2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه ۳ فروردین زایمان کرد سرش شلوغه فعلا نمیاد سایت ☺ نداجون منم بخاطر مسمو ...

سلام عزیزه دلم خوبه حسابی سرگرم شد. اصلا نگران نباش خداروشکر که هفته ت بالاست به خودت سخت میگذره ولی نی نی هیچیش نمیشه تحت مراقبت باش تا صحیح و سالم بیاد بغلت یکم زود میاد ولی روی ماهشو زودتر میبینی و نهایتم چند روز تو بیمارستان باشن فقط و فقط به خودت سخت میگذره وگرنه غصه نی نی نخور عزیزه دلم 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من رفتم سونو شدم کیست اندومترم خیلی کوچیک شده بود دکتر گفت دیگه نیاز به امپول دوم دکا نی ...

عزیزم شما که ضخامت اندومتر داری چرا بهت استرادیول دادند نه اینکه استرادیول ضخامت رو میبره بالا؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ااا اخه عزیزم مشکلتون چی بود بار چندم بود انتقال دادین؟

والله پلی کیستیکم تازه هم مشکل ایمنی پیدا کردم.دومین بار بود عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ان شاالله ب سلامتی و با لب خندون بغلش کنی. شمام برا ما خیلی دعا کنین

ممنونم ان شاالله

چشم حتما اگه لایق باشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی 🙏🙏🙏 ساراجون مایعت چنده؟؟مال من امروز ۱۰بود

واسه من یه دو هفته ایه کلا رو ۶ یا ۷ عه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزه دلم خوبه حسابی سرگرم شد. اصلا نگران نباش خداروشکر که هفته ت بالاست به خودت سخت میگذره ولی ...

قربونت برم خودم که الان ۲۰ روزه بیمارستانم فقط میگم نی نی سالم باشه دعا میکنم دستگاه نره.

ایشالا به سلامتی و دل خوش بغلش میکنی عزیزم😍😍😍😍

ان شاالله مرسی عزیزم😍

سلام دوستان کسی هست که پیش دکتر اقصی و یا دکتر ال یاسین رفته باشه که بتونه بگه شیوه ی کاری کدوم دکتر ...

ال یاسین  و اقاحسینی باهمن من ازشون 

راصی نبودم  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بچه ها من فشارم میره بالا دفع پروتئینم زیاد شده چهارشنبه اگه خدا بخواد میبرنم برای زایمان لطفا برام ...

نگران نباش.بزار دنیا بیاد.بیرون براش بهتره.

دیگه محیط رحم براش امن نیست.

😉

بچه ها من فشارم میره بالا دفع پروتئینم زیاد شده چهارشنبه اگه خدا بخواد میبرنم برای زایمان لطفا برام ...

عزیزدلم نگران نباش انشاءالله بسلامتی میاد تو بغلت وبعدم دوتایی میرید خونه حداقل از این استرس ونگرانیه الان درمیای عزیزم کلی برا ماها دعا کن این چندهفته هم به خیر وخوشی بگذره بیان تو بغلمون 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی عزیزم همچنین شما انشالله نی نیتون سالم بغل بگیرین .نه هیچ دلیلی نگفت گفتش کاملا خوبه. حتی گفت ...

آره عزیزم نگران نباش فقط استراحت کن وشیافتم استفاده کن انشاءالله قطع میشه 

منم از روز ۶ انتقال افتادم به لکه بینی وخونریزی تا غربالگریم خداروشکر نی نیم سالمه هماتوم داشتم 

انشاءالله به حق این ماه عزیز نی نیت سلامت میاد تو بغلت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍