2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046252 بازدید | 684508 پست
سلام‌ من رفتم ازمایش دادم منفی شدم 😥 دیگه موندم چیکار کنم دوستانی که تجربه زیاد دارن باردار شدن از ...

سلام عزیزم خیلی متاسفم انشاءالله به زودی یه معجزه شیرین میاد تو دلت به حق این ماه عزیز ومبارک

تاحالا کجا رفتی؟ چندبار میکرو وپانکچر کردی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خیلی متاسفم انشاءالله به زودی یه معجزه شیرین میاد تو دلت به حق این ماه عزیز ومبارک تاحال ...

2 با ای یو ای ا

یک بار پاکتچی کردم مرداد پارسال اولین انتقال مثبت شد تو ۲ ماهگی خوب رشد نکرد سقط شد

این دومین انتقال م بود

قبلا یه دکتر بیگی میرفتم

این دو سال تحت نظر دکتر پاک روش هستم

کلینیک تابان شهرک غرب انجام میده حس میکنم کار جنینی شناس ش خوب نیست وگر نه دکترم خوب بود همه رو رعایت میکرد از داروها...

ایندفعه برام خیلی مهمه جایی که میخوام برم جنین شناس ش خوب و قوی باشه

2 با ای یو ای ا یک بار پاکتچی کردم مرداد پارسال اولین انتقال مثبت شد تو ۲ ماهگی خوب رشد نکرد سقط شد ...

عزیزم‌ من‌با دکتر اسرافیلی انتقال اول مثبت شدم پانکچرو انتقالو‌ بیمارستان‌عرفان انجام میدن سه نفر اینجا با ایشون بودیم مثبت شدیم و‌ زایمان کردیم یکی دوتا از دوستای دیگه هم تحت نظرشون هستن. من به شخصه قبولش دارم بازم خودت دوست‌داشتی یه ویزیت پیشش برو‌بعد تصمیم بگیر

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم‌ من‌با دکتر اسرافیلی انتقال اول مثبت شدم پانکچرو انتقالو‌ بیمارستان‌عرفان انجام میدن سه نفر ای ...

ممنون جواب دادید همه میدونید چقدر هزینه ها گرون هست باید اندفعه دیگه از همه جهت بررسی کنم بعد انتخاب کنم

خب دوباره پانکچر کن  کدوم مرکز هستی ؟  من اهواز پانکچر شدم نتیجه نگرفتم الان رفتم مام با ...

تا جایی ک فهمیدم هر مرکزی در مورد اینکه مرد خودش نمونه بده یا تسه بشه یه نظری داره

هنوز ک هنوزه نمیدونم واقعا کدومش بهتره 

من رویان میرم خیلی خوبه ک مرکزتو عوض کردی انشالله بهترین نتیجه نصیبت بشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم‌ من‌با دکتر اسرافیلی انتقال اول مثبت شدم پانکچرو انتقالو‌ بیمارستان‌عرفان انجام میدن سه نفر ای ...

فقط یه سوال همه کار ها سونو ویزیت خودش انجام میده یا دستیار داره اونا انجام میدن؟

هزینش چه قدر شد ؟چرا هیسترو کردی؟بیشتر از عمل از جوابش میترسم

برا من نزدیک 2 تومن شد. من دو بار انجام دادم. بار اول مرداد ماهبود ک ب اصرار خودم انجام دادم ک اگه مشکلی بود برطرف بشه ک معلوم شد سپتوم داشتم و اصلا نفهمیده بودن تا حالا. بار دوم هم اسفند انجام دادم ب تشخیص پزشک. چون دو بار انتقالم کنسل شد ضخامتم بالا نمیرفت و رحم اکوژن میشد. پولیپ داشتم برداشتن. جواب منم 24 ام میاد ان شاالله

نترس عزیزم. الحمدلله راه درمان برا همه چی هس.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم هیسترو  همراه  هم میخواد؟

نه من فقط همسرم اومده بود. ایشونم نبود راحت با اسنپ برمیگشتم. تا حالت خوب و رو ب راه نشه ترخیص نمی کنن. من یکم فقط سرگیجه داشتم که ابمیوه و... دادن بهتر شدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون جواب دادید همه میدونید چقدر هزینه ها گرون هست باید اندفعه دیگه از همه جهت بررسی کنم بعد انتخاب ...

مام جنین شناس خوبی داره

دکتر اقصی هم اسم در کرده، نمیدونم

ان شاالله جواب میگیری

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
2 با ای یو ای ا یک بار پاکتچی کردم مرداد پارسال اولین انتقال مثبت شد تو ۲ ماهگی خوب رشد نکرد سقط شد ...

ببین من تو این چندوقتی که تو تاپیک بودم چیزی که جمع بندی کردم دکتر اسرافیلی، کلینیک مام ورویان دیدم اکثر بچه ها نتیجه خوب گرفتن 

دکتر اسرافیلی مطب داره همه کارا با خودشه پانکچر و انتقال رو بیمارستان عرفان انجام میده مام ورویان کلینیکه که خب گروهی کار میکنن...

توی یه کلینیک ومرکز ناباروری مهمترین بخشش جنین شناسشه که این ۳تا خوبه جنین شناسشون 

رویان از لحاظ هزینه ای از مام ودکتر اسرافیلی بهتره هزینه های درمانیش 

من خودمم رویان انجام دادم وانصافا هم راضی بودم وانتقال دوم مثبت شدم خداروشکر

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍