2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست
انشالله هرچی صالحه پیش بیاد عزیزم🙏🙏🙏 به سلامتی نی نی خوشگلت رو بغل بگیری  اگه اشتباه نکنم ...

قربونت برم عزیزم ان شاالله همچنین شما

اره  عزیزم بهار اسمش☺☺

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بله عزیزم تا ۱۲ هفته باید پروژسترون قطع بشه اگر بخوای میتونی آمپول رو قطع کنی و تا یک هفته روزی یک ...

مرسی گلم.هین کار رو انجام میدم..خودمم می ترسم یهویی همه چیز رو قطع کنم.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانا منو شب نگه داشتن باید صبح جراح بیاد ببینه دردم ساکت نمیشه میگن ممکنه از آپاندیس باشه اگه ساکت نشه تا صبح باید ببرنم اتاق عمل خیلی برام دعا کنین لطفا که نباشه دارم میمیرم از استرس

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

جواب آزمایش ادرارم عفونت داشتم اما باز میگن شاید آپاندیس باشه کسی تجربه داره ؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مامانا منو شب نگه داشتن باید صبح جراح بیاد ببینه دردم ساکت نمیشه میگن ممکنه از آپاندیس باشه اگه ساکت ...

ایشالله خیره عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

خیلی برام دعا کنین توروخدا🤲🏻

عزیزم ایشالا هممون نتیجه بگیریم 🤲 دکتر همسرم مظلومیه اول که آزمایش داد و برد پیشش معاینه کرد یه نا ...

سلام عزیزم همسر منم مورفولوژی ش یک هست یک بار منفی شده  یک بار سقط یعنی برای مورفولوژی ش هست؟

البته خودمم پلی کیستیک هستم

ولی جنین های من abبلاست بود گفتن خوبه گرید شما چی شد؟

الان دیگه اندازه اش نسبت به اندازه بچه و جفت کوچیکه، جای نگرانی نداره. آره احتمالا آسپرین رو قطع کنی ...

انوکسارو روز در میون کردم.

اسپرین برای فشار شریان رحم عالیه.یادته اون سری فشار شریان داشتم.اون اوکی بود.

جفتمم کاملا اومده دم دهانه رحم.

😉

من پیش یونسی بار اول بار اولی زیاد داره تو پیجش برو میبینی معصومه یونسی فلوشیپ نازایی

انشالله به سلامتی بچه هات و بغل بگیری

کدوم بیمارستان یا مرکز پانکچر و انتقال میده؟

مامانا منو شب نگه داشتن باید صبح جراح بیاد ببینه دردم ساکت نمیشه میگن ممکنه از آپاندیس باشه اگه ساکت ...

نترس. ذکر بگو و توکل کن. ما هم دعاگو هستیم

خداوند حافظ  خودت و بچه ات باشه ان شاالله

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
خیلی برام دعا کنین توروخدا🤲🏻

حدیث کسا میخونم. ان شالله به حق فاطمه زهرا رفع میشه بدون دردسر

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
جواب آزمایش ادرارم باید بیاد هنوز نیومده خیلی پهلوم درد میکنه نمیدونم چم شده یه دفعه ☹️😣 خیلی توو ...

خیلی اتفاقات برام افتاد ولی بخیر گذشت تست دادم منفی بود به خاطر التهاب مثانه بود اون ابریزش دارو دادن بهم فعلا بعدم یه بار رفتم بهداشت گفتن ضربان قلب نداره مردم و زنده شدم تقریبا ماهی یه شوک داشتم تا الان ...خدا بقیشو بخیر کنه احتمالا مثل من التهاب  ادراری داری میگن مصرف رقیق کننده خون التهاب بیشتر میکنه که ما داریم دیگه نگران نباش من انتی بیوتیک  مصرف میکنم ۳روزه دردم از بین رفته 

سلام عزیزم شکر خدا منم خوبم. منم زود پریود شدم فردا روز ۶ هس باید برم دکتر ببینم میشه شروع کرد یا م ...

سلام فاطمه جان چه خبرا چیشد راستی هیسترو برا چی انجام دادی 

همیشه بفکرتم گلم خدا آرزوهاتو با حکمتاشو یکی کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏