2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046486 بازدید | 684516 پست
انتقال دادم خارج رحم شد هنوز هم درگیر ام 

درکت میکنم خودم تجربه کردم که امیدوارم دیگه نه خودمون و هیچکی تجربه اش نکنه 

ولی نگران نباش به مرور زمان دفع میشه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیز شما دوقلو داری؟ منم کاشتم دوقلو بوده البته بتام بالا نبود علائمی که داشتین چیا بوده ؟؟؟؟

بله عزیزم. اخی خدا حفظشون کنه برات. علائم خاصی نداشتم عزیزم همین درد سینه و تیرکشیدن تخمدان

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی چیکا جونم😘😘😘ان شاالله  دعا کن برام آب دورش شده ۵ هر چی اب میخورم هیچ فایده نداره از ام ...

عزیزم زیادی هم نذار دکتر ریسک کنه اب دور پسرم ۹ بود دکتر دیگه ریسک نکرد. گفت بچه رو حفظ کنیم باز اگر دستگاه بره اشکالی نداره تا خدایی نکرده اتفاق بدب بیفته دور از جون همه. انشالله خیره ولی نذار دکترت زیادی سرسری رد کنه موضوع رو

خداياشكرت....❤️ 
فدات بشم انشاءالله گل دخترت صحیح وسلامت بیاد بغلت خیالت راحت شه 

ممنونم عزیزم ان شاالله همچنین گل پسری شما😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشالله به خیر و سلامتی زایمان کنی برای من رو‌دکتر قبل عید گفت ۲۹اینا حالا ۱۴ام باید برم دوباره دکتر

منم قبل اینکه فشارم بره بالا و اینا دکتر گفته بود ۳۰ ام حالا بخاطر فشار و مسمومیت و اینا ۳۷ هفته گفتن سز میکنن که میشه ۲۱ ام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
این ۱ و ۵ که میگید چیه؟ 

دوز فولیک اسیده

همه یک میخورن تو حالت عادی بعضیا مثل من که مشکل انعقادی دادن باید ۵ بخورن

عزیزم زیادی هم نذار دکتر ریسک کنه اب دور پسرم ۹ بود دکتر دیگه ریسک نکرد. گفت بچه رو حفظ کنیم باز اگر ...

هر روز سونو میشم عزیزم که چک بشه دیروز دوتا سرم بهم زدن امروز آبش بود ۹ نمی دونم یعنی بخاطر سرمه؟

به من گفت ۳۷ هفته تمام بدنیاش میاریم ولی گفت اگه بیاد زیر ۵ آبش سز میکنن

بیمارستان شریعتیم دو تا دکتر پریناتالوژیستن بالا سرم منم چون ای وی افی ام خیلی توجه میکنن بهم‌ دعا کن خیلی خوشحال شدم آبش زیاد شده 

هر روز سونو میشم عزیزم که چک بشه دیروز دوتا سرم بهم زدن امروز آبش بود ۹ نمی دونم یعنی بخاطر سرمه؟ ب ...

اره سرم تاثیر داره. خب خداروشکر که حواسشون هست😍خیالم راحت شد😍گفتم نکنه دکتر سرسری گرفته. انشالله به موقع میاد بغلت قربونت برم مایعات بخور فراوان من‌از اب متنفرم ولی طعم‌دار میکردم با گریه روزی دوتا ۱/۵ لیتری میخوردم 

خداياشكرت....❤️ 
دوز فولیک اسیده همه یک میخورن تو حالت عادی بعضیا مثل من که مشکل انعقادی دادن باید ۵ بخورن

فقط مشکل انعقادی نیست

من مشکلی ندارم

ولی ۵میخورم

دکترم گفت اسیدفولیک برای حفظ بچه خوبه

ووجلوگیری از خونریزی ولکه بینی واین چیزا

تو نت هم دیدم درست بود

درشهرماطوفانی بپاست چادرت را محکمتر بگیر،توام با چادرت سرباز زینبی..
بله عزیزم. اخی خدا حفظشون کنه برات. علائم خاصی نداشتم عزیزم همین درد سینه و تیرکشیدن تخمدان

کاشتتون دو تا بود؟؟

دکتر یه ساک خیلی خیلی ریز دید

توی ۴هفتگی

همش میگم شاید ساک بعدی بعدا تشکیل شده خوب من زود رفتم

یا میگم شاید هر دو نو یه ساک باشن

همش دارم خودم ودلداری میدم

۱۷هم زود بیاد وبره راحت بشم

منم درد تخمدان و پریودی رو دارم

از قبل عید فقط خوابیدم

تا بلند میشم بعد از چند دقیقه دل وکمرم شروع به دردگرفتن میکنه

فقط برای سرویس پا میشم

کاشتتون دو تا بود؟؟ دکتر یه ساک خیلی خیلی ریز دید توی ۴هفتگی همش میگم شاید ساک بعدی بعدا تشکیل ...

بله عزیزم دوتا جنین بود. عزیزم هرچی هست الهی صحیح و سالم باشه انشالله که دوقلو باشه ولی چون دوتا جنین انتقال دادی حتما انتظار دوقلویی نداشته باش فداتشم دعا کن چه یکی چه دوتا فرقی نمیکنه فقط صحیح و سالم باشه، فقط میتونم بگم دوقلویی در عین قشنگیشو‌ شیرینیش قشنگ شیره ی جونتو میکشه من واقعا داغون شدم نه خواب دارم نه خوراک نه هیچیییی قشنگ نابود شدم تمام استخونام درد میکنن. انشالله خدا همه ی بچه هارو حفظ کنه❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
درد پریودی دارم واژنم تیر میکشه اوایل خیلی تهوع داشتم که الان خیلی خیلی کم شده کمی اشتهام کم شده ...

منم درد پریود هر چند وقت یه بار میاد و میره

لکه بینی هم گهگاهی دارم 

همش میترسم میگم نکنه خدایی نکرده پوچه که لکه بینی دارم

چون علائم بارداری هم ندارم نگرانم

سینه درد نداری؟

من اصلا سینه درد ندارم

بله عزیزم دوتا جنین بود. عزیزم هرچی هست الهی صحیح و سالم باشه انشالله که دوقلو باشه ولی چون دوتا جنی ...

ان شاالله که سالم وصالح باشه

درسته