیا شیر خشک میدی؟

من شیر نداشتم امروز نان خریدیم دادیم بهش بچم دو قطره میخوره ده قطره بالا میاره گفتن ببلاک بهتره بنظرت ببلاک بدم؟چون زود هم بدنیا اومده میگن نان سنگینه

شما پیش کدوم دکتر میری

والله از اولم انصاری پور بود الانم باز میخوام پیشه خودش برم دیگه توکل به خدا به نظرم دکترا کارشون یکیه فقط خواست خداست شما چند ا جنین دارید من شانس اخرمه یه دونه دارم سه تام تعیین نکرده دارم

نمی دونم عزیزم هنوز کارتشو ندادن ببینم چند کیلو بود ولی بغل دستیم بهش گفتن ۱۸۵۰ امروز بدنیا اومد ۱۷ ...

مبارک باشه عزیزم

به سلامتی و دل خوش 

زیر سایه امام زمام(عج). و در کنار پدر و مادر سربلند و عاقبت بخیر بشه الهی

[QUOTE=232665479]سلام عزیزم نه حالم خیلی بده افتضاح درد دارم تاحالا اینجوری درد نداشتم توو عمرم برام خیلی دعا کنین تو ...[/QUOTE

درد کشیدن که خیلی سخته؟   فقط دعا از ما برمیاد

ان شاالله زود منشا درد و عفونت پیدا شه و بتونن کنترلش کنن.

حال جنین خوبه؟ 

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
دوتا بچه هام سقط شدن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم میدونیم ناراحتی.چی میشه گفت   

صبور باش.

ان شاالله به زودی مادر میشی

اینجوری نگو بچه هام ، آدم قلبش وایمیسته....

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
فدات شم مرسی عزیزم

مبارک باشه مامان سارا

ان شاالله عاقبت بخیری اش را ببینی و کیف کنی

ان شاالله زیر سایه امام زمان علیه السلام هر دوتون سلامت باشید 

مبارک باشه عزیزم به سلامتی و دل خوش  زیر سایه امام زمام(عج). و در کنار پدر و مادر سربلند و عا ...

ممنونم عزیزم‌ان شاالله

مبارک باشه مامان سارا ان شاالله عاقبت بخیری اش را ببینی و کیف کنی ان شاالله زیر سایه امام زمان علی ...

ممنونم عزیزم فدات شم ان شاالله بسلامتی زایمان کنی