2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست

سلام دوستان طاعات عبادات قبول در گاه حق باشه 🌹🌹 

بچه های کیا شرایط من رو دارن خیلی دلم میخواد روزه بگیرم ولی این ماه منتظرم پریود بشم و انتقال جنین میدن  همسرم موافق نیست نمیذاره بگیرم 😬هرسال یه مشکلی پیش اومد قسمت نشد 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چی شد که لوله را برداشتی  من ۲۳ دوازده  خارج رحم شدم امپول زدم که دفع بشه هنوز هم درگ ...

منم نمید‌نستم حامله ام ولوله ترکید شما بعداز اینکه دفع کردی وبتا اومد پایین حتما یه عکس رنگی بدین خیلی مهمه من بعد از خارج رحمیه اولم پشت گوش انداختم وحتما انتی بیوتیک هم با مشورت پزشکتون مصرف کنین

من عکس رنگی دادم با سونو  خاصی هم میشه ولی میگن عکس رنگی بهتره چون اگر گرفتگی هم باشه باز میکنه ...

تازه عکس رنگی داده بودم بعدش خارح رحمی حامله شدم  یعنی بازم بدم خیلی خوشم میاد از عکس رنگی   خطرناک نیست بافاصله نزدیک 

سلام دوستان طاعات عبادات قبول در گاه حق باشه 🌹🌹  بچه های کیا شرایط من رو دارن خیلی دلم میخوا ...

سلام عزیزم

طاعات شما هم قبول ❤

هرکسی خودش بهتر میدونه شرایطش چطوریه و برنامه ش چیه فقط اینو میدونم ناراضی بودن همسر دلیل بر روزه نگرفتن نمیشه

از طرفی یه بار من میخواستم مثل شما ماه رمضان انتقال بدم با دکتر که مشورت کردم دکترم مخالفت کرد گفت داروها غلظت خون رو بالا میبره و بعد انتقال هم باید مایعات زیاد بخوری چون میخوای روزه بگیری بهتره انتقال رو عقب بندازی برای بعد ماه مبارک 

منم منصرف شدم و نرفتم انتقال.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم طاعات شما هم قبول ❤ هرکسی خودش بهتر میدونه شرایطش چطوریه و برنامه ش چیه فقط اینو میدونم ...

تشکر عزیزم ❤ 

بله دکتر منم نظرش همین بود و شدیدا مخالفت کرد چون همین ۴ شنبه هفته گذشته تخمک کشی کردن و اینکه جزو هایپر ها بودم امیدوارم خدا بهم توان گرفتنش رو بده 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
2 با ای یو ای ا یک بار پاکتچی کردم مرداد پارسال اولین انتقال مثبت شد تو ۲ ماهگی خوب رشد نکرد سقط شد ...

مام و بهمن مام بهتر باز جنین شناسش

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی تبریز انجام دادم.نمیدونم دقیق ولی فک کنم بستگی داره چی باشه و اندا ...

الای جان شما مشکل از همسرتم هست ؟ چطور بعد سپتوم طبیعی حامله نشدی پس 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
استراحت کن و شیاف. سونو دیروز رفتی و مشگلی نبود.

شروین جان سلام خوبی دختر خوشگلت خوبه.من امروز رفتم سونو و فشار و از این حرفا گفت خوبه بعد یه مسیر رو ۵۰دقیقه پیاده اومدم.نمیدونم چرا ر سیدم خونه اینقد کف پای راستم درد میکرد که اصلا نمیتونم بزارم زمین.رو انگشت درد ندارم فقط پای راستمه و ورمم ندارم.نگرانم به نظرت تو ۱۶هفتگی هم مسمومیت هست؟والا اینقد خسته و پر استرس شدم کم مونده از شمارش نفس هامم دیگه بترسم

منم نمید‌نستم حامله ام ولوله ترکید شما بعداز اینکه دفع کردی وبتا اومد پایین حتما یه عکس رنگی بدین خی ...

من بعدش که تموم شد و پریود شدم و پاک شدم میخوام عمل کنم میوم در بیارم دیگه دکتر چک میکنه اگه مشکلی داشته باشه رفع میکنه فقط کاش این روزها تموم شه

مامان ها با شرایط  ما سزارین قبول میکنن ؟چرا دکتر من میگه خصوصی هم سخت می گیره  جدیدا ☹

سلام خوبین نی نی خوبه انشاالله در مورد سزارین دکتر موسی پور گفت دیگه مجوز نمیدن؟

آخه دو ماه پیش من بهش گفتم موقع سزارین فیبرومم هم برداره چیزی بمن نگفت درضمن گفت اگر ببینم کنار رگ نباشه برمیدارم نگفت سزارین مجوز نمیدن 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .

دوستان من تعطیلات عید بشدت سرما خوردم و عفونت شدید گرفتم خیلی تب میکردم رفتم دکتر بهم استامینوفن داد گفت تب برای جنین ضرر داره باید همین قرصارو بخورم خوب شم منم تا حالا 11 تا خوردم دکتر متخصص بیمارستان زنان زایمان بود الان خیلی نگرانم میگن استامینوفن برای قلب جنین ضرر داره 

کسی بوده توی گروه مجبور بشه قرص استامینوفن بخوره دکتر بهش چیزی نگفته ؟

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .