2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
جواب آزمایش ادرارم باید بیاد هنوز نیومده خیلی پهلوم درد میکنه نمیدونم چم شده یه دفعه ☹️😣 خیلی توو ...

من هفته پیش درد پهلو داشتم با تهوع فراوان اپاندیس و صفرا و سنگ کلیه همه چی احتمتل دادن سونو شدم کیست ۵ سانتی داشتم

سلام بچه ها من رفتم سونو شدم کیست اندومترم خیلی کوچیک شده بود دکتر گفت دیگه نیاز به امپول دوم دکا نیس ۱۸ قرار هیسترو کنم از ۲۴ فروردینم استرادیول شروع کنم انشالله گفت که اصلا نگران نباشم دعام کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب آزمایش ادرارم عفونت داشتم اما باز میگن شاید آپاندیس باشه کسی تجربه داره ؟؟؟؟

احتمالا از همون عفونت اداریه با انتی بیوتیک و سرم خوب میشه. ان شالله چیزی نیست

خدایا شکرت
جواب آزمایش ادرارم عفونت داشتم اما باز میگن شاید آپاندیس باشه کسی تجربه داره ؟؟؟؟

منم دو هفته پیش با درد پهلو وحشتناک رفتم بیمارستان، تو nst هم یه مختصر انقباض نشون داد

همه جامو سونو کردن😁 آخرم هیچی پیدا نشد ولی چون یکی از کلیه هام یه مختصر التهاب داشت تو سونو، گلبول سفیدم هم تو آزمایش یه مقدار بالا بود احتمال عفونت دادن سه روز نگه داشتن و آنتی بیوتیک تزریق کردن با یه شیاف که انقباض از بین ببره

نگران نباش انشالا که هیچی نیست به خیر میگذره

بیا از خودت هم خبر بده

من امروز جواب پاتولوژی خارج رحمیم ک باعث شد لوله سمت چپم  رو بردارن ک همون ماه باعکس رنگی فهمیده بودم مسدوده رو برداشتن گرفتم توش نوشته لوله فالوپ سمت راست ،این یعنی چی چپ مسدود راستم برداشتن الان لوله ندارم چطو بفهمم باعکس رنگی یا میشه باسونو عم تشخیص داد چی شده

سلام ندا جون خوبی؟  وسطای عید اومد یه سر گفت نی نیش بسلامتی دنیا اومده وحسابی سرش شلوغه گفت هر ...

سلام عزیزم خب خداروشکر میخواستم همینو بدونم.انشالله که توام نی نی تو به وقتش صحیح و سالم تو بغلت بگیری 😍😍😍😍😍😍😍

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خدا کنه با دارو بالا بره

حتما بالا میره چون دارو میدن برای روز ده هم خوبه پنج 

برا روز ۱۴ بصورت عادی باید ۸ و ۹ باشه 

البته بایدی برای این کار نیس خیلی ها هم با کم باردار میشن

نمیدونم عزیزم انشاءالله که هرچی دلت میخاد همون باشه ولی وقتی یه ساک دیدن احتمال خیلی زیاد همون یه دو ...

عزیزم شما که بارداری میشه بگی اولین سونو که رفتی که ببینی ساک تشکیل شده ضخامت رحم چند بود؟

شما اونسری که خارج رحم شدی کی خونریزی ت قطع شد و بعدش کی پریود شدی چون این خون که مال پریودی نیس

یک و ماه نیم خونریزی داشتم  

یک ماه بعدش پریود شدم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
من امروز جواب پاتولوژی خارج رحمیم ک باعث شد لوله سمت چپم  رو بردارن ک همون ماه باعکس رنگی فهمید ...

وای چی شد که لوله را برداشتی 

من ۲۳ دوازده  خارج رحم شدم امپول زدم که دفع بشه هنوز هم درگیر م 

دو تا امپول زدم ولی مایع تو کلداکس نداشتم 

میشه توضیح بدی

عزیزم هنوز نه توسیکل انتقالم هنوز دکترم نگفته کی بزنم امروز معلوم میشه.بله رفتم سازمان غذاو دارو بهم ...

سلام عزیزم شما چیشد سروم ivig زدی؟انتقال دادی؟

من از یک فروردین پرندیزولون شروع کردم و قرص ال دی و اسپیرین حالا ۱۷ باید برم دکتر عارفی ببینم کی باید انتقال بدم