2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
عزیزم نمیدونم درست راهنمایی میکنم یا نه ولی شاید من بودم یه دونه ال دی روز پنج میخوردم و ششم میرفتم ...

متوجه نشدم منظورتونو عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ۱ ملیون ۲۰۰ گرفتم

من ۱ تومن گرفتم دیفرلین رو . 

فردا صبح برو چند تا داروخونه با دکتر دارو سازشون صحبت کن . راهنماییت میکنن . آمپول خودتو هلال احمر داره . چرا نرفتی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
ماشالله جون شما قبل انتقال مولتی ویتامین داشتی ؟یا فقط d3 رو استفاده کردی ؟

مولتی ویتامین نه عزیزم فقط د۳ ویتامین ای با آمپول نوروبیون زدم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
تشکر عزیزم وای ننه سفیده نگو که تصورشم سخته 🥴🥴 تا امروز بسختی خوردم فقط تنها چیزی میتونم بخورم ماس ...

به زورم بتونی بخوری خیلی خوبه حداقل دوغ شور وپروتئینو بخور

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی . چه مدت اینارو مصرف کردی ؟

فدات شم، ببین ویتامین د۳ رو چون همیشه کمبود دارم مدام میخوردم تا روز قبل انتقال ولی ای ونوروبیون رواز ۱ ماه مونده به انتقال شروع کردم 

ببین من کلا برنامه درستی برا دارو مصرف کردن ندارم واقعیت برا انتقالمم هرکاری کردم تو همون سیکلم بود زودتر کاری نکردم 

سلام دوستان گلم سال نو مبارک امیدوارم سال خوب و پر خیر و برکتی داشته باشین 

امیدوارم همه کسایی که منتظر مامان شدن هستن امسال به آرزوی دلشون برسن و دامنشون سبز بشه و تا آخر امسال دلشون شاد بشه و اونایی که تو دلی دارن بسلامتی نی نی هاشونو بعل بگیرن

الهی آمین

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .

دوستان متاسفانه من سرما خوردم اونم تو خونه بخاطر درجه کم رادیاتور و اینکه از حموم در اومده بودم همه ملامتم میکنن که خدا بهت لطف کرده ولی سهل میگیری و کرونا گرفتی ولی خودم میدونم تو خونه خودم سرما خوردم نمیدونم چه دارویی مصرف کنم میترسم برم دکتر بهم دارو بده خطرناک باشه

فقط عطسه میکنم و کمی ابریزش بینی دارم بعضی وقتا ی کوچولو تب که برطرف میشه متاسفانه همسرم توی این مسائل همیشه سهل میگیره ولی من نگرانم 

جنین که خدارو شکر تکوناشو داره فرقی نکرده بنظرتون برم دکتر چون اینقدر گفتن نگران شدم خدای نکرده کرونا باشه یا تو خونه درمان کنم آخه خودم تو خونه بخور میدم و آش میپزم میخورم و آبلیمو توی آب ولرم میریزم میخورم قرص جوشان ویتامین ث دارم و استفاده میکنم زیاد فرق نکرده به حالم 

لطفا اگر کسی چنین شرایطی داشته راهنماییم کنه ممنون میشم

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .

سلام بچه ها من امروز بی بی چک زدم روز دوازدهم هستم اولش تا دو دقیقه یه خط بود بعد چند دقیقه یه خط هاله کمرنگ افتاد ولی من ۴روز پیش امپول hcg زدم 

کسی بوده اینجوری  مثبت هست یا میتونه تاثیر امپول باشه؟