2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
منم درد پریود هر چند وقت یه بار میاد و میره لکه بینی هم گهگاهی دارم  همش میترسم میگم نکنه خدا ...

نه پوچ نیست خیالتون راحت

من نه سر دخترم نه سر این بارداری سینه درد نداشتم

فقط سر این هست که درد ولک وخونریزی واینچیزا رو دارم

سر دخترم اصلا اینجوری نبو

خواهر منم تا ۵ماه لکه بینی وخونریزی داشت

حتی بستری شد بخاطر خونریزی زیاد ولی بچش سالمه

یا خیلی از دوستانم هستن که لک وخونریزی داشتن

ولی بچه هاشون همه سالم به دنیا اومدن

درشهرماطوفانی بپاست چادرت را محکمتر بگیر،توام با چادرت سرباز زینبی..
من دو تا انتقال اولم یک خوردم سومی رو ۵ خوردم چی بگم والا می خوای با دکتر هماتولوژی مشورت کن چون او ...

ممنونم گلم ک جواب دادی. بنظرت دکتر ایمونولوژی هم مینویسه؟

چون احتمال زیاد ی ویزیت با ایشونم باید داشته باشم اگه بشه ازونم مشورت بگیرم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه ژن هتروزیگوت هست ۵ بخور من پیش فوق تخصص خون ویزیت شدم برام نوشت. ان شالله امسال با خبر بارداری ب ...

قربووونت برم ممنونم عزیزم. ❤

اره یکیشون هتروزیگوت بود. سر خود میتونم بخورم پس؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره سرم تاثیر داره. خب خداروشکر که حواسشون هست😍خیالم راحت شد😍گفتم نکنه دکتر سرسری گرفته. انشالله ب ...

فدات بشم دعا کن برام

چشم حتما میخورم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فقط مشکل انعقادی نیست من مشکلی ندارم ولی ۵میخورم دکترم گفت اسیدفولیک برای حفظ بچه خوبه ووجلوگیری ...

منم دقیق نمی دونم دلیلش چیه واسه من فک کنم مشکل انعقادیم بود 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنونم گلم ک جواب دادی. بنظرت دکتر ایمونولوژی هم مینویسه؟ چون احتمال زیاد ی ویزیت با ایشونم باید دا ...

قربونت نمی دونم عزیزم ولی فکر نکنم چون به خون مربوطه حالا صحبت کن ببین چی میگن

چرا اینجا همه با هم انلاین نمیشیم😂😂😂

یکی سوال میپرسه

دوباره چند دقیقه دیگه میای میبینی جوابت ودادن😬😬

درشهرماطوفانی بپاست چادرت را محکمتر بگیر،توام با چادرت سرباز زینبی..
بچها یبوست بعد تخمک کشی طبیعیه ؟ تاچند روز طبیعیه؟ چی بخورم خوب بشم؟

عزیزم طبیعه.میتونی شربت لاکسی ژل بگیری بخوری خیلی خوبه.خودمم بعد تخمک کشی دکتر برام تجویز کرد خوردم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
قربونت نمی دونم عزیزم ولی فکر نکنم چون به خون مربوطه حالا صحبت کن ببین چی میگن

سارا من امروز شروع کردم برا جمع آوری ادرار ۲۴ ساعته یع بار رفتم سرویس یادم رفت بریزم تو ظرف بنظرت باید از اول شروع کنم دیگه؟ یا میتونم ادامه اش بدم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سارا من امروز شروع کردم برا جمع آوری ادرار ۲۴ ساعته یع بار رفتم سرویس یادم رفت بریزم تو ظرف بنظرت با ...

عزیزم من ی بار اینجوری شد واسم باید ساعت ۹ تحویل میدادم بعد ۹ هم ی بار ادرارمو جمع کردم بعد به دکتر گفتم گفت اشکال نداره

سارا من امروز شروع کردم برا جمع آوری ادرار ۲۴ ساعته یع بار رفتم سرویس یادم رفت بریزم تو ظرف بنظرت با ...

فعلا ادامه بده صبح زنگ بزن ازمایشگاه بپرس

قربونت بد نیستم  هر چی میاد مسمومیتم شدید تر میشه سر درد و تاری دید اینا دارم دعا کن برام

عزیزم انشاالله بسلامتی بیاد بغلت همین الان براتون سوره قدر میخونم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏