2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
عزیزم من عکس سونو رو صفحه اخر فرستادم. ترجمه کنی برام ببینم هماتوم داخل جفته؟

یک هماتوم روی جفت وجود داره به اندازه ۲ سانت در ۱ سانت

اون سمت جفت که به سمت داخل رحم هست قرار گرفته

جفتت هم سر راهیه، ولی نگران نباش چون قبل از هفته ۲۰ اصلا مهم نیست که جفت سر راهی هست یا نه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
یک هماتوم روی جفت وجود داره به اندازه ۲ سانت در ۱ سانت اون سمت جفت که به سمت داخل رحم هست قرار گرفت ...

اون هماتوم از مصرف مستمر اسپرین و انوکسا به وجود اومده

دکترم باز اسپرین رو چن روزی قطع کرد

😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان..من سیزده هفته ام..روزی دو تا شیاف پروژسترون و دو تا استرادیول استفادا میکنم..الان زنگ ز ...

بله عزیزم تا ۱۲ هفته باید پروژسترون قطع بشه

اگر بخوای میتونی آمپول رو قطع کنی و تا یک هفته روزی یک شیاف استفاده کنی و بعد شیاف رو قطع کنی

که کل دارو ها یهو قطع نشده باشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اون هماتوم از مصرف مستمر اسپرین و انوکسا به وجود اومده دکترم باز اسپرین رو چن روزی قطع کرد

الان دیگه اندازه اش نسبت به اندازه بچه و جفت کوچیکه، جای نگرانی نداره. آره احتمالا آسپرین رو قطع کنی از بین میره ولی دوباره شروع کن بعدا، چون آسپرین از پره اکلام‌پسی جلوگیری میکنه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
شما چرا انجام دادین؟میگن خیلی بده ضخامت رحم زیاد باشه نشونه سرطان درسته ؟بعد یه سوال به من ۱۸ وقت هی ...

من به دلایل مختلف انجام دادم، یکبار قبل از انتقال که خراش بدن ولی متوجه شدن چسبندگی داخلی دارم و برداشتن چسبندگیها رو

یکبار هم بعد از سقط میخواستن بقایا رو بیرون بیارن

دفعه سوم هم بخاطر برداشتن چسبندگی 

نه عزیزم فکر سرطان رو نکن، این چه حرفیه

انقدر به خانمهایی که ivf میکنند هورمون میدن بدن بهم میریزه اینجوری میشه

نگران زمانش نباش، دکترت از ما بیشتر میدونه… 

من هم اول و هم وسط و هم آخر سیکل انجام دادم مهم نیست کی باشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دفع پروتین داری گلم دکترت رفتی؟ فشارتو کنترل کن تغذیتو اصلاح کن

عه من فکر میکردم تو رنجه

ردیف دوم مگه برا دفع پروتئین نیست؟

نه نرفتم تو اولین فرصت میرم فشارم نرماله هرسری میگیرم دست وپاهامم ورم نکرده اصلا 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بله عزیزم تا ۱۲ هفته باید پروژسترون قطع بشه اگر بخوای میتونی آمپول رو قطع کنی و تا یک هفته روزی یک ...

مامان سوفی جان من امروز رفتم تو ۳۲ هفته ولی همچنان دوتا شیاف در روز رو دارم دکترمم گفت تا آخرش ادامه بدا

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزدلم من با چندتا دکتر ویزیت شدم همشون میگن لزوما بخاطر آی وی اف سزارین نمیکنن اگه شرایط برا طبیعی ...

چرا به خاطر ای وی اف سزارین نمیکنن ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مامان ها با شرایط  ما سزارین قبول میکنن ؟چرا دکتر من میگه خصوصی هم سخت می گیره  جدیدا ☹

با دکتر دیگه ویزیت شدی تا حالا ؟ 

چرا به خاطر ای وی اف سزارین نمیکنن ؟ 

نمیدونم عزیزم ناباروری شامل شرایط سزارین نیست 

این نظر خودمه اینکه ما فقط تو اون مرحله اولش مشکل داریم که بارداری صورت بگیره بعد که باردار بشیم شرایطمون مثل باردارای طبیعی میشه دیگه بخاطر همین بخاطر آی وی افمون شامل سزارین نمیشیم 

نمیدونم عزیزم ناباروری شامل شرایط سزارین نیست  این نظر خودمه اینکه ما فقط تو اون مرحله اولش مش ...

آخه اونایی هم‌که طبیعی باردار میشن حتی اگه بتونن طبیعی زایمان کنن اگه خودشون بخوان سزارین میکنن

بچه ها درد پهلو دارم اومدم بیمارستان سونو خووب بود برا بچه آزمایش ادرار دادم جوابش نیومده برام دعا کنین دردمم آروم نشده میتونم استامینوفن بخورم یه دونه ؟؟؟؟ 

بچمم‌سفالیک‌‌بود خطرناک نیست ؟؟؟؟ چون سفالیک شده ؟؟؟؟؟؟؟ دلم شور میزنه! ۲۹ هفته و ۱ روزمه

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍