2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست
دوستان من تعطیلات عید بشدت سرما خوردم و عفونت شدید گرفتم خیلی تب میکردم رفتم دکتر بهم استامینوفن داد ...

عزیزم استامینوفن ساده تو بارداری مجازه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها کسی از آنا۱۴۰۰ خبر داره تا الان باید زایمان کرده باشه خبری ازش نیست

سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه

۳ فروردین زایمان کرد

سرش شلوغه فعلا نمیاد سایت ☺

نداجون منم بخاطر مسمومیت بارداری و فشار بالا بستریم چهارشنبه بهم ختم بارداری دادن طبق ان تی ۳۷ طبق انتقال ۳۶ هفته و ۶ روزم

خیلی دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها من فشارم میره بالا دفع پروتئینم زیاد شده چهارشنبه اگه خدا بخواد میبرنم برای زایمان

لطفا برام خیلیییی دعا کنید نی نیم سالم و سلامت دنیا بیاد ان شاالله قسمت همه منتظرا بشه

مسمومیت بعد ۲۰ هفته میاد. نگران نباش ولی ۵۰ دیقه خیلی زیاده ها منم دیروز رفتم سونو سلامت ۱۶ هفتگی ...

وای راستی میگی پسر شد عزیزم بهت تبریک میگم ایشالا صحیح و سلامت میاد بغلت.به منم. گفت ۱۶هستی گفت آزمایش غربالگری رو بده پرسیدم گفتن ۷۰۰تومن و هفته ۱۸سونو.منم هماتوم داشتم و جفتم اومده بود پایین .امروز رفتم گفت اوکی هستی برو سرکار.فردا میرم.چهقد زود رفتی خرید.تو حرکت حس میکنی؟ من هیچی

سلام فاطمه جان چه خبرا چیشد راستی هیسترو برا چی انجام دادی  همیشه بفکرتم گلم خدا آرزوهاتو با ح ...

سلام عزیز دلم. قربووون دل مهربونت برم. ان شاالله برا شمام همین طور

چون دوبار انتقالم کنسل شد و ضخامت بالا نمی رفت و رحم اکوژن میشد دکتر گف هیسترو کنم. احتمال پولیپ میدادن یا چسبندگی. که دیروز دکتر میگف پولیپ بوده ک برداشتن. ولی جواب پاتولوژی 24 فروردین میاد.

دیروز دکتر شروع کرد داروهارو ولی گف اگه وضع اوکی بود انتقال میدن وگرنه کنسل می کنن تا ی دوره تقویت بشم بعد.

خیییلی ممنون میشم این شبای مبارک دعا کنین که کنسل نشه سیکلم و بالاخره بتونم انتقال بدم و ان شاالله نتیجه مثبت بشه. ان شاالله ب حق این شبای مبارک به حق مولا علی ع همه دست پر و حاجت روا از این ماه بیرون بریم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها من رفتم سونو شدم کیست اندومترم خیلی کوچیک شده بود دکتر گفت دیگه نیاز به امپول دوم دکا نی ...

ای جان. شکر خدا. ان شاالله به بهترین وجه پیش بره کارات و مثبت بشی عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان طاعات عبادات قبول در گاه حق باشه 🌹🌹  بچه های کیا شرایط من رو دارن خیلی دلم میخوا ...

من از ماما پرسیدم گف میتونی بگیری. نمیدونم توکل کردم ب خدا میخوام از فردا بگیرم

الای جان شما مشکل از همسرتم هست ؟ چطور بعد سپتوم طبیعی حامله نشدی پس 

اره عزیزم. اول فقط ایشون مشکل داشتن ولی هر چی میگذره هی منم ی مشکل پیدا می کنم. نمیدونم والا. از 97 که دومین خارج رحمی رو داشتم  دیگه باردار نشدم

بچه ها من فشارم میره بالا دفع پروتئینم زیاد شده چهارشنبه اگه خدا بخواد میبرنم برای زایمان لطفا برام ...

ان شاالله ب سلامتی و با لب خندون بغلش کنی. شمام برا ما خیلی دعا کنین

تشکر عزیزم ❤  بله دکتر منم نظرش همین بود و شدیدا مخالفت کرد چون همین ۴ شنبه هفته گذشته تخمک کش ...

بسلامتی ❤

ان شاء الله خدا بهتون توفیق و توان بده

و هروقت هم قسمت شد انتقال دادی مثبت بشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
تازه عکس رنگی داده بودم بعدش خارح رحمی حامله شدم  یعنی بازم بدم خیلی خوشم میاد از عکس رنگی  ...

عزیزم من خارج رحمی شدم اخرین آزمایش بتام ۵۰ بود دیگه نرفتم بتا بدم بعد از اون پانکچر هم شدم یعنی ضروری عکس رنگی بگیرم؛ آزمایش بتا که صفر شده من ندادم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍